Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگوی تلویزیونی که از صدا و سیمای مرکز مازندران پخش شد، عدم کفایت درآمد برای معیشت، بیکاری و گرانی‌ها را از جمله دغدغه‌های چند ساله اعلام کرد و گفت: وقتی گام دوم انقلاب با موضوع ایجاد تمدن اسلامی ایرانی توسط مقام معظم رهبری مطرح و این ماموریت به جوانان سپرده شد گام‌های جدی برای تحقق این امر برداشته و الگو‌هایی نیز طراحی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه مساله اصلی نوع حکمرانی و نگاه به مردم در اداره کشور است، افزود: اینکه مسئولان وکلای مردم هستند یا سرپرست آن‌ها از موضوعات جدی است که با توجه به عملکرد برخی از مسئولان نیاز به بازبینی دارد.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: متاسفانه برخی دولت‌ها به منافع ملت بی توجه و به منافع وابستگان قدرت توجه ویژه‌ای داشتند که در دولت سلام این روش اداره کشور بازبینی و مدل حکمرانی جدیدی متولد شد تا اداره کشور به عموم مردم واگذار شود.

۴۸۵ شهرستان می‌توانند پایتخت باشند
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: متاسفانه یک تهران درست و همه اختیارات کشور به پایتخت و با فاصله زیاد بین چند کلان شهر تقسیم شده است، اما در دولت سلام بجای اینکه یک پایتخت داشته باشیم همه ۴۸۵ شهرستان پایتخت خواهند بود.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه دولت اختیارت اجرایی خود را در حوزه تصدی گری و اجرا به فرمانداران تفویض می‌کند و فرمانداران باید پاسخگوی مردم باشند، افزود: مسئولان در دولت سلام با نظر و پیشنهاد مردم و نخبگان استان انتخاب می‌شوند و اگر یک سوم از مردم همان استان از عملکرد مدیر ابراز تارضایتی کنند آن مدیر عزل خواهد شد.

او اصلی‌ترین وظیفه مدیران را جلب رضایت مردم دانست و ادامه داد: یک سامانه الکترونیکی به نام سوده ایجاد کردیم که اگر یک سوم مردم استان از عملکرد یک مدیر استانی راضی نبودند آن مسئول عزل می‌شود و اگر میزان رضایت مندی مردم از یک مدیر بالا رفت آن مدیر قابلیت ارتقای شغلی پیدا می‌کند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: روش‌هایی پیشرفته برای احراز هویت و صحت سنجی امضا‌ها نیز در این سامانه طراحی شده است.

آزمون اجباری برای مدیران
قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سلام نظام انتصابات طراحی و انتخابات مدیران به استاندار واگذار می‌شود، گفت: برای انتخاب استانداران نیز یک نظام شایسته گزینی طراحی شده است که مدیران در یک شبکه شفاف توسط افراد معرفی و از آن‌ها آزمون گرفته می‌شود.

او افزود: این آزمون‌های شامل آزمون هوش، هوش هیجانی، مشارکت جوبی و قاطعیت در تصمیم گیری است که فرد پس از این آزمون در یک دوره دو ماهه با برنامه‌های راهبردی دولت نیز باید آشنا شود و در نهایت نخبگان هر استان بین افرادی که صلاحیت دارند مدیران را انتخاب می‌کنند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وظیفه اصلی استانداران و مدیران را حفظ و کسب رضایت مردم دانست و ادامه داد: دولت سلام دولت گفتگو و هدف اصلی کارگزاران حفظ حرمت مردم، پاسخگو بودن و تکریم ارباب رجوع است و هیچ تصمیمی بدون نظر مردم گرفته نخواهد شد.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: نظر مردم و نخبگان هر استان هم در عزل و هم در ارتقای مدیران مهم است و احکام مدیریتی این مدیران نیز سه تا چهار ساله خواهد بود.


۲۷۵ اتوبوس مدیر
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشکل در حال حاضر این نیست که کدام جناح سرکار باشد، دعوای انتخاباتی سر این شده است که ۱۳ هزار و ۷۰۰ مدیر بیایند و بروند، ۲۷۵ اتوبوس مدیر بیایند و بروند.

