Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت باید کمتر در اقتصاد دخالت کند، گفت: قیمت‌های دستوری و بخشنامه‌های یک شبه کارهایی است که بی‌ثباتی در اقتصاد را به وجود می‌آورد.

به گزارش ایمنا، عبدالناصر همتی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در گفت‌وگو با شبکه جام جم اظهار کرد: نفت و درآمد آن را باید برای سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌ها هزینه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید نفت را به بودجه ببریم، وقتی درآمد نفت به بودجه برود به هر دلیلی اگر قیمت نفت نوسان پیدا بکند موجب نوسان در بودجه دولت می‌شود. همین اتفاقی که طی دو، سه سال گذشته افتاده است.

همتی گفت: اگر نفت خام صادر می‌کنیم، باید بخشی از آن به صندوق توسعه ملی و بخشی از آن به دولت برود تا آن را صرف زیرساخت‌ها کند.

وی تاکید کرد: ما باید ارزش افزوده از نفت دریافت و فرآورده صادر کنیم. مفهوم آن این است که نفت را به پالایشگاه‌ها می‌فروشیم، آنها بنزین تولید کرده و سپس صادر می‌کنند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: نفت یک مزیت برای کشور ماست و نمی‌توان آن را از اقتصاد کنار گذاشت اما باید وابستگی بودجه جاری به نفت را قطع کرد.

همتی با اشاره به مساله برجام گفت: دولت ترامپ عملاً از برجام خارج شد و اروپایی‌ها هم با ما همکاری نکردند و فقط حرف زدند. من یادم است در این مدت که بانک مرکزی بودم، اروپایی‌ها طرح‌های مختلفی به ما دادند و گفتند ما می‌توانیم از این طریق مشکل را حل کنیم اما فقط حرف بود.

وی ادامه داد: اروپا اختیار لازم در مقابل آمریکا را ندارد و آمریکا نشان داد که تصمیم‌گیرنده اصلی در این قضیه است. البته روسیه و چین تلاش‌های زیادی کردند و ما نیز با این دو کشور روابط بسیاری داشتیم. بخش مهمی از صادرات ما به چین بود. به روسیه هم صادرات داریم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: بر جام مبنای خوبی برای ماست. آمریکا باید به برجام برگردد و تحریم‌ها را لغو کند. آخرین خبری که من دارم این است که تصمیمات جدی در مذاکرات بین گرفته شده است و خیلی خوشبین هستم که در دولت دوازدهم برجام احیا و تحریم‌ها رفع شود. اگر این اتفاق نیفتد هم یکی از اولویت‌های من در دولت سیزدهم، اجرایی کردن برجام و لغو تحریم‌ها است تا اقتصاد کشور بتواند نفس بکشد.

همتی با بیان اینکه دولت من، دولت اصلاح حکمرانی اقتصادی است، گفت: ما می‌خواهیم از سیاستمداران خواهش کنیم که کنار بروند و اقتصاددانان حاکم شوند. ما در این دوره هیچ فرصتی برای حل مشکلات نداریم. اقدامات ما ناظر به چهار سال است به همین دلیل گفتم دولتی که می‌خواهم داشته باشم برای ۴ سال است. من فکر می‌کنم این قابل انجام است و فقط باید اراده‌ای بر مبنای تفکر اقتصادی باشد.

وی افزود: ما باید تورم را کنترل کنیم، زمینه افزایش سرمایه گذاری را در کشور به وجود بیاوریم و به تولید اضافه کنیم. تمام این‌ها چرخه مثبتی می‌شود که کل دنیا به آن رسیده است. امروز بیش از ۱۳۰ کشور مشکل تورم بالا را حل کردند و چند کشور باقی ماندند که یکی از آنها ما هستیم. تمامی مسائل هم در بانک مرکزی قابل حل نیست بلکه باید در یک حکرمانی اقتصادی، فراتر از اختیارات بانک مرکزی مشکل را حل کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بازگشت ثبات اقتصادی در وهله اول را مستلزم رفع تحریم‌ها دانست و گفت: با وجود تحریم و فشار حداکثری ثبات اقتصادی به طور کامل بر نمی‌گردد و همیشه انتظارات تورمی وجود خواهد داشت.

همتی با بیان اینکه دولت باید کمتر در اقتصاد دخالت کند، گفت: قیمت‌های دستوری و بخشنامه‌های یک شبه کارهایی است که بی‌ثباتی در اقتصاد را به وجود می‌آورد و فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران را دچار نوسان خواهد کرد.

منبع: مهر کد خبر 499815

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ شبکه جام جم صندوق توسعه ملی نفت هیئت دولت عبدالناصر همتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نامزد انتخابات ریاست جمهوری تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بعد از ناکامی تلاش سه دولت گذشته، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی‌ها در دولت سیزدهم واگذار شد.

به گزارش سایت سازمان خصوصی سازی، دکتر سید احسان خاندوزی درباره واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، اظهار داشت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه پر طرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال در فرابورس به بخش غیر دولتی واگذار شد.

وی افزود: دولت سیزدهم زمانی بر سر کار آمد که این دو باشگاه دچار محرومیت‌هایی شده بودند. در سال ۱۴۰۰ ستادی به عنوان ستاد واگذاری بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورسی تشکیل شد و در اسفند ماه همان سال اولین گام برداشته شد؛ این در حالی بود که سه دولت قبل در این زمینه ناکام بودند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد.

دکترخاندوزی با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم اصلاح اقتصادی و مالی است، گفت: تلاش دولت بر این بود تا مساله اتحاد مالکیت و بحث مدیریت و انضباط مالی را بتواند حل و فصل کند.

وی ابراز داشت: همزمان مساله جریمه آسیایی، فرصت اصلاح اقتصادی و مالی و مدیریت این دو باشگاه را فراهم کرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری مزایده گفت: در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و صنایع پتروشیمی این مساله حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال نهایی شد.

دکترخاندوزی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی پرداخت می‌شود.

واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی طی مراسمی در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه، انجام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خاندوزی: ۱۰ میلیون فرصت فساد، از طریق درگاه ملی مجوزها خشکانده شد سخنگوی اقتصادی دولت : ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ های دولت گذشته را پرداخت کردیم

دیگر خبرها

  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • اقتصاد ایران تا اطلاع ثانوی، نفتی، رانتی و دستوری است
  • فروپاشی اقتصادی با ارز ۹۰ هزار تومانی