Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی گفت: افتخار داریم که در تمامی امامزادگان استان، حرکت در راستای عمران و آبادانی آن‌ها با کمک مردم عزیز، خیران و نذورات خود امامزاده در حال انجام است تا منویات مقام معظم رهبری مبنی بر قطب فرهنگی شدن این اماکن مقدس عملی شود و امامزادگان به جایگاه رفیع خود در جامعه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی در مراسم تجلیل از عوامل و دست اندرکاران مستند امامزادگان استان، اظهار کرد: امامزادگان استان و به خصوص امامزادگان شمالغرب و مناطق ترک نشین کشور، مظلوم واقع شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ما باید در راستای ابراز مودت به خاندان عترت و اهل بیت (ع) تلاش کنیم زیرا که به تعبیر آیت الله بهجت، هر امامزاده ویژگی مخصوص به خود را دارد،  پس ما باید خاصیت هر کدام از آن‌ها را بشناسیم.

وی ادامه داد: تاکنون‌ در راستای معرفی امامزادگان استان گام‌های لازم برداشته نشده بود و متاسفانه عدم توجه به این امامزادگان باعث شده تا زمینه برای عمران و آبادانی و ظرفیتی که به تعبیر مقتدای انقلاب اسلامی، امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند آنچنان که باید گسترش نیابد.

حجت الاسلام حسینی متذکر شد: طی سال‌های اخیر اما حرکت‌های عمده‌ای در راستای عمران و آبادانی امامزادگان و قطب فرهنگی شدن آن‌ها برداشته شده است.

وی در ادامه با تقدیر از تلاش‌های همکاران صداوسیما، همکاری‌های مدیرکل  صداوسیمای استان و سایر عوامل تولید مستند امامزادگان استان، افزود: زیارت یک سفری است که با دل و قلب انسان آغاز می‌شود و انسان با قلب خود اوج می‌گیرد و به مقصد می‌رسد، در حقیقت کسی که دلداده اهل بیت (ع) است ولی نمی‌تواند هر وقت که بخواهد به عتبات عالیات و یا حتی حرم امام رضا(ع) سفر کند، می‌تواند به زیارت جگرگوشه‌های حضرت زهرا (س) که در نقاط مختلف استان مدفون هستند، برود و با ارادت به امامزادگان، ارادت خود به اهل (ع) و پیامبر اکرم (ص) را برساند.

مرتضی صفری، مدیرکل صداوسیما آذربایجان شرقی نیز در ادامه در خصوص این مستند، گفت: انجام چنین کارهایی و بازمعرفی این اماکن مقدس جزو ماموریت‌ها و وظایف اصلی صداوسیما است.

وی افزود: دشمن با تمام قدرت و توان فکری و تجهیزات مالی، فضایی برای خود ایجاد کرده و به دنبال کمرنگ کردن اعتقادات دینی مردم و انحراف فکری اعتقادی جوانان و نوجوانان است.

وی ادامه داد: محتوای اصلی و داشته‌های ما به عنوان قدرت فرهنگی ما تنها متعلق به معارف اهل بیت (ع) و تعقل به حوزه ایثار و شهادت و دفاع مقدس است.

صفری با تاکید بر این‌که امامزادگان باید محل رجوع جوانان و مردم باشد، گفت: هرچقدر در راستای توسعه، زیباسازی و ایجاد امکانات جانبی در امامزاده‌ها اقدام شود، در جذب گردشگران و حضور مردم اثر مثبتی خواهد داشت.

وی در خاتمه از اهتمام اداره‌ کل اوقاف و امور خیریه استان و تیم‌ رسانه‌ای صداوسیما جهت تهیه مستند امامزادگان استان تقدیر کرد و افزود: عوامل ساخت این مستند به شکل جهادی و فراتر از انتظار توانستد در مدت کمی کار خود را آغاز کنند و به اتمام برساند، این مستند اکنون برای تدوین آماده است که امیدواریم به زودی این فرایند نیز به اتمام برسد تا مستند امامزادگان آذربایجان شرقی در دهه کرامت از شبکه استانی سهند پخش شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری امامزادگان امامزادگان استان عمران و آبادانی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۷۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود

مدیر این کاروان که اعضای آن از ساکنان استان البرز هستند در خصوص جزئیات این اقدام گفت: از سال 95آیین پیاده روی کاروان قافله عشق و انتظار در دهه مبارک کرامت آغاز شده و این حرکت مبارک هر سال باشکوه تر از سال های قبل برگزار می شود.

حمید پارسا افزود: تعداد شرکت‌کنندگان این کاروان در سال های ابتدای بین 550 تا 1000 نفر بود و اما امسال تعداد۱۴۰۰ زائر و مشتاق حضرت را در این مسیر خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: این کاروان حرکت خود را  ۲۶ اردیبهشت ماه مصادف با ششم ذی القعده از شهرکرج آغاز کرده و اعضا با قطار راهی نیشابور می شوند و پس از زیارت امامزاده های این شهر، به صورت پیاده راهی مشهد مقدس خواهند شد.

مدیر این کاروان در ادامه خاطرنشان کرد: همزمان با روز ولادت امام هشتم علیه السلام، کاروان به مشهد می رسد و اعضا با در دست داشتن شاخه های گل به حرم مطهر رضوی مشرف خواهند شد.

پارسا همچنین از پیش بینی اجرای برنامه های فرهنگی در طول مسیر پیاده روی از نیشابور به سمت مشهد خبر داد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • هشدار جدی به مردم در استان یزد/ خطرغرق شدن در مسیر های بارانی
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست
  • تغییر بخشی از مسیر‌های اتوبوس شهری پایانه دولت‌آباد
  • ترافیک پرحجم ولی در حال حرکت و بدون مشکل در تهران
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند
  • وزیر کشور: با مأموریت‌های چندگانه در حال فتح قله‌ها هستیم