او افزود: هرچند بعضی مواقع این اتوبوس‌ها رنگشان را عوض می‌کنند و خود را در جناح‌های مختلف جا می‌زنند، اما مساله این آدم‌ها نیستند بلکه این افراد از این منظر که به مسایل اساسی توجه نمی‌کنند و حاشیه سازی می‌کنند مساله هستند.


استان‌های شمالی با قابلیت‌ها و چالش‌های فراوان
قاضی‌زاده هاشمی در ادامه سخنانش با بیان اینکه مازندران دیاری کهن با تاریخ هزاران ساله همواره پشتیبان اهل بیت بود و آزادی خواهی در ان رشد فراوان داشته است، گفت: همه مزیت‌هایی که در کشور وجود دارد در این استان هم وجود دارد.

او افزود: استان‌های شمالی وسعت کشور هلند وهمان آب و هوا را دارند، اما هلند از صادرات محصولات کشاورزی سالانه ۸۰ میلیارد دلار درامد دارد پس مازندران هم می‌تواند با توجه به منابع آبی و اقلیمی همین اندازه درامد کسب کند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت باید زمینه تحقق آن را فراهم کند، ادامه داد: مازندران با داشتن ذخیره‌های بی نظیر جنگلی و طبیعی می‌تواند وضعیت منحصربفردی در کشور داشته باشد.

قاضی‌زاده هاشمی گردشگری طبیعی را هم از مزیت‌های مازندران دانست و گفت: مردم مازندران از توسعه گردشگری استقبال می‌کنند، اما هجوم مسافران به مازندران و علاقه به خرید ویلا، تملک و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی، گرانی زمین و مسکن را در این استان بدنبال داشته و باعث شده است زندگی طبیعی در مازندرانی ار حالت عادی خارج شود.

او شیوه قیمتگذاری محصولات کشاورزی مانند برنج را نیز از جمله دغدغه‌ها و ناراحتی کشاورزان دانست و ادامه داد: حجم زیادی از برنج همزمان با فصل برداشت وارد کشور می‌شود در حالیکه سه استان شمالی نیاز برنج کشور را می‌توانند تامین کنند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات  ریاست جمهوری گفت: اگر کشاورزان شمالی مطمئن باشد که برنج وارد نمی‌شود و به کسب و کار آن‌ها لطمه نمی‌خورد کشت و کار را به بهترین نحو انجام می‌دهند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه سرمایه گذاری صنعتی در مازندران به بهانه تاثیر فعالیت‌های صنعتی بر محیط زیست بخوبی عملیاتی نشده است، افزود: تکنولوزی‌های پاک و سبز سال‌ها است که در جهان وجود دارد و مازندران می‌تواند سرمایه گذاری فوق العاده‌ای در صنعت پاک داشته باشد.

او گفت: صنایع نساجی از جمله صنایع قدیمی مازندران هستند که دولت باید با بازسازی ماشین آلات قدیمی و حمایت‌های مالی آن را پشتیبانی کند تا رشد جدی تری داشته باشد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تعداد زیادی طرح‌های بهداشتی نیمه تمام در مازندران وجود دارد، ادامه داد: تراکم جمعیت در مازندران زیاد است و با بروز برخی بیماری‌های مسری شیوع آن نیز در این استان بیشتر خواهد بود به همین دلیل باید خدمات بهداشتی بیشتری به این استان داد و طرح‌های نیمه تمام بهداشتی را نیز تکمیل کرد.

قاضی‌زاده هاشمی دفن زباله‌ها را مشکل اساسی استان‌های شمالی کشور دانست و گفت: ساخت کارخانه‌های تفکیک زباله و زباله سوز باید به شکل جدی تری در این استان‌ها پیگیری شود.

او با بیان اینکه مازندران دروازه ورود ایران به پنج کشور ساحلی است، افزود: بسیاری از محصولات ایران مورد نیاز این کشور‌ها است که با توسعه تجارت در مازندران می‌توان به این مهم دست یافت.

