Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: از ابتدای تیرماه سال جاری دفترچه های کاغذی تمام صندوق‌های بیمه سلامت حذف و بیمه شدگان بدون دفترچه و تنها با ارائه کد ملی به مطب و مراکز درمانی خدمت دریافت خواهند کرد.

پرویز رمضانی با بیان این که از سال گذشته بیمه سلامت نسبت به استقرار نسخه الکترونیک در تمامی مطب ها، داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک (آزمایشگاه و تصویربرداری) سطح استان اقدام نموده و نسخه نویسی الکترونیکی در حال انجام است، گفت: در آخرین مرحله از برنامه حذف دفترچه، از ابتدای تیرماه سال جاری چاپ دفترچه کاغذی صندوق کارکنان دولت نیز متوقف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت بوشهر در خصوص نحوه ارائه خدمت به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت بدون دفترچه بیان کرد: طبق هماهنگی و دسترسی های ایجاد شده، تمامی مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد در همه سطوح و صرف نظر از ماهیت دولتی و غیردولتی نسبت به پذیرش بیمه شدگان، بدون الزام به ارائه دفترچه بیمه درمان، با احراز هویت از طریق کد ملی و رؤیت کارت ملی یا شناسنامه اقدام و پس از استحقاق سنجی از پایگاه برخط بیمه شدگان نسبت به ارائه خدمات اقدام می کنند.

وی ادامه داد: پس از تجویز نسخه الکترونیک توسط پزشک، بیمه شدگان از طریق کد یا شناسه رهگیری دریافتی و کد ملی، خدمات را از تمامی داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک می‌توانند دریافت کنند.

رمضانی اظهار کرد: در مواردی که امکان ارائه خدمات و تجویز الکترونیک مقدور نباشد (مانند قطع برق و اینترنت)، طبق هماهنگی بع عمل آمده با مراکز طرف قرارداد، بیمه شده به صورت بیمه ای پذیرش شده و تجویز دارو و خدمات در سربرگ مطب یا درمانگاه انجام می‌شود و با ثبت در داروخانه، آزمایشگاه و تصویربرداری، خدمات نیز به صورت بیمه‌ای ارائه خواهد شد.

وی افزود: کلیه بیمه شدگان می‌توانند به منظور اطلاع از تاریخ اعتبار پوشش بیمه‌ای از کد دستوری *1666# استفاده نمایند و همچنین دسترسی به سوابق نسخ تجویزی و همچنین وضعیت پوشش بیمه‌ای و تغییر عکس بیمه شده، از طریق سامانه خدمات غیر حضوری برای کلیه بیمه شدگان با آدرس https:‏/‏/eservices.ihio.gov.ir‏/esc‏ فراهم است.

رمضانی خاطرنشان کرد: به کلیه شرکت‌های بیمه تکمیلی دسترسی لازم به سامانه نسخه نویسی الکترونیکی داده شده و امکان بررسی اسناد تجویزی از این طریق وجود دارد و همچنین بیمه شدگان در صورت نیاز می‌توانند پرینت نسخه را از داروخانه و مراکز پارا کلینیک دریافت و به بیمه تکمیلی ارائه کنند و نیازی به تجویز نسخه کاغذی توسط پزشکان نیست، لذا بیمه شدگان عزیز از درخواست تجویز در نسخه کاغذی از پزشکان خودداری فرمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت اینترنت کد ملی اينترنت بیمه سلامت بیمه شدگان بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی

روح الله سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدیریت درمان دارای ۱۲ آزمایشگاه تشخیص طبی فعال در ۳ بیمارستان، یک پلی کلینیک و ۸ درمانگاه است و در این آزمایشگاه‌ها ۶۰ نیروی متخصص در رشته‌های علوم آزمایشگاهی به ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اشتغال دارند.

وی افزود: در سال گذشته در بخش بستری و سرپایی برای حدود ۳۳۰ هزار مراجعه بیش از یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت تشخیص طبی در آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی به انواع وسایل تشخیصی در زمینه‌های مختلف از جمله کشت میکروبی، هورمون‌شناسی، تشخیص مولکولی، بانک خون، بیوشیمی، خون‌شناسی مجهز هستند و تقریباً تمامی آزمایش‌های تشخیصی طبی عمومی و برخی تخصصی در این آزمایشگاه‌ها قابل ارائه و انجام است.

وی افزود: چنانچه به عللی امکان ارائه برخی خدمات معدود در آزمایشگاه‌های ملکی این سازمان مقدور نباشد، از طریق مراکز طرف قرارداد قابل انجام است.

سهرابی بیان کرد: آزمایش‌های تشخیص طبی در ۹ مرکز درمانگاهی، مطابق سطح‌بندی خدمات آزمایشگاهی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و در ۳ بیمارستان نیز تقریباً تمامی آزمایشات موردنیاز برای سیر درمان بیماران قابل انجام است و برای ارائه این خدمات از بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۹۰ آزمایشگاه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد هستیم که خدمات آزمایشگاهی را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

کد خبر 6086749

دیگر خبرها

  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت