فناوری هایی که در صنعت خودرو به زودی دیده می شوند/ چگونه جستجوی گوگل از شما در برابر اخبار جعلی محافظت میکند؟ /دانلود Google Go 3.30.377846111 – جستوجوی سریع گوگل
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۳۷۳۳
به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر از علاقهمندان به اخبار فناوری و دستگاههای مدرن هستید و امروز موفق به رصد اخبار سرویس فضای مجازی در حوزه دریچه فناوری نشدهاید، در ادامه لینک ۱۰ خبر پربازدید از نگاه کاربران را برای شما به نمایش گذاشتهایم.
فناوری هایی که در صنعت خودرو به زودی دیده می شوند + تصاویر
در این خبر به فناوریهایی که تا سال آینده به کمک صنعت خودروسازی میآیند اشاره شده است.
چگونه جستجوی گوگل از شما در برابر اخبار جعلی محافظت میکند؟
شرکت گوگل در رویداد Google I / O در مورد ویژگی جستجوی جدیدی صحبت کرد که از شما در برابر اخبار جعلی محافظت میکند.
دانلود Google Go 3.30.377846111 – جستوجوی سریع گوگل
با دانلود برنامه Google Go 3.30.377846111 میتوانید سریعتر از مرورگرها به جستوجوی مطالب دلخواهتان بپردازید.
جذابترین تصاویر پس زمینه (۲۱ خرداد)
تصاویر پسزمینه ۲۱ خرداد برای لپتاپ، تبلت و تلفن همراه خود را از طریق صفحه دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران جوان دریافت کنید.
قبل از سرچ در گوگل این موارد را آویزه گوشتان کنید
در این خبر با مهمترین مواردی که نباید آنها را در گوگل جستجو کرد آشنا شوید.
رایزنی اسپیس ایکس با چند شرکت هوایی برای اتصال هواپیماها به استارلینک
شبکه استارلینک ایلان ماسک درگیر رقابت با سایر شرکت های ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای برای قرار دادن Wi-Fi در هواپیماهای تجاری است.
جشن هوآوی برای استقبال کاربران از سیستم عامل HarmonyOS
شرکت هوآوی هفته گذشته از سیستم عامل اختصاصی خود برای استفاده در محصولاتش رونمایی کرد و روز به روز به تعداد کاربران این سیستم عامل افزوده می شود.
ترس آمریکا از پیشرفت سیستم ماهواره ای ایران
روزنامه ای آمریکایی ادعا کرد روسیه در حال تدارک است تا ماهواره پیشرفته ای را در اختیار ایران قرار دهد، این ماهواره به زودی به ایران می آید.
سیاره جدیدی شبیه به زمین توسط ناسا کشف شد
سیاره TOI-1231 b هر 24 روز در حال چرخش دور یک کوتوله قرمز است که به طور قابل ملاحظهای شبیه زمین است.
شرکت Verizon اولین شبکه خصوصی 5G را ارائه کرد
شرکت Verizon شبکه خصوصی قابل دسترس برای مشتریان دولتی و خصوصی را با هدف ارائه سرویس به مشتریان تجاری در ایالات متحده راه اندازی کرد.
انتهای پیام/
تبلیغات در خبربان
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: پربازدیدهای فضای مجازی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
بهترین بلیط لحظه آخری هواپیما و بلیط چارتر دیجی چارتر
هالی دشت، ییلاقی سرسبز بر بلندای گیلان
کلبه چوبی | ۱۰ کلبه خاص و رویایی در شمال ایران
تقاضا برای کارتهای گرافیکی ماینینگ در حال کاهش است
خبر بعدی:
ما مقصریم
پرویز کرمی - مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری
خبرگزاری برنا: رهبر فرزانه انقلاب همواره در تبیین مفهوم «ما میتوانیم» عنوان میداشتند که: "رهایی از وابستگی یعنی اینکه یک ملت، خودش باشد؛ با مغز خودش فکر کند؛ با چشم خودش ببیند؛ با اراده خودش انتخاب کند؛ آنچه را هم انتخاب میکند، چیزی باشد که برایش مفید است. ضمن اینکه از همه تجارب هم استفاده کند."
در هفته گذشته که خبر انتشار تصاویر ماهواره ایران ساخت نور 2 از پایگاه ناوگان پنجم دریایی آمریکا منتشر شد، ناخودآگاه به یاد این سخنان پیر فرزانه انقلاب افتادم. اینکه سیر تطور "دانش اگر در ثریا باشد، مردمانی از پارس بدان دست خواهند یافت" پیامبر رحمت (ص) تا "یک ملت با مغز خودش فکر کند" رهبری انقلاب، چه رویای صادقانهای از مردمان ایرانزمین را در برابر دیدگان یک دنیا به نمایش گذاشته است.
مردمانی که در هژمونی گسترده تحریم و تهدید و تحدید، چه شگفتانه هایی که در حوزه ساخت و تولید فناوری های روز آمد ایران ساخت ارائه نکردند در موضوع اخیر ماهواره هایی را در مدار 500 کیلومتری زمین (LEO) مستقر کردهاند تا در زمره معدود کشورهای جهان قرار بگیریم که با این ماهواره ها، از هر نقطه جهان که بخواهیم، تصاویر باکیفیت و رنگی تهیه کند. ماهواره هایی که از ایستگاه سامانه های زمینی – انواع ماهواره بر، پرتابگرها و از لجستیک تا فناوریهای پیشرفته نرم افزاری و سخت افزاری آن، یعنی یک زنجیره کامل صنعت فضائی تماما به دست جوانان برومند این سرزمین، بومیسازی شد و اینچنین استیلای چشمگیر ایران اسلامی را بر پهنه آسمانها به تصویر کشید.
آمارها اما دایره این مباهات را صدچندان میکنند. طبق آمارهای رسمی بینالمللی، ایران در سال 1996، در رتبه 45 کشورهای دارای برترین فناوریهای فضایی قرار داشت. در آن سالها، ایران، سایه تحریم چندانی را در این زمینه احساس نمیکرد اما امروز و تا پیش از این دستاورد درخشان، ایران، دهمین کشور دارای فناوریهای نوین فضایی است. آنچه در این آمار رشکبرانگیز نشان داده و تعجب دانشمندان و نوابغ جهانی را در پی داشته آنکه، 9 کشور ابتدایی این فهرست، تحت هیچگونه تحریم فضایی قرار ندارند و ایران به عنوان دهمین کشور این فهرست، نخستین کشوری است که با شدیدترین تحریمهای حوزه هوافضا مواجه است.
و حال اگر پاسکاری فناوری در میان کشورهای در راس این فهرست نباشد و اگر آنها به اندازه ایران، تحت این میزان تحریمهای ظالمانه قرار بگیرند، آیا باز هم خواهند توانست جایگاه کنونی خود را حفظ کنند و آیا در چنین شرایطی، رتبه ایران، باز هم مرتبه دهم این فهرست است؟
همت و غیرت ایرانی، اینچنین است که معطل هیچ دستور و بخشنامه یا خشم و خوشایند دول شرقی و غربی نمیماند. آتشبهاختیار بودن یعنی همین؛ یعنی انتفاضهای که نخبگان هوافضای ما به چنین دستاوردی برسند که با دستان خالی از کمکها و انتقال تجربیات شرقی و غربی، اینچنین گستره گیتی را به زیر چشمان پرنفوذ خود کشانده و دنیا را برای بدخواهان این ملت و سرزمین ناامنتر کنند. در مشاهداتم از یک کشور حاشیه خلیج فارس که تمام تاریخ اش به یک قرن هم نمی رسد، بواسطه ورود ابتدایی که در حوزه هوا و فضا در مراکز علمی، آموزشی خیابان ها و مکان های عمومی اش، تصاویر و سازه هایی از فعالیت های فضایی اش که جملگی وارداتی و ساخت کشورهای غربی و با پول های بادآورده نفتی خریداری شده است، به وفور و اشکال مختلف دیده می شود.
در بسیاری از نقاط دیگر دنیا نیز، اوضاع چنین است. یعنی هر دستاوردی با تشویق ها و توصیف های بلندبالای تبلیغی و رسانه ای همراه می شود اما ما در کشورمان با داشتن هزاران شرکت دانش بنیان و خلاق و تولیدات و دستاوردهای بی نظیر علمی وفناوری، نشانه ای از محصولات و تلاش های این شرکت ها را در کتب درسی – رسانه ها، مبلمان شهری، به اشکال مختلف در کوی و برزن یا مکان های پررفت و آمد نمی یابیم. در عرصه های رسانه ای، گزارش ها و خبرها، بیشتر دستوری و سطحی است و مطالبی کم جان و کم تاثیر از این بخش مشاهده می کنیم. بله؛ ما مقصریم. چون حق مطلب را درباره دستاوردهای نوآورانه و فناورانه دانشمندان مان در عرصه های مختلف را ادا نکردیم. ما بدهکار این جماعت افتخارآفرین هستیم. با اینکه می دانیم مثل و مانند این عزیزان در دنیا کمیاب است، اما با حساسیت، دقت و مداومت به تولید محتوا در این باره نمیپردازیم در معرفی و شناساندن دانشمندان خود هم کم توفیق هستیم و در مقابل، فضای مجازی ما پرشده از خود تحقیری ایران و ایرانی!
اما در این میان ما مقصریم؛ ما رسانه ای ها. تقصیرمان هم در این است که به اندازه توانمندی های دانشمندان و افتخارآفرینی هایشان، نتوانسته ایم کار رسانه ای بکنیم و جامعه و جهان مان را از این تلاش ها آگاه کنیم.
روراست باید بگویم که شرمنده همه این عزیزان هستیم. باید این کفران نعمتی که هر روز ما دتر فضای مجازی و رسانهای ها مرتکب می شویم به سرعت به پایان برسد و سرها را به سمت تکریم و ارتقای فعالیت ها و دستاوردهای دانشمندان و نخبگان و سرآمدان و نوآوران و خلاقان کشورمان به احترام بچرخانیم. ایران اسلامی با رسانه های قدرتمند و حامی دانش و فناوری می تواند به والاترین درجات برسد و در میان کشورهای دنیا، جایی که لایق اش هست را بیابد.
و اینک این تاریخ پرافتخار ایرانزمین است که تا مادام خلقت، بستری برای زاد و پرورش نخبگانی است که همواره شعار ما میتوانیم را به فعلیت میرسانند و تمام تلاشهایی که مترصد دلسرد کردن آنها است را به زمین میزنند و اینچنین عزتمندانه در مسیر بومیسازی دستاوردهایی که تا پیش از این کسی فکرش را هم نمیکرد که به مرزهای ایران اسلامی برسد، تلاش میکنند.
این دستاورد، مصداق دستبهدست شدن مشعل المپیک تلاش و ما میتوانیم ایران، در قرنهای متمادی است؛ مشعلی که از گذشته به امروز رسیده و بیگمان از نسل کنونی به دست نسلهای بعدی متفکران این سرزمین خواهد رسید.
تاریخ، این گزاره را دهها، صدها و هزاران بار به اثبات رسانده است.
انتهای پیام/