Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محسن حاجی میرزایی بابیان اینکه سال تحصیلی گذشته بزرگترین چالش آموزش و پرور ش در قرن بود ،گفت: سال تحصیلی گذشته به دلیل پیچیدگی بیماری کرونا و در ابهام بودن آینده این بیماری تمام ماموریت های اموزش و پرورش تحت تاثیر قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مرآت ؛سید محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش پیش از ظهر امروز و در ادامه سفر یک روزه خود به استان سمنان، پس از حضور در جمع معلمان و دیدار با آیت الله شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان، در نشست شورای اداری استانداری حضور پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال تحصیلی گذشته بزرگترین چالش آموزش و پرورش در قرن بود

وی درابتدا سال تحصیلی گذشته را بزرگترین چالش آموزش و پرورش در قرن عنوان کرد و گفت:  سال گذشته به دلیل پیچیدگی بیماری کرونا و در ابهام بودن آینده این بیماری تمام ماموریت های اموزش و پرورش را تحت تاثیر قرارداد.

حاجی میرزایی در ادامه سرعت و کیفیت برخورد بااین موضوع را در کشور قابل ستایش دانست و افزود: تقریبا تمام کارهایی که در دنیا در زمینه اموزش دانش اموزان انجام گرفته در کشور نیز به ان پرداخته شده است.

وزیر آموزش و پرورش ایجاد پلتفرم شاد را از مهمترین اقدامات اموزش و پرورش در این حوزه اشاره  و تصریح کرد: این شبکه یک بستر گسترده ارتباطی را در کشور ایجاد کرده و حتی در دورترین نقاط کشور هم تمامی اولیا و دانش آموزان با همدیگر در ارتباط هستند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه این نوع تدریس به طور ناگهانی بربدنه اموزش و پرورش تحمیل شد اظهار کرد: با وجود آنکه معلمان با این نوع تدریس در فضای مجازی آشنا نبودند بیش از ده هزار تولید محتوا در یک سال گذشته در این فضا صورت گرفته است.

وی در خصوص بحث تجهیز و تعمیر و نوسازی مدارس نیز خاطر نشان کرد: بسیاری از مدارس در برسی های صورت گرفته از نظر اسنادی دچار مشکل هستند که در تلاش هستیم این موضوع با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک و بنیاد مسکن برطرف شود.

وزیر اموزش و پرورش بابیان اینکه 5/19 در صد از مدارس دچار بافت فرسوده هستند گفت:  با همکاری سازمان نوسازی و تجهیز مدارس و با توجه به اعتبارات که دولت در این زمینه اختصاص داده بحث تعمیر و مرمت نیز در دست اقدام است.

دانشگاه فرهنگیان در استان سمنان نیاز به توجه ویژه ای دارد

عباس گل‌رو نیز در نشست شورای اداری استان سمنان با حضور وزیر آموزش و پرورش به میزبانی استانداری با بیان اینکه توسعه در نیروی انسانی آموزش و پرورش مهم است و اگر نباشد سال‌ها می‌گذرد و هیچ تحولی در جامعه اتفاق نخواهد افتاد، ابراز کرد: جامعه ما به لحاظ فرهنگی مشکلات عدیده‌ای دارد و حل آن نیاز به آن دارد که مسئولین به اموزش و پرورش نگاه ویژه ای داشته باشند.

گل‌رو با بیان اینکه در سمنان دو موضوع مورد توجه قرار دارد که نخست، موضوعات ساختاری و فیزیکی، سیستم عقلانیت در جامعه است، بیان کرد: در هر روستا، منطقه و شهر مشاهده می‌شود، دست کم یک ساختمان از آموزش و پرورش متروکه شده است و از طرفی اعلام می‌کنند که اموال مازاد باید به فروش رسیده و به خزانه دولت واریز شود حال آنکه ساختمان اداره کل آموزش و پرورش هنوز کامل نیست.

نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در استان‌های مجاور در حال رشد است اما در سمنان در حال تضعیف شدن است، گفت: دانشکاه فرهنگیان از نظر ورودی و جذب دانشجویان و هم از نظر ساختمان و از نظر رشته دانشگاهی در حال سقوط است که از 8 رشته به 1 رشته کاهش یافته است.