سلام به همه ، والسلام به بعضی ها
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان گفت: دولت سلام به تمام اقوام، مذاهب و گروه‌های اجتماعی سلام می‌گوید و به تبارگرایی، سیاست زدگی، حاشیه سازی و بی توجه به مردم نیز یک والسلام خواهد گفت و خود را وقف می‌کند که مجاهدانه و شبانه روزی تلاش کند تا ایران به نقطه متعالی که شایسته آن است برسد.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی دولت سلام استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگر چه نمایندگان در چند روز گذشته، با استفاده از هر تریبونی از عملکرد اقتصادی دولت انتقاد کرده و خواستار تغییراتی در تیم اقتصادی دولت رئیسی شدند، اما این انتقادات با واکنش تند و تیز دولت ابراهیم رئیسی روبه‌رو شد. تا جایی که معاون پارلمانی دولت با انتشار اطلاعیه‌ای، از مواضع اخیر نمایندگان انتقاد کرد و با بکار بردن واژه هایی چون نسنجیده، غیرمسئولانه، غیرکارشناسی، آتش بیار معرکه و ...برای نقدهای نمایندگان، نوشت: «طی روزهای گذشته و همزمان با تشدید نوسانات ارزی در بازار که ناشی از افزایش بهای جهانی طلا و تحولات نظامی منطقه بود متأسفانه چند نفر از نمایندگان مجلس، اظهارنظرها و تحلیل‌های غیرکارشناسی و شتاب زده‌ای درباره وضعیت اقتصادی و نرخ ارز داشتند که چه بسا برخلاف خواست آنان می‌توانست بر التهاب بازار ارز بیافزاید.»

این اطلاعیه نیز با واکنش نمایندگان همراه بود و معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «با وجود این ‌که من منتقد پر و پاقرص دولت قبل بودم، اما هیچ‌ وقت چنین برخوردی و به این شکل با ما نشده بود، برخوردی که در آن به نمایندگان ملت انگ بزنند و انتظار داشته باشند که ما صرفا مجیزگوی دوستان باشیم، به‌نظرم قطعا چنین برخوردهایی جایگاه مجلس را به مخاطره خواهد انداخت.»

در همین راستا، جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس یازدهم، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین بیان کرد: «من تعجب می‌کنم و تا به حال دولتی ندیدم که معاونین رئیس جمهور در رابطه با بحث‌های نظارتی نمایندگان مجلس واکنش نشان دهند و به جای حل مشکل جامعه بخواهند صورت مسئله را پاک کنند؛ در صورتی که این وظیفه نظارتی نمایندگان مجلس است که باید به مقام‌های دولتی تذکر دهند و وضعیت معیشتی مردم را به آنها یادآوری کنند.»

وی ادامه داد: «متأسفانه اینها مجلسی را می‌خواهند که خاموش باشد و هیچ بحثی را در مجلس مطرح نکند و دولت هم هر کاری که دلش خواست انجام دهد، در صورتی که نباید به این صورت باشد. مجلس باید زبان گویای مردم باشد چون از مردم رأی می‌گیرد و این مردم هستند که با رأی خود نمایندگان مجلس را تعیین می‌کنند.»

در ادامه مشروح گفتگو جلال محمودزاده، نماینده مهاباد را در خبرگزاری خبرآنلاین می‌خوانید؛

*********

* آقای محمودزاده! درپی انتقاد نمایندگان از عمکرد اقتصادی دولت، معاونت پارلمانی دولت یک بیانیه‌ای صادر کرده و به شدت از نمایندگان انتقاد کرده است. واکنش شما به این مسئله چیست؟

دولت به جای ایراد گرفتن از سخنان و بحث‌های نظارتی نمایندگان باید وضعیت آشفته بازار کشور را مدیریت کند و این همه فشار اقتصادی که به دلیل افزایش بی‌رویه قیمت کالاهای اساسی مثل برنج، روغن و سایر کالاهای اساسی، به مردم اعمال شده را برطرف کند و اجازه ندهد سفره مردم کوچک شود. اما متأسفانه دولت به جای رسیدگی به این امور، به بحث‌های نظارتی نمایندگان مجلس که وظیفه قانونی آنهاست، ایراد می‌گیرد.

