Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، هاآرتص در تارنمای خود این خبر را به همراه ویدیو ضبط شده توسط دوربین های زندان منتشر کرد که در آن شکنجه ۵۵ اسیر فلسطینی را نشان می دهد. زندانیان ساعت های متمادی را با توجه به حضور گسترده ده ها زندانبان در محل شکنجه در همین وضعیت بسر بردند.
 
این ویدیو اسرای فلسطینی را در حالی نشان می دهد که دست بسته بر روی زمین خوابانده شده اند و زندانبانان به نوبت آنها را زیر ضربات مشت و لگد و باتوم قرار داده اند و مانع از آن می شوند که زندانیان از خود حرکتی نشان داده و یا سخنی به میان آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
هاآرتص به نقل از یکی از مقامات مسئول زندان های اسراییلی نوشت: این اقدام تجاوزکارانه یکی از خشونت آمیزترین رویداد شکل گرفته در زندان های اسراییل است . این ویدیو دستکم ۱۰ زندانبان را در حال ضرب و شتم اسرا نشان می دهد.
 
بر اساس این گزارش اداره زندان های رژیم صهیونیستی برای شنیدن مکالمات تلفنی مخفیانه اسرا دستگاه های استراق سمع نصب کرده است و همین امر باعث ایجاد تنش شدید میان اسرای فلسطینی و زندانبانان و در نهایت یورش شماری از زندانبانان به بخش اسرای جنبش حماس شده است.
 
خبرگزاری فلسطینی " وفا" چندی پیش فاش کرد که  ۴۵۰ اسیر فلسطینی همچنان در زندان های رژیم اشغالگر قدس بسر می برند که در میان آنها ۱۴۰ خردسال و ۴۱ زن به چشم می خورند.
 
این در حالی است که شمار اسرا و زندانیان قدیمی بازداشت شده قبل از امضای توافقنامه اوسلو به ۲۵ تن می رسد که قدیمی ترین آنها " کریم یونس " و " ماهر یونس " هستند که از سال ۱۹۸۳ تا کنون در بازداشت بسر می برند.
 
علاوه بر آنها باید به آن دسته از اسرای فلسطینی اشاره کرد که بر اساس توافق دوجانبه شکل گرفته موسوم به " وفاداری نسبت به آزادگان " آزاد شدند اما رژیم صهیونیستی بار دیگر اقدام به بازداشت آنها نمود که برجسته ترین آنها " نائل البرغوثی " است که چند دوره پی در پی را در زندان های اسراییل بسر برده است که در مجموع به ۴۱ سال می رسد که ۳۴ سال آن را به طور مستمر در زندان پشت سر گذاشت.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • شهادت یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • اوضاع وحشتناک اسیران غزه به روایت آزاده فلسطینی
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت