Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر صمت تاکید کرد: در شرایط تحریم و کرونا صنعت کشور ۸ درصد رشد داشته است و اکثر رشته های صنعتی اکنون در کشور در سه شیفت در حال کار کردن هستند.

"علیرضا رزم حسینی" صبح امروز ۲۱ خردادماه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: جنوب استان کرمان یکی از مناطق مهم کشور است و آهنگ توسعه در این مناطق با همکاری مسولان استانی به صدا در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشکر از استاندار کرمان به دلیل همدلی که در استان بوجود آورده است، تصریح کرد: رمز موفقیت نظام در کار است و همدلی و همزبانی و رمز موفقیت، توسعه و توانمندسازی مردم است.

وزیر صمت با اشاره به ظرفیت های جنوب استان کرمان اظهار کرد: برنامه هایی که صمت برای جنوب استان کرمان دارد به زودی شاهد تحولاتی در حوزه اکتشافات خواهیم بود که به سمت پیشرفت و آبادنی سوق پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به افتتاح پروژه هایی که روز گذشته در جنوب استان کرمان انجام شده، افزود: معادن خیلی خوبی در جنوب استان همچون کرومیت، سنگ آهن و در مجموع کانی های نادر در این خطه از کشور وجود دارد و اگر مدیریت و همزبانی باشد می توانیم با بهره برداری بهینه و درست توسعه جنوب استان کرمان را رقم بزنیم.

رزم حسینی با انتقاد از عملکرد برخی از معین های جنوب استان کرمان بیان کرد: اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج خوب شروع شد اما رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی مقداری کم لطفی کرده اند و این الگویی است که مورد توجه مقام معظم رهبری بوده و ربطی به افراد ندارد و باید این کار در این شهرستان ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: وقفه ای در اقدامات شرکت گهرزمین به عنوان معین اقتصادی منوجان ایجاد شده و شرکت ملی مس نیز کم کاری کرده است و باید معین های اقتصادی با همکاری و کارهای جهادی توانمندسازی مردم را در دستور کار خود قرار دهند.

وزیر صمت تاکید کرد: در شرایط تحریم و کرونا صنعت کشور ۸ درصد رشد داشته است و اکثر رشته های صنعتی اکنون در کشور در سه شیفت در حال کار کردن هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معادن برای توسعه و توانمندسازی مردم باید به بهره برداری برسند.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جنوب استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد