Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  شانزدهمین دوره رقابت‌های جام ملت‌های اروپا (یورو ۲۰۲۱) از روز جمعه ۲۱ خرداد ماه آغاز می‌شود تا دوباره هیجان به قاره سبز باز گردد. این رقابت‌ها قرار بود سال گذشته برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

گروه A مسابقات جام ملت‌های اروپا با حضور ایتالیا، ترکیه، ولز و سوئیس تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر صعود ایتالیا را از این گروه  به عنوان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی قطعی بدانیم، رقابت تنگاتنگی بین سایر تیم‌ها برای صعود به مرحله بعد وجود خواهد داشت. در ادامه قصد داریم به معرفی تیم‌ ملی فوتبال ترکیه بپردازیم.

تیم ملی ترکیه را اصلا نباید در یورو دست کم گرفت، زیرا بازیکنان هجومی این تیم از کیفیت قابل توجهی برخوردار هستند. بوراک ایلماز ستاره خط حمله ترکیه در فصلی که گذشت با تیم لیل قهرمان لیگ فرانسه شد و پیش از لیل، در گالاتاسرای هم عملکرد درخشانی را به نمایش گذاشته بود.

بهترین عملکرد ترکیه در جام ملت‌های اروپا به یورو ۲۰۰۸ مربوط می‌شود که به جمع ۴ تیم پایانی مسابقات صعود کرد، اما نتوانست به فینال راه پیدا کند.

خط میانی ترکیه هم از بازیکنان خوبی تشکیل شده است. حضور عرفان جان قهوه‌چی بازیکن فنرباغچه و هاکان چالهان‌اوغلو ستاره خط میانی میلان می‌تواند هواداران ترک را به این تیم امیدوار کند.

مدافعان میانی ترکیه هم نام آشنا هستند. اوزان کاباک مدافع میانی لیورپول و چائلار سویونجو بازیکن لسترسیتی احتمالا زوج خط دفاعی ترکیه در یورو ۲۰۲۱ خواهند بود.

ترکیه در بازی‌های دوستانه ملی مقابل تیم‌های قدرتمندی قرار نگرفته، اما نتایج نسبتا خوبی گرفته است. ترک‌ها مقابل مولداوی و آذربایجان به پیروزی رسیده اند و برابر گینه نیز به نتیجه تساوی رضایت داده اند.

فهرست نفرات ترکیه در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا:

دروازه بان ها: آلتای باییندیر (فنرباغچه)، مرت گونوک (باشاک‌شهیر)، اورجان چاکیر (ترابوزان اسپور)

مدافعان: زکی چلیک (لیل)، چائلار سویونجو (لستر)، جان آیهان (ساسولو)، مرت دمیرال (یوونتوس)، مرت مولدور (ساسولو)، اوزان کاباک (لیورپول)، ریدوان ایلماز (بشیکتاش)، اوموت مراس (لوهاور)

هافبک ها: یوسف یازیچی (لیل)، دوروخان توکوز (بشیکتاش)، عرفان جان قهوه‌چی (فنرباغچه)، اوکای یوکوسلو (وست بروم)، اورکان کوکجو (فاینورد)، اوزان توفان (فنرباغچه)، تایلان آنتالیالی (گالاتاسرای)، هاکان چالهان‌اوغلو (میلان)

مهاجمان: بوراک ایلماز (لیل)، چنگیز اوندر (لستر)، انس اونال (ختافه)، عبدالغدیر اومور (ترابوزان‎‌اسپور)، کریم آکتورک اوغلو (گالاتاسرای)، خلیل ابراهیم درویش اوغلو (برنتفورد)، کنان کارامان (فورتونا دوسلدورف)

برنامه بازی‌های ترکیه در جام ملت‌های اروپا:

ترکیه - ایتالیا/ جمعه ۲۱ خرداد ساعت ۲۳:۳۰

ترکیه - ولز/ چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۰:۳۰

ترکیه - سوئیس/ یکشنبه ۳۰ خرداد ساعت ۲۰:۳۰

تیم ملی پرتغال در آخرین دوره مسابقات جام ملت‌های اروپا(۲۰۱۶) عنوان قهرمانی را کسب کرده بود.

بیشتر بخوانید

یورو ۲۰۲۱ / ۲ اسطوره حاضر در مراسم افتتاحیه چه کسانی هستند؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یورو 2021 جام ملت های اروپا فوتبال اروپا جام ملت های اروپا یورو ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران

تین نیوز

4 کشور منطقه (ترکیه، عراق، امارات و قطر) برای ساخت مسیر جدید ترانزیتی اتصال اروپا به خاورمیانه توافق کردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از عصرایران، مقامات عراق، ترکیه، قطر و امارات، یادداشت توافق برای ساخت مسیر ترانزیتی "راه توسعه" امضا کردند. این مسیر، اروپا را از طریق خاک ترکیه و عراق، به خلیج فارس متصل می کند. این مسیر از ایران عبور نمی کند.

