Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-24@13:48:42 GMT

برگزاری نشست تخصصی بانوان جبهه مقاومت

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۷۷۱۷

برگزاری نشست تخصصی بانوان جبهه مقاومت

نشست تخصصی بانوان حوزه مقاومت با موضوع زنان معماران تمدن نوین اسلامی برگزار شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این نشست با مشارکت موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس با حضور معمومه شهرابی؛ مشاور امور بانوان موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، دکتر مریم شادی؛ مدیر پژوهش سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و جمعی از بانوان فعال فرهنگی و اجتماعی کشور‌های لبنان و فلسطین در سالن قصر شیرین موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مریم شادی، مدیر پژوهش سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس عنوان کرد: بحث حمایت از تشکل‌های مقاومت را به لحاظ فکری و اجرایی در دستور کار سازمان داریم. وی افزود: سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس می‌تواند در وزارت علوم، انجمن‌های مشترک بین فرهنگی به ثبت برساند و نیز دوره‌های تخصصی مختلفی از جمله فرهنگی، اجتماعی و علمی به صورت وبینار برای کشور‌های اسلامی برگزار کند.

دکتر مریم شادی اظهار داشت: اگر بانوان فعال فرهنگی و اجتماعی کشور‌های لبنان و فلسطین دوره‌ای را با توجه به نیاز‌های داخلی‌شان احساس می‌کنند؛ سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس می‌تواند این کلاس‌ها را به شکل مجازی برگزار کند. همچنین طرح‌های پژوهشی خود را می‌توانید در قالب یک طرح‌نامه به سازمان ارایه دهید و پس از بررسی و کارشناسی طرح‌ها، به نام خود پژوهشگر منتشر خواهد شد. مدیر پژوهش سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از فصلنامه «زنان و حماسه» سخن به میان آورد و گفت: اولین فصلنامه دفاع مقدس زنان در کشور «زنان و حماسه» است و سازمان این امکان را دارد تا هر شماره از فصلنامه را به یکی از محققین و پژوهشگران جمع حاضر اختصاص دهد تا آن را منتشر کند.

منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جبهه مقاومت 8 سال جنگ تحمیلی 8 سال دفاع مقدس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • حضور مهمانان جبهه مقاومت در اجلاس پیرغلامان حسینی کرمان
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • برگزاری یادواره شهدای جبهه مقاومت در بندرعباس