Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله(عج) در مراسم آئین افتتاحیه قرارگاه حضرت فاطمه زهرا(س) استان قم، ضمن تبریک میلاد بزرگ بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر ، درخصوص تفاوت های گام اول و دوم انقلاب اظهار کرد: انقلاب اسلامی در گام اول با حوادث و رویدادهای متعدد و تهدیدات سلبی بیرونی جهت حفظ نظام و انقلاب اسلامی در ابعاد دفاعی، امنیتی و مشابه آن روبرو گردید و نقش آفرینی و شهادت خیل عظیمی از جوانان انقلابی و نیروهای مردمی و حتی شهادت حاج قاسم سلیمانی و تشییع باشکوه پیکر مطهر او گویای موفقیت انقلاب اسلامی در گام اول بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله(عج) نقش آفرینی در دفاع مقدس، جبهه مقاومت، محرومیت زدایی ها، امدادرسانی ها در حوادث و بالای مختلف طبیعی از‌جمله زلزله و سیل اخیر، مبارزه با بیماری هایی مثل کرونا را از جمله نقش آفرینی های گام اول انقلاب عنوان کرد و بیان کرد جهان این نقش آفرینی مردم ایران با محوریت جوانان را بی‌نظیر مشاهده کرده است و امروز کشور به برکت خون شهیدان عزیزمان در اوج قدرت دفاعی و امنیتی قرار دارد.

سردار جعفری ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم از جوانان انتظار جهاد و نقش آفرینی های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارند و اعتقاد دارند همان انگیزه هایی که منجر به وقوع انقلاب شد اکنون نیز در مردم وجود دارد. لکن گام دوم‌موعد اقدامات ایجابی، خودسازی کشور و حرکت به سمت جامعه سازی و‌تمدن اسلامی است و این محقق نمی شود مگر با حضور و نقش آفرینی مردم.

وی در پاسخ به این سوال که نقش آفرینی و جهاد جوانان دهه هشتادی چگونه است، افزود: رهبر انقلاب چگونگی این کار را در دیدار با دانشجویان در سال ۹۸ بیان فرمودند و آن عبارت است از میدان داری جوانان برای نقش آفرینی مردم در عرصه های ایجابی و مورد نیاز انقلاب که از طریق تشکیل گروه های کوچک خودجوش و آتش به اختیار فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در سطح محله‌و شهرها انجام می‌شود.

جعفری با بیان اینکه مسائل فرهنگی و اجتماعی مردم در گام دوم انقلاب به نحوی است که بانوان تاثیرگذاری بیشتری نسبت به مردان دارند، گفت:  شما دختران دهه هشتادی، پیشران های حرکت اجتماعی به سمت تمدن نوین اسلامی هستید. 

سردار جعفری در ادامه گفت: در جهاد گام دوم الزاما نیاز به هجرت به جبهه های کشور یا مناطقی در استان های دیگر کشور نیست بلکه جهاد گام دوم در محیط زندگی خود شما یعنی محله، فامیل قابل انجام بوده و اتفاقا بسیار مورد نیاز است.

وی با اشاره به ایام‌پیش رو افزود: جوانان امروز در یکی از حساس‌ترین برهه‌های تاریخی قرار دارند و همه جوانان انقلابی و متعهد با حضور پرشور خود در صحنه این دوره از انتخابات به جهانیان نشان خواهند داد که دهه هشتادی‌ها از دیدگاه بلندی در خصوص جامعه‌سازی و تمدن‌سازی اسلامی برخوردارند