امضای این یادداشت توافق روز دوشنبه توسط وزیران 4 کشور ترکیه، عراق، امارات و قطر در حضور سران ترکیه (اردوغان) و عراق (السودانی) در بغداد انجام شد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در سفر رسمی دیروز دوشنبه به بغداد و اربیل سفر کرد. این اولین سفر رئیس جمهوری ترکیه به عراق بعد از 13 سال بود.

این یادداشت توافق از طرف عراق توسط وزیر حمل و نقل (رزاق محیبس)، از طرف ترکیه توسط وزیر حمل و نقل و زیرساخت ( عبدالقادر اورال اوغلو)، از طرف قطر توسط وزیر حمل و نقل ( جاسم بن سیف السلیتی ) و از طرف امارات توسط وزیر انرژی و زیرساخت (سهیل محمد المزروعی) امضا شد.

دفتر نخست وزیر عراق اعلام کرد این پروژه به دستیابی به یکپارچگی اقتصادی و تلاش برای اقتصاد پایدار بین شرق و غرب، به تحریک رشد اقتصادی و تقویت روابط همکاری های منطقه ای و بین المللی کمک خواهد کرد. همچنین این طرح در مسیر افزایش تجارت بین المللی، تسهیل تحرک و فعالیت های اقتصادی، تجارت و ایجاد یک مسیر جدید حمل و نقل رقابتی و افزایش رونق اقتصادی بازرگانی کمک می کند.

امضای یادداشت توافق میان وزیران 4 کشور برای طرح راه توسعه - قصر جمهوری - بغداد

نخست وزیر عراق هم گفت: راه توسعه تنها کوتاه کردن فاصله نیست، بلکه به پل ارتباطی میان مردم و فرهنگ‌های منطقه تبدیل می‌شود و از امنیت و ثبات در منطقه حمایت می‌کند. وی افزود: این یادداشت تفاهم شامل اقدام کشورهای امضا کننده برای تعیین چارچوب های لازم برای اجرای طرح راه توسعه است.

راه توسعه

"راه توسعه" شامل دو مسیر زمینی خودرویی و راه آهن است که جنوب ترکیه را از نقطه مرزی فیشخاپور کردستان عراق به جنوب این کشور (بصره - بندر فاو) به خلیج فارس متصل می کند. این نزدیک ترین و سریع ترین مسیر اتصال اروپا به خلیج فارس است که از خاک ترکیه و عراق می گذرد.

فیشخاپور مرز کردستان عراق و جنوب ترکیه و در نزدیکی مرز سوریه است.

وزیر حمل و نقل و زیرساخت های ترکیه ( عبدالقادر اورالوغلو) روز یکشنبه گفت: با تکمیل پروژه "راه توسعه" که از ترکیه و عراق می گذرد، روند حمل و نقل کالا را 25 روز کاهش می یابد.
وی توضیح داد: حرکت کشتی‌های عبوری از کانال سوئز 35 روز و از جنوب افریقا بیش از 45 روز طول می‌کشد اما اگر راه توسعه تکمیل شود، این زمان به 25 روز کاهش می‌یابد.

عراق سال گذشته هزینه این طرح را  17 میلیارد دلار اعلام کرد.

امضای یادداشت توافق میان وزیران 4 کشور برای طرح راه توسعه - قصر جمهوری - بغداد

این مسیر ترانزیتی برای انتقال کالا میان ترکیه و کشورهای جنوب خلیج فارس است اما می تواند بخشی از مسیر اتصال شرق - غرب جهان نیز باشد. این مسیر همچنین می تواند به عنوان جایگزینی برای مسیر کنونی کانال سوئز و دریای سرخ مطرح شود.

با درگیری های ارتش امریکا و حوثی های یمن (انصارالله) در دریای سرخ و تنگه باب المندب، راه توسعه، از اهمیت بیشتری برخوردار می شود.

این مسیر از طریق جاده زمینی و راه آهن، جنوب ترکیه را به جنوب عراق و خلیج فارس متصل می کند.
 طول جاده زمینی و راه آهن در داخل عراق 1200 کیلومتر است.
 هزینه پروژه حدود 17 میلیارد دلار است. 10.5 میلیارد دلار برای ساخت راه آهن برقی و 6.5 میلیارد دلار برای جاده زمینی است.
این پروژه در 3 مرحله تکمیل می شود که مرحله اول در سال 2028، مرحله دوم در سال 2033 و مرحله سوم در سال 2050 به پایان می رسد.
این پروژه در مرحله اول 100 هزار فرصت شغلی و پس از اتمام، یک میلیون شغل ایجاد می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رانگنیک: بایرن مونیخ با من تماس گرفته است
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • العین روی دست غول آسیا بلند شد / شگفتی‌سازی در قلب جده با اسطوره ایتالیا
  • یورو برای بلینگام و امباپه است، نه رونالدو!
  • یورو رکورد زد
  • سایه تهدیدات امنیتی بر سر مسابقات یورو ۲۰۲۴ آلمان
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • شگفتی بزرگ جام ملت‌های فوتسال آسیا؛ گربه سیاه ایران حذف شد!
  • قیمت تور اروپا با دلار و یورو امروز چند؟