Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تأکید بر اینکه دانشجویان ورودی‌های جدید از مهر در دانشگاه‌ها حضور فیزیکی نخواهند یافت، گفت: تا پایان پائیز تمامی دانشجویان کشور واکسینه می‌شوند و بر این اساس ترم دوم سال تحصیلی جدید برای همه دانشجویان حضوری خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر محمود فتوحی در سی و دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ که امروز در دانشگاه خواجه نصیر در حال برگزاری است با تأکید بر اینکه آرزوی ما حضور فیزیکی بیشتر دانشجویان در دانشگاه‌ها است، گفت: در حال حاضر اغلب دانشجویان ما به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه حضور فیزیکی دارند و می‌توانیم بگوییم و حتی خوابگاه‌های دانشگاه نیز فعال است و دانشجویان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مراکز اسکان یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه تصریح کرد: ما اخیراً جلسه‌ای را به همراه برخی از دانشگاه‌های دو حوزه بهداشت و علوم به همراه مسئولین معاونت فرهنگی و آموزشی در وزارت بهداشت جلسه‌ای با معاون بهداشتی برگزار کردیم و خواستار افزایش حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها شدیم تا راهکار‌ها و فرایند‌های حضور فیزیکی دانشجویان از ابتدای مهر در دانشگاه‌ها را بررسی کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطر نشان کرد: ما در جلسه با مسئولان وزارت بهداشت تأکید کردیم که همه دانشگاه‌ها باید تلاش کنند به سمت حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه‌ها حرکت کنند یعنی همه دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که از اول مهر ماه حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها بیشتر باشد. به خصوص اینکه در حال حاضر برخی از دانشجویان به ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی‌های سال 98 و 99 به سمتی حرکت می‌کنند که ممکن است بدون دیدن دانشگاه فارغ التحصیل شوند.
آقای دکتر فتوحی تأکید کرد: در جلسه با وزارت بهداشت تأکید شد که حدود سه میلیون و 200 هزار دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند و حدود 87 هزار استاد و 100 هزار فارغ التحصیل در کشور داریم. بر این اساس بدون واکسیناسیون امکان افزایش حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها امکان‌پذیر نیست.
وی گفت: وزارت بهداشت تاکید کرد تا شهریور ماه همه اساتید و کارمندان دانشگاه‌ها واکسینه خواهند شد چرا که هر دانشجویی از مهرماه به هر تعدادی در دانشگاه حضور داشته باشد باید همه اساتید و کارمندان واکسینه شوند. علاوه بر آن تا آخر شهریورماه حدود 500 هزار دانشجو واکسینه خواهد شد و باید دو وزارت علوم و بهداشت هماهنگی داشته باشند تا مشخص شود تا چه سطحی از این دانشجویان واکسینه خواهند شد.
وی افزود: پیشنهاد ما این است که دانشگاه‌ها ابتدا واکسیناسیون دانشجویان را از دانشجویان کارشناسی آغاز کنند و بعد از اینکه وضعیت آن‌ها در خوابگاه‌ها و دانشگاه مشخص شد بعد از آن به سمت واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی حرکت کنیم. بر این اساس تا دی ماه یک میلیون نفر دانشجو و در آبان و آذر نیز هر ماه یک میلیون دانشجو واکسینه می‌شوند و تا پایان پائیز تمامی جامعه دانشگاهی واکسن کرونا خواهند زد.
آقای فتوحی با بیان اینکه ترم دوم سال آینده همه دانشجویان می‌توانند در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند، گفت: ترم اول مهر ماه حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی اختصاص خواهد یافت.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: واکسیناسیون دانشجویان، اساتید و کارکنان در داخل دانشگاه‌ها انجام می‌گیرد. دانشجویان شهرستانی نیز می‌توانند به دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه 60 درصد دانشجویان وزارت بهداشت واکسینه شدند، اظهار کرد: مابقی دانشجویان جز 3 میلیون 200 دانشجویی هستند که تا آخر پاییز واکسیناسیون می‌شوند.
پیشنهاد ما این بود که شروع حضور فیزیکی دانشجویان از دوره تحصیلات تکمیلی آغاز شود و احتمال زیاد نمی‌توانیم ورودی‌های 1400 را در دانشگاه پذیرش کنیم. چرا که واکسیناسیون دانشجویان ابتدا از کسانی شروع خواهد شد که دانشجو هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مهر دانشگاه دانشجویان در دانشگاه ها واکسیناسیون دانشجویان حضور فیزیکی دانشجویان تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: در سال گذشته موفق به برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر شده‌ایم و برای سال جاری نیز این برنامه‌ها را پیش رو خواهیم داشت.

به گزارش گروه  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید فردین تقی‌زاده، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص اقدامات انجام شده این اداره کل در سال ۱۴۰۲ گفت: این اداره کل در سال گذشته موفق به برگزاری چهارمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دختر و پسر دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور ۶۵۲ دانشجو دختر و ۸۰۳ دانشجو پسر شده است.

تقی زاده با بیان اینکه این المپیاد به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان ورشته‌های ورزشی به صورت تیمی و انفرادی برگزار شده است؛ اظهار کرد: شرکت‌کنندگان چهارمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان در رشته‌های فوتسال، والیبال، دو و میدانی، بدمینتون، تنیس روی میز، شنا، شطرنج با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: دومین دوره بصیرت افزایی (طرح ملی ضیافت ایثار) نیز در دو بخش خواهران با حضور ۴۱۹ نفر و پسران با حضور ۳۶۷ نفر در تیر ماه سال ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

تقی زاده با اشاره به اینکه کلیه اقدامات برگزاری دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در سال ۱۴۰۲ انجام شده است، بیان کرد: این جشنواره با حضور ۱۸۵ نفر در بخش قرآنی، ۲۸۵ نفر در بخش فرهنگی، ۴۹۰ نفر در بخش هنری در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین دومین دوره جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی ۱۲ بهمن ماه با تقدیر از ۲۲ نفر از برگزیدگان در دانشگاه شهید با هنر کرمان برگزار شد.

دکتر تقی‌زاده تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام شده اولین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر است که ۳۰ آذر ماه با حضور ۱۲۵ دانشجوی دختر و ۱۰۷ دانشجوی پسر در اردوگاه تفریحی شهید باهنر برگزار شده است.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با بیان اینکه هشتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور ۲۲ دانشجو در اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شده است؛ تصریح کرد: پنجمین نشست دبیران کانون‌های علمی فرهنگی ایثار نیز آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور ۲۸ دانشجوی دختر و ۴۲ دانشجو پسر به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

وی افزود: همچنین در سال گذشته به صورت منظم نشست مدیران شاهد و ایثارگر مناطق را برگزار کرده ایم که چهار دانشگاه شیراز، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز میزبانی این نشست‌ها را بر عهده داشته‌اند.

تقی زاده در خصوص برنامه‌های این اداره کل در سال ۱۴۰۳ نیز تصریح کرد: اولین دوره طرح مهارت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر، سومین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر (طرح ملی ضیافت ایثار)، دومین آئین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر، سومین جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی، سومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، برگزاری طرح توانمندسازی دانشجویان (ستاره شریف)، توانمندسازی کارشناسان ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه ها، نشست مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها از جمله اقدامات پیش بینی شده است که در سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • واکنش وزیر علوم به انتقادات دانشجویان به عدم حضور در دانشگاه‌ها
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • رتبه دانشگاه صنعتی شریف در جدیدترین رتبه‌بندی موضوعی کیو اس
  • واکسینه شدن نیمی از زائران قمی حج تمتع
  • تاکنون نیمی از زائران قمی حج تمتع واکسینه شدنه اند