دولت باید نقد نمایندگان را به فال نیک بگیرد نه اینکه فرافکنی کند

من تعجب می‌کنم و تا به حال دولتی ندیدم که معاونین رئیس جمهور در رابطه با بحث‌های نظارتی نمایندگان مجلس واکنش نشان دهند و به جای حل مشکل جامعه بخواهند صورت مسئله را پاک کنند؛ در صورتی که این وظیفه نظارتی نمایندگان مجلس است که باید به مقام‌های دولتی تذکر دهند و وضعیت معیشتی مردم را به آنها یادآوری کنند. وقتی نمایندگان مجلس وضعیت اقتصادی بسیار تاسف‌بار یک تا دو سال گذشته را به دولت گوشزد می‌کند، دولت باید انتقاد نمایندگان را به فال نیک بگیرد و به سمت و سوی حل مشکلات اقتصادی مردم و جامعه برود نه اینکه فرافکنی کند و به نمایندگان مجلس حمله کنند یا بیانیه بدهند که چرا یک نماینده مجلس وظیفه قانونی خود را انجام می‌دهد.

متأسفانه اینها مجلسی را می‌خواهند که خاموش باشد و هیچ بحثی را در مجلس مطرح نکند و دولت هم هر کاری که دلش خواست انجام دهد، در صورتی که نباید به این صورت باشد. مجلس باید زبان گویای مردم باشد چون از مردم رأی می‌گیرد و این مردم هستند که با رأی خود نمایندگان مجلس را تعیین می‌کنند. بنابراین دستگاه‌های اجرایی و دولت باید بحث‌های نظارتی مجلس را جدی بگیرند. این مورد واقعاً تازگی دارد و در دولت‌های قبل چنین مسئله‌ای را ندیدیم که مقام‌های دولتی نسبت به بحث‌های نظارتی نمایندگان مجلس واکنش نشان دهند.

افراد ضعیف در تیم اقتصادی دولت را تغییر بدهید

* فکر می‌کنید که چرا دولت سیزدهم تن به پذیرش اشکالات و انتقادات نمی‌دهد؟

به نظر من راهی برای حل مشکلات ندارند، این دولت مدیران و وزرای ضعیفی را انتخاب کرده و حاضر هم نیست که آنها را تغییر دهد، دایره انتخاب مدیران دولت سیزدهم بسیار محدود است و مسئولیت‌ها را به افراد نزدیک به خودشان می‌سپارند حتی اگر این افراد تجربه کافی برای اداره کشور را نداشته باشند.

به همین دلیل، به جای حل مشکل، فرافکنی کرده و وظیفه نظارتی نمایندگان مجلس را زیر سوال می‌برند، در صورتی که دولت باید با سعه صدر به این موضوع نگاه کند و در بخش‌هایی که مشکل دارد و مدیرانی که ضعیف و ناتوان هستند و قدرت اصلاح امور را ندارند، علی‌الخصوص در تیم اقتصادی دولت، افراد ضعیف را تغییر داده و افراد توانمند با سطح دانش بالا را جایگزین آنها کند تا چالش موجود که در جامعه وجود دارد را کمرنگ کرده و مشکلات اقتصادی کشور را کاهش دهد.

اما متأسفانه دولت از یک طرف حاضر به تغییر مدیران و وزرای ناکارآمد خود نیست، از سوی دیگر هم توان اداره امور کشور را ندارند و هر روز شاهد هستیم که قیمت ارز به صورت روزانه، ساعتی و حتی ثانیه‌ای افزایش پیدا می‌کند. قیمت کالاهای اساسی به شدت افزایش پیدا می‌کند، تامین دارو با مشکل جدی مواجه است، از سوی دیگر هم نهاده‌های دامی و کشاورزی، بحث ماشین‌آلات بخش کشاورزی، بحث تعطیلی کارگاه‌های تولیدی، افزایش قیمت کالاهای اساسی و کوچک‌تر شدن سفره‌های مردم، همه اینها مواردی است که دولت باید به آنها بپردازد چون وظیفه دولت پرداختن به همین امور است و وظیفه دستگاه‌های اجرایی برطرف کردن این مشکلات است اما متأسفانه با این نیروهای ناکارآمد و مدیران و وزرای ضعیف دولت نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

بنابراین راهش این است که دولت مدیران ضعیف خود را تغییر دهد، دایره انتخاب مدیران خود را گسترده‌تر کند، وزرایی را که توان اداره وزارتخانه را ندارند را خودش به مجلس پیشنهاد دهد و آنها را تغییر دهد. اگر دولت این کارها را انجام دهد، مقداری از مشکلاتی که در حال حاضر گریبانگیر جامعه است برطرف شده و مقداری از آنها کاهش پیدا کند.

