Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بانک سوییسی «یوبی‌اس» پرداخت ۴.۶ میلیون دلاری دولت ونزوئلا برای خرید واکسن تحت برنامه جهانی تقسیم واکسن «کوواکس» را مسدود کرد.

«خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا در پیامی توییتری این اقدام را جرم خواند و نوشت: ونزوئلا به همه تعهدات خود تحت سازوکار کوواکس عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، یک بانک به صورت خودسرانه پرداخت‌های آخر را مسدود کرد و در حال انجام تحقیق در ارتباط با آن‌هاست.

او در اثبات سخنانش یک نسخه از نامه کوواکس را که در آن اعلام کرده چهار مورد معامله به تاریخ ماه‌های آوریل و مه مسدود شده است، منتشر کرد.

در مجموع تاکنون، ۲۴۶ هزار و ۷۷۴ مورد ابتلا به کرونا و دو هزار و ۷۶۴ فوتی بر اثر این بیماری در این کشور آمریکای جنوبی که تحت شدیدترین تحریم‌های آمریکا در میانه بحران همه‌گیری در جهان قرار دارد، ثبت شده است.

رئیس‌جمهور ونزوئلا اخیراً تصمیم دولت آمریکا برای ارسال ۱۵۰ میلیون دلار از دارایی‌های دولت قانونی ونزوئلا به «خوآن گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده این کشور را محکوم کرد.

 «نیکلاس مادورو» در یک سخنرانی تلویزیونی گفت نیروهای مخالف دولت به «باندهای گانگستری» تبدیل شده‌اند و «آن‌ها زمین بازی سیاست‌ را رها کرده‌اند تا خود را وقف اخاذی و کلاهبرداری کنند».

مادورو افزود گوایدو و نزدیکانش از این دارایی‌ها برای تداوم بی‌ثبات کردن ونزوئلا استفاده خواهند کرد در حالی که این مبالغ بلوکه شده در کشورهای دیگر، متعلق به مردم ونزوئلا هستند و باید صرف تهیه دارو، مواد خوراکی و منابع صعنتی شوند. رئیس دولت ونزوئلا خاطرنشان کرد بر اساس جدیدترین نظرسنجی، بیش از هشتاد و پنج درصد از مردم این کشور، با تحریم‌های آمریکا از جمله بلوکه کردن دارایی‌های این کشور مخالف هستند.

چندی پیش نیز وزیر خارجه ونزوئلا گفت: «ونزوئلا برای خرید واکسن کرونا درخواست کرد که دستکم سیصد میلیون دلار از شش میلیارد دلار پول مسدود شده در اثر تحریم‌های مجرمانه، آزاد شود. نه آمریکا و نه انگلیس، هیچ‌کدام حتی یک دلار آزاد نکردند. با این وجود، با متحدانمان، مسیرهای دیگری را پیش گرفته‌ایم» 

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن خورخه آریزا وزیر خارجه ونزوئلا بحران کرونا بانک سوییسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۲۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • سوئیس بخش بزرگی از دارایی‌های مسدود شده روسیه را آزاد کرد
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • توضیح بانک صادرات درباره دلایل خرید بخشی از سهام پرسپولیس
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • مذاکرات ایران برای خرید شرکت خودروسازی «روور» انگلستان
  • بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه صنعت نفت ونزوئلا
  • «مادورو» آمریکا را به نقض تعهد خود برای لغو تحریم‌ها متهم کرد