Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وال استریت ژورنال، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا (پنتاگون) روز گذشته با صدور بخشنامه‌ای از نیرو‌های نظامی آمریکا خواست تمرکز و آمادگی خود را برای مقابله با تهدیدات روز افزون چین بیشتر کنند.

آستین گفت: امروز روزی است که نیرو‌های نظامی و ارتش آمریکا باید به وظیفه خود عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دستورالعمل‌هایی را برای نیرو‌های نظامی و ارتش آمریکا برای گسترش آمادگی خود تهیه کرده ایم که همگی در جهت تقویت استراتژی دفاع ملی تعریف شده است.

لوید آستین به منظور اجرای تمامی موارد این دستورالعملها، شخصاً پیگیر این موارد طبقه بندی شده است.

کاتلین هیکس، معاون وزیر دفاع آمریکا گفت: بخش عمده‌ای از بودجه ۷۱۵ میلیارد دلاری پنتاگون برای سال ۲۰۲۲ به مقابله با چین اختصاص خواهد یافت.

وی همچنین افزود: چین هر روز تهدیدات خود در زمینه‌های مختلف را افزایش می‌دهد و به صورت بالقوه توانایی تهدید ساختار‌های بین المللی و منافع آمریکا در جهان را دارد.

معاون وزیر دفاع آمریکا اظهار داشت: وزارت دفاع آمریکا آمادگی دارد نه تنها از ابزار‌های دیپلماتیک و اقتصادی خود برای دفاع و پشتیبانی از منافع آمریکا استفاده کند که حتی می‌تواند با قدرت نظامی خود مقابل هر گونه تهدید علیه امنیت ملی بایستد. این امر در مورد چین و دولت پکن هم صادق است.

مواردی از دستورالعمل‌های پنتاگون به منظور تقویت توان نظامی خود برای مقابله با تهدیدات چین به دلیل دارا بودن اطلاعات طبقه بندی شده فاش نشده است.

مقامات ارتش آمریکا هم در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کردند مقابله با چین و تهدیدات این کشور علیه منافع آمریکا در سراسر جهان از اولویت‌های نخست آن‌ها در آموزش نیرو‌های نظامی است.

گفته می‌شود برخی مقامات آمریکا خواستار گسترش سرمایه گذاری‌های نظامی به سایر شرکای منطقه‌ای و استراتژیک آمریکا در زمینه جنگ و مقابله با تهدیدات چین هستند.

این بخشنامه پنتاگون در حالی صادر شد که دولت جو بایدن در تلاش است حضور خود در اقیانوس آرام را گسترش دهد تا از این طریق حاکمیت پکن بر تنگه تایوان، از نقاط مورد مناقشه میان چین و واشنگتن را به چالش بکشد.

جان مرشایمر، استاد روابط بین الملل دانشگاه شیکاگو و سردمدار رئالیسم تهاجمی بر این باور است ظهور چین قدرتمند طی دهه های آتی صلح آمیز نخواهد بود و تقابل واشنگتن و پکن اجتناب ناپذیر است. آمریکا به عنوان تنها هژمون نیمکره غربی، حاضر به پذیرش قدرت هم تراز خود در مناطق دیگر جهان نیست. از دیگر سو، پکن نیز به عنوان کشوری که دارای قدرت بالقوه بالایی است (جمعیت و ثروت زیاد) می تواند ارتشی قدرتمند تشکیل دهد (قدرت بالفعل) و حضور واشنگتن در منطقه شمال شرق آسیا را به چالش بکشد. 

مرشایمر معتقد است دریای چین جنوبی، تایوان و نیز دریای ژاپن (اختلافات توکیو و پکن بر سر جزایر این منطقه) مناطقی هستند که احتمال درگیری میان آمریکا و چین در آنها زیاد است. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پنتاگون چین لوید آستین نیرو های نظامی دفاع آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات سراسری در گرجستان گفت:‌ ایالات متحده در این اعتراضات دست دارد و این اعتراضات رنگ و بوی نفوذ آمریکا را دارد.

به گزارش مشرق، پارلمان گرجستان در حال بررسی لایحه ای برای محدود کردن نفوذ عوامل خارجی در این کشور است. این لایحه به شدت در غرب مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا با قانون مشابه روسیه مقایسه می شود که در آن از سازمان های دولتی و افراد دریافت کننده بودجه از خارج از کشور خواسته شده است، در این باره گزارش‌های لازم را ارائه کنند. فرایند تصویب این قانون به اعتراضاتی در گرجستان منجر شده است. در جریان بررسی این لایحه درگیری های متعددی در ساختمان پارلمان گرجستان رخ داد و اعتراضات خیابانی همچنان ادامه دارد.

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه روز چهارشنبه در این پیوند در کانال تلگرامی خود نوشت:‌بگذارید کسی که این گونه فعالیت ها را اعتراضات خودجوش توصیف می کند، اولین سنگ را به انعکاس خود در آینه بیندازد. سناریوی کاملاَ آشنای هالیوودی در پشت این تجمعات دیده می‌شود.

رئیس‌جمهوری سابق روسیه گفت: ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۳۸ چنین قوانینی را در مورد کتاب ها دارد و استرالیا و اسرائیل نیز قوانین مشابهی درباره مقابله با عوامل نفوذ دارند. کشورهای اتحادیه اروپا نیز در حال تصویب این نوع قوانین هستند، چیزی که غرب در مورد آن چیزی نمی گوید.

وی ادامه داد:‌ اگر این (مقابله با عوامل نفوذ) یک قانون (در ریشه) آمریکایی است، پس (در گرجستان) نباید کسی را سرزنش کرد.

مدودف معتقد است: مشکل غرب با لایحه گرجستان، و همچنین با قوانین مشابه در قرقیزستان، این است که آنها یک «ایده روسی» هستند و نه یک ابتکار غربی؛ به همین دلیل است که با اعتراضات، زدوخوردها، فشارها و باج‌گیری‌های پولی مانند وقایع (۱۰ سال قبل) میدان مواجه می‌شود.

به گفته وی، ظهور اسنادی مانند قوانین عوامل خارجی نشان دهنده بی‌اعتنایی عمومی به «ارزش‌های آتلانتیک» است؛ این تحقیر حتی در کشورهایی که کاملاً مطیع آنگلوساکسون‌ها بوده‌اند رو به افزایش است و این تازه آغاز راه است.

دیدگاه کرملین

سخنگوی کرملین نیز روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفته بود:‌ تصویب قانونی در گرجستان در مورد مقابله با نفوذ عوامل خارجی مربوط به فدراسیون روسیه نیست.

پسکوف گفت: بسیاری از کشورها نظارت بر محیط سیاسی داخلی را دنبال می‌کنند، در این زمینه، آمریکا نخستین کشوری بود که چنین فرایندی را دنبال کرد و از این رو، این فرایند، به هیچ وجه روسی نیست؛ این موضوع به رویه تعداد زیادی از کشورها تبدیل شده است که اقدامات لازم را برای مقابله با نفوذ خارجی و تأثیر آن بر سیاست داخلی خود در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: همه کشورها به هر شکلی اقداماتی را انجام می دهند، اما همه لوایح یک هدف را دنبال می کنند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به برخی اعتراض‌ها به تصویب این قانون در گرجستان گفت:‌ انگیزه این اعتراضات از خارج از گرجستان است. آنها سعی می کنند از این روند سیاسی داخلی به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات ضد روسی استفاده کنند، بعید است که این انگیزه ها از داخل گرجستان نشات بگیرد.

وی ادامه داد: این تحریکات ضدروسی احتمالاً از خارج گرجستان دامن زده می‌شود، ما این موضوع را کاملاً درک و تحولات را رصد می کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • فراخوان حماس برای حضور فلسطینی ها در مسجد الاقصی
  • (ویدئو) مقابله با ریزپرنده‌ها در آسمان اصفهان؛ حادثه اصفهان هیچ خسارتی نداشته است
  • خبرهای مهم درباره تجهیزات نظامی نیروی زمینی ارتش
  • پنتاگون: اقدامی که ایران انجام داد یک حمله بی‌سابقه بود
  • اذعان پنتاگون به توانمندی نظامی ایران درپاسخ به اسرائیل
  • پنتاگون درباره پاسخ تنبیهی ایران ضد رژیم صهیونیستی چه گفت؟
  • پنتاگون: کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • از دوران وابستگی تا روزگار سرافرازی
  • هزینه یک میلیارد دلاری آمریکا برای مقابله با حملات به کشتی‌ها در دریای سرخ