وزرای راه، صمت، رفاه و کشور باید تغییر کنند و افراد بهتری روی کار بیایند

* فکر می‌کنید در بدنه دولت کدام یک از وزرا یا حتی کدام یک از معاونان آقای رئیسی نیاز به تغییر دارند؟

به نظر من پیش از هر موردی، تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند و باید از وزیر اقتصاد گرفته تا تیم اقتصادی و معاونین اجرایی رئیس جمهور افراد توانمندتری جایگزین شوند. از سوی دیگر ما در بحث اشتغال و مسکن هم مشکل داریم. بنابراین به نظر من وزرای اقتصاد، راه و شهرسازی و صنعت و معدن و همچنین وزیر رفاه و تامین اجتماعی از جمله وزرایی هستند که می‌توان افراد بهتری را جایگزین آنها کرده و مسئولیت را به آنها واگذار کرد. اینها وزرایی هستند که به نظرم افراد بهتری می‌توانند به جای آنها مسئولیت را بر عهده بگیرند.

در بحث مدیریت امنیت کشور، متأسفانه شاهد هستیم که دزدی‌ها و خفت‌گیری‌ها و ناامنی‌ها در کشور افزایش پیدا کرده است. باید دولت فرد توانمندتری را به جای وزیر کشور انتخاب کند. اینها کسانی هستند که نیاز به تغییر آنها احساس می‌شود ولی متأسفانه دولت گوش شنوا ندارد و تا به حال اقدامی هم در رابطه با تغییر مدیران انجام نداده و فکر نمی‌کنم که در آینده هم بخواهد انجام دهد بلکه می‌خواهد با همین وزرا و مدیران ناتوان دولت سیزدهم را به پایان برساند.

مجلس دوازدهم هم نمی‌تواند به خوبی با بدنه دولت کار کند اگر...

اگر دولت با همین وضعیت و همین مدیران پیش برود تا زمانی که زمان دولت سیزدهم به پایان برسد، مطمئناً با مشکلات جدی در جامعه روبرو می‌شویم. هر روز شاهد هستیم که در بخش‌های مختلف تجمع وجود دارد. پرستاران، کشاورزان، صنعتگران، پزشکان، داروسازان، کارگران، معلمین، همه از وضعیت موجود ناراضی‌اند و دولت متأسفانه نمی‌تواند این چالش‌ها را حل کند چون مدیران ناتوانی را در بخش‌های مختلف انتخاب کرده و همین مدیران ناتوان باعث می‌شوند به جای اینکه چالش‌های موجود در جامعه حل شوند، روز به روز بدتر شده و مردم ناراضی‌تر شوند.

مجلس یازدهم هم رو به پایان است و به نظرم اگر دولت به همین منوال پیش برود، مجلس دوازدهم هم نمی‌تواند به خوبی با بدنه دولت با این وضعیت کار کند و چالش‌های جدیدی بین مجلس و دولت در مجلس آینده هم ایجاد خواهد شد مگر اینکه دولت تغییراتی را در کابینه و در مدیران رده بالای خودش ایجاد کند.

