Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ نصرالله بیگلری با انتقاد از کم‌توجهی شهرداری‌های مازندران به تجهیز شهرها به سامانه تصویری پایش و ثبت هوشمند تخلف رانندگی اظهار کرد: با وجود این که مازندران در طول سال میزبان میلیون‌ها مسافر است و ترافیک در مسیرهای شهری و بین شهری این استان بالاست، اما نصب دوربین‌های هوشمند ثبت تخلفات هنوز جدی گرفته نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از استان‌ها با نصب این دوربین‌ها کمک زیادی به راهور برای کنترل ترافیک و همچنین کاهش حوادث رانندگی کردند. اما در مازندران هنوز این اتفاق رخ نداده است.

رئیس پلیس راهور مازندران خاطرنشان کرد: در استان‌هایی مانند سمنان، قزوین و گلستان اکنون بخشی از کنترل و ثبت تخلفات توسط همین دوربین‌ها انجام می‌شود. اما در مازندران هنوز پایش تصویری توسط اپراتور باید انجام شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: نبود این دوربین‌ها سبب شده که رانندگان متخلف در بیشتر شهرهای استان و به ویژه خیابان‌های پرتردد شهرهای بزرگ مانند خیابان‌های قارن و فرهنگ ساری بدون توجه به دوربین‌های پایش تصویری تخلفاتی مانند تردد با سرعت غیرمجاز را انجام دهند.

بیگلری تصریح کرد: نصب این دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف می‌تواند تا ۴۰ درصد به کاهش حوادث رانندگی منجر شود. انتظار داریم شهرداری‌ها و مسئولان مربوطه در استان اقدامات جدی‌تری برای تجهیز مناطق حادثه‌خیز و پرتردد استان به دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف انجام دهند.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده قرار شد که در دو نقطه از شهر بابل و سه نقطه از شهر ساری دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف نصب شود که امیدواریم به سرانجام برسد.

کد خبر 606647 برچسب‌ها استان مازندران پلیس راهور - شهر پلیس راهور - جاده‌ها

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران پلیس راهور شهر پلیس راهور جاده ها دوربین های هوشمند ثبت تخلف دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت استان در فروردین ماه امسال بیش از ۱۷۹ هزار تردد از وسایل نقلیه باری را رصد و پایش کرده و بیش از ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ۱۰ درصد مجاز شناسایی شده است که این میزان از تخلفات معادل بیش از ۱۰ درصد تردد وسایل نقلیه سنگین می باشد.

او افزود: با توجه به اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه آن اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است بنابراین کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگینی که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت بالایی در حفظ راه و کاهش هزینه‌های نگهداری آن دارد.

جهانیان گفت: بدین منظور اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را مجهز به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت کرده است.

او افزود: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست که مزایایی، چون عدم اتلاف زمان، صرفه جویی سوخت و حذف نیروی انسانی را به همراه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی کرده و اطلاعات آن را به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌کند. در مرحله بعد در باسکول‌های ثابت پلیس راه وسیله نقلیه خاطی به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات از جمله اعمال جریمه، تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌گردد. "

او افزود: از دیگر مزایای استفاده از این تکنولوژی شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین، شناسایی وسایل فاقد بار نامه و مجوز حمل بار و تشکیل پایگاه آماری جامع از حمل و نقل بار در استان جهت برنامه ریزی و مدیریت بر آن است.

دیگر خبرها

  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلف در آزادراه شیراز اصفهان
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • تخلف ساکن چیست؟