وی بابیان اینکه  ما در دانشگاه فرهنگیان توانستیم یک رشته را به چهار رشته ارتقا بدهیم، بیان کرد: جذب دانشجو در این دانشگاه با افزایش روبرو شد و برای تحول در ساختمان دانشگاه، درخواست بودجه را به نهاد ریاست جمهوری داده‌ایم.

نظام آموزشی باید به سمت مهارت آموزی هدایت شود

علیرضا آشناگراستاندار سمنان نیز در این نشست گفت: اکنون دانش‌آموزان به دلیل سر و کار داشتن با فضای مجازی و ماندن در خانه به خاطر از رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، دچار خلاءهایی در بعد روانی شدند و باید این مساله رفع شود.

آشناگر تاکید کرد: باید آسیب‌شناسی شود چه اقداماتی در در دوره کرونا انجام شد که در دوره پسا کرونا بتوان آن را ادامه داد و یا روش ها را بهبود بخشید.

وی تاکید کرد: نظام آموزشی به سمت مهارت آموزی سوق داده شود که نیاز بازار کار باشد تا مشکل بیکاری رفع شود.

آشناگر یادآور شد: برنامه آموزشی باید به گونه‌ای تدوین شود تا پرورش دانش آموزان با توجه به فناوری‌های نوینی که در کشور وجود دارد مدنظرقرار گیرد.

استاندار سمنان اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری در تحصیل، تدریس و آموزش مورد توجه و ملاک‌ ارزیابی ها باشد.

وی اضافه کرد: بخشی از فضای آموزشی در استان سمنان تخریبی است و دولت در این زمینه همراهی خوبی داشته است ولی همراهی بخش‌های مختلف ضرورت دارد.

ساختمان اداری آموزش و پرورش تا پایان دولت دوازدهم تکمیل می شود

محمد دستورانی مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از تلاش های وزیر و نمایندگان در جهت تصویب کلیات طرح نظام رتبه بندی معلمان گفت: این موضوع جای تقدی و تشکر دارد که باقاطعیت وباردصد آراء بالا در مجلس این موضوع تصویب شد.

وی در ادامه از تامین اعتبار  40میلیارد تومانی ساختمان اداری آموزش و پرورش خبرداد و افزود : این طرح 10سال نیمه تمام رها شده بود و با تامین اعتبار صورت گرفته امیدواریم تا پایان دولت دووازدهم ساختمان اداره کل آموزش و پرورش به بهره برداری برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیاز به تامین بودجه و اعتبارلازم برای برگزاری اردوها و برنامه های فوق برنامه برای دوران پساکرونا  را از وزیر درخواست کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بزرگترین چالش آموزش سال تحصیلی گذشته آموزش و پرورش اموزش و پرورش حاجی میرزایی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل، محمود مشکی در همایش تخصصی مدیران مدارس متوسطه دوره اول ناحیه یک اردبیل اظهار کرد: تقویت خود آگاهی دانش آموزان در دوره اول متوسطه ضروری است و باید دانش والدین را باید نسبت به زوایای مختلف هدایت تحصیلی افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: تمامی برنامه‌ها در این دوره تحصیلی باید به سمتی حرکت کند که دانش آموزان به خودآگاهی، خودشناسی و محیط شناسی برسند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر اینکه اگر خودشناسی در دوره اول متوسطه اتفاق بیافتد، دوره آرامش بعدی اثر بخش خواهد بود، افزود: طراحی مسیر زندگی در دو سال آخر متوسطه اول روی می‌دهد.
مشکی گفت: باید با برنامه ریزی درست علاقه دانش آموزان را پیدا کرده و زمینه بالفعل شدن استعدادهایشان را فراهم کنیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش اردبیل تغییر نگرش در مدیران مدارس دوره اول و دوم را یادآور شد و بیان کرد: تغییر نگرش در مدیران باید به گونه‌ای اتفاق بیافتد که نگاهشان نسبت به هدایت تحصیلی نزدیک به هم و اقداماتشان مکمل یکدیگر باشد.
مشکی گفت: هدایت تحصیلی یک فرآیند است به طوریکه پایه نهم برای دانش آموزان دوره اول متوسطه از یک سو پایان و از سوی دیگر آغاز یک انتخاب است.

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • فارغ‌التحصلان بدون مهارت مشکل پیش‌رو نظام آموزشی