مردم از عملکرد مجلس و دولت ناراضی هستند

* آقای محمودزاده، در طی این مدت دولتمردان سیزدهم پاسخ واضح و روشنی به علت گرانی‌های اخیر، ندادند و حتی گاه فرافکنی یا سفیدنمایی کردند. به نظر شما این سفیدنمایی‌های دولت و انکار واقعیت ها، چقدر می‌تواند آسیب‌زا باشد؟

ما باید واقعیت‌ها را به جامعه منتقل کرده و به مردم بگوییم. مردم ما مردم فهیمی هستند و از ابتدای انقلاب همراه انقلاب و نظام بودند. بنابراین اگر ما واقعیت‌های موجود را به مردم بگوییم، چه در مجلس و چه در دولت، مردم واقعیت‌ها را می‌پذیرند. اما اگر ما به مردم آمار غلط بدهیم و مشکلاتی که در جامعه وجود دارد را برعکس جلوه دهیم، نتیجه‌اش این خواهد شد که اعتماد مردم به دولت و مجلس کاهش پیدا خواهد کرد و لطمه می‌بیند و همین موضوع بر مشارکت‌های سیاسی و اجتماعی آنها در آینده تاثیر منفی خواهد گذاشت، همان طور که در انتخابات مجلس دوازدهم پایین‌ترین مشارکت را در طول تاریخ کشور بعد از انقلاب شاهد بودیم و بر اساس آماری که خود دولت داد، بیش از ۶۰ درصد مردم در پای صندوق‌های رأی حاضر نشدند و این پیامی برای مسئولان امر داشت که مردم از عملکرد مجلس و دولت ناراضی هستند و به همین دلیل هم پای صندوق‌های رأی حضور پیدا نکردند.

ما نمی‌گوییم که همه مشکلات بر دوش دولت است. متأسفانه عملکرد مجلس یازدهم هم در برخی از موارد قابل دفاع نبود. برای مثال در مجلس یازدهم، بحث لایحه عفاف و حجاب، بحث صیانت از فضای مجازی، بحث افزایش مالیات بر درآمد، اینها مواردی بود که در مجلس یازدهم مصوب شد و باعث نارضایتی در جامعه شد.

در آینده ریزش مشارکت بیشتر خواهد بود اگر...

از سوی دیگر دولت سیزدهم با عملکرد ضعیفی که داشت و افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها و افزایش بسیار زیاد قیمت دلار در مدیریت دولت سیزدهم، کمبودهای شدیدی در بخش‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان و کشاورزی و صنعت و معدن، باعث نارضایتی مردم شد و همین نارضایتی که مردم از دولت و مجلس داشتند، در انتخابات مجلس دوازدهم نمود پیدا کرد و ۶۰ درصد جامعه به پای صندوق‌های رأی نیامدند و به دولت و مجلس پیام دادند که اگر با این روند جلو بروند در آینده ریزش مشارکت بیشتر خواهد بود.

ما انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را در یک سال و نیم آینده در پیش داریم. اگر هم مجلس و هم دولت فکری به حال این وضعیت نکنند و واقعیت‌ها را به جامعه منتقل نکنند و مشکلات را حل نکنند، نتیجه بسیار بدی در مشارکت مردم خواهد گذاشت. راه‌حل این است به جای اینکه دولت مشکلات را از مردم بپوشاند و به آنها منتقل نکند، باید واقعیت‌ها و راه‌حل مشکلات را به مردم بگوید و به کمک مجلس و نمایندگان مردم، این مشکلاتی که در حال حاضر در جامعه وجود دارد علی‌الخصوص بحث‌های معیشتی و اقتصاد و اشتغال و مسکن و درمان مردم را برطرف کنند.

اینکه ما بیاییم صورت مسئله را حذف کنیم و به مشکلات رسیدگی نکنیم، نتیجه‌اش همین خواهد شد که هر روز معترضان تجمع خواهند کرد و مشکلاتی در جامعه پیش می‌آید و در نهایت تاثیر منفی آن را در عدم مشارکت سیاسی و اجتماعی مردم خواهیم دید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896657

دیگر خبرها

  • با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود
  • تغییر استاندار مازندران تکذیب شد
  • رد شایعات تغییر استاندار مازندران
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • خواستار وعده صادق مدیران میانی استان هستیم
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن لایحه اصلاح «قانون مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن «لایحه اصلاح مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • تحقق شعار سال و کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید با لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • جهش تولید و رونق حمل‌ ونقل دریایی ارتباط مستقیم دارند
  • فردا؛حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان غربی در سامانه سامد