Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق بیانیه کارگروه تکنولوژی مالی بین دولتی در آفریقای جنوبی، سرمایه‌های مجازی به صورت مرحله‌ای و سازمان یافته تحت نظارت قانونی کشور قرار می‌گیرند.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از بلومبرگ، آفریقای جنوبی زیربنای لازم را برای ناظران مالی ایجاد کرده تا بتوانند سرمایه‌های مجازی را کنترل کنند. این کشور به دنبال مهار افزایش موارد تخلفات مالی و بهبود مدیریت جریان‌های بین مرزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به اینکه ارزهای دیجیتال از حاشیه دنیای مالی به مرکز آن راه پیدا کرده‌اند، نظارت بر تامین‌کنندگان خدمات سرمایه‌های مجازی روز به روز افزایش پیدا می‌کند. نمونه‌های مختلف سوء‌استفاده تاجران بیت کوین در پیشرفته‌ترین اقتصاد آفریقا، بر لزوم وجود قوانین سفت و سخت‌تر تاکید می‌کند.

طبق بیانیه کارگروه تکنولوژی مالی بین دولتی در آفریقای جنوبی، سرمایه‌های مجازی به صورت مرحله‌ای و سازمان یافته تحت نظارت قانونی کشور قرار می‌گیرند. سرمایه‌های مجازی همواره پرمخاطره و بی‌ثبات هستند، چه قوانینی برای نظارت بر آنها وجود داشته باشد یا نه.

ارزش روزانه تجارت سرمایه‌های مجازی در ماه ژانویه در آفریقای جنوبی برای اولین‌ بار از 2 میلیارد راند (147 میلیون دلار) گذشت که حاکی از علاقه قابل توجه به بازار ارزهای مجازی در این کشور است.

بانک مرکزی آفریقای جنوبی ماه گذشته اعلام کرد در حال بررسی امکان انتشار ارز مجازی بانک مرکزی به عنوان یک ارز قانونی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آفریقای جنوبی پول نیوز ارزهای دیجیتالی سرمایه گذاری تجارت سرمایه های مجازی آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن در بوشهر

سردار حیدر سوسنی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در یک هفته اخیر همزمان با اجرایی نمودن طرح نور و با هدف سالم سازی فضای مجازی، در پایش شبانه روزی افسران سایبری پلیس فتا استان، بیش از ۸۴ تارنما حاوی محتویات مجرمانه غیراخلاقی و مبتذل که دنبال کننده بالایی نیز داشته، استخراج و برحسب کیفیت جرائم ارتکابی با هماهنگی قضایی، اقدام متناسب قانونی در این خصوص صورت پذیرفت.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه بیان کرد: تمامی محتوا‌های مجرمانه هنجارشکن این صفحات اینستاگرامی حذف و تعدادی از ادمین این صفحات که در یکسال اخیر توسط پلیس به آنها جهت رعایت قانون و حفظ هنجار‌های اخلاقی جامعه تذکر داده شده ولی عملکرد مجرمانه آنها در فضای مجازی همچنان استمرار داشت، ضمن مسدودسازی تارنما‌های در اختیار، جهت برخورد و تصمیم گیری قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند. 

فرمانده انتظامی استان بوشهر در خاتمه با تاکید بر احترام به مطالبات و دغدغه‌های مردم خصوصا خانواده‌ها در خصوص سالم سازی فضای مجازی برای حضور فرزندانشان در این حوزه، اعلام داشتند که شناسایی و برخورد قانونی بازدارنده با شبکه‌های سازمان یافته و مجرمینی که بصورت هدفمند اقدام به هنجارشکنی یا انتشار محتوا‌های مبتذل در فضای مجازی می‌نمایند در اولویت ماموریتی پلیس فتا با همکاری مراجع قضایی استان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • آفریقای جنوبی تحقیق درخصوص گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • بانک های چینی در معرض تحریم
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این استان پاکسازی و مسدود شد
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • پاکسازی و مسدود شدن 84 صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن در بوشهر