Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان خرم‌دره گفت: در دوران کرونا شاهد افزایش خشونت‌های خانوادگی هستیم.

مه‌سیما کلانتری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش اختلالات روان در دوران کرونا، اظهار کرد: در راستای پاسخ به نیازهای سلامت روان جمعیت عمومی و ارائه خدمات به گروه‌های در معرض خطر بالاتر، حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان، اقدام به راه‌اندازی سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان به نشانی اینترنتی salamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gov.ir کرده است.

وی با بیان اینکه افراد با مراجعه به این سامانه می‌توانند سلامت روان خود را مورد ارزیابی قرار دهند، تصریح کرد: اگر فرد دچار مشکل باشد، بر اساس منطقه محل سکونت راهنمایی لازم برای مراجعه به مراکزی که خدمات سلامت روان ارائه می‌کنند، انجام خواهد شد.

این‌ مسئول با اشاره به خدمات این سامانه در زمینه اعتیاد، تصریح کرد: اگر در دوران کرونا اعتیاد در خانواده ایجاد شده باشد و یا فرد از قبل درگیر این معظل باشد، این سامانه کمک می‌کند تا افراد معتاد و خانواده آن‌ها به کمک کارشناس سلامت روان مربوطه، مصاحبه انگیزشی را دریافت و برای درمان اقدام کنند.

کلانتری با بیان اینکه متاسفانه آمار خشونت‌های خانوادگی در دوران کرونا افزایش یافته و در کودک‌آزاری و همسرآزاری به شدت با مشکل مواجه هستیم، عنوان کرد: در این سامانه آموزش‌های لازم درباره مهارت‌های زندگی و فرزندپروری ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلاتی که در دوران کرونا ممکن است سلامت افراد را با خطر مواجه کند، از دست دادن عزیزان به علت کرونا است، ادامه داد: در حال حاضر خدمات تخصصی درمان سوگ در شبکه بهداشت و درمان خرم‌دره انجام می‌شود اما اگر افراد نیازمند خدمات تخصصی‌تری باشند، به درمانگاه‌های روانپزشکی ارجاع داده می‌شوند تا این‌ مرحله را پشت سر بگذارند.

وی افزود: افراد می‌توانند بدون ذکر مشخصات هویتی و با مراجعه به این پایگاه و انتخاب گزینه «خودارزیابی روان‌شناختی» در سمت چپ و پایین صفحه به سئوالات ده‌گانه غربالگری در حوزه سلامت روان پاسخ داده و از سامانه بازخورد دریافت کنند.

این مسئول خاطر نشان کرد: در این شرایط، حمایت‌های روانی اجتماعی می تواند بسیار کمک‌کننده باشد، حمایتی که در راستای پیشگیری از بروز صدمات روانی بر اثر بحران یا کاهش اثرات آن و تامین سلامت روان و افزایش کارکرد اجتماعی افراد انجام می‌گیرد، به گونه‌ای که فرد بتواند خود را با فشارهای روانی ناشی از شرایط بحران سازگار کرده و بازگشت موفق فرد به جامعه را امکان‌پذیر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان سلامت رواني همه باهم علیه کرونا استانی اجتماعی دوران کرونا سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،دکتر ابراهیم مقیمی سارانی گفت: این مرکز با داشتن ۲۲۳ تخت فعال روان پزشکی و ضریب اشغال تخت ۱۰۰ درصد به صورت شبانه، به شهرورشد ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
رئیس بیمارستان ابن سینا، از رشد سی درصدی خدمات درمانی انجام شده در این مرکز در سال ۱۴۰۲ خبر داد.ندان و هموطنان از استان‌های دور و نزدیک خدمات ارائه می‌دهد.
او اضافه کرد: در سال گذشته، ۵۵ درصد خدمات بیمارستان ابن سینا به شهروندان شیرازی و ۴۵ درصد مربوط به مراجعان از شهرستان‌ها و سایر استان‌های همجوار ارائه شده است.
رئیس بیمارستان ابن سینا، با اشاره به وجود بخش روان پزشکی کودکان و بخش اورژانس شبانه روزی زنان و مردان در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا افزود: ارایه خدمات بستری روان پزشکی این بیمارستان در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصددر مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است و همچنین طیف وسیعی از خدمات روان پزشکی و بازتوانی سرپایی مهم و تخصصی و فوق تخصص را به جامعه فارس و کشور ارائه کرده است.
دکتر مقیمی سارانی ادامه داد: پارسال حدود ۲۶ هزار بیمار و مراجعه کننده در مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ابن سینا ویزیت شده اند و خدمات دیگری شامل خدمات روان پزشکی، روان شناسی، نوروفیدبک، QEEG، کار درمانی و گفتار درمانی، مشاوره تغذیه، شوک درمانی سرپایی و همچنین ویزیت متخصص مغز و اعصاب به مراجعان و بیماران ارایه شده است.

او بیان کرد: امسال هم کلینیک اوتیسم، کار درمانی و گفتار درمانی با محوریت بازتوانی کودکان مبتلا به این عارضه‌ها با امکانات قابل قبول و با همه توانمندی‌های ممکن راه اندازی شده و آماده خدمات رسانی به خانواده‌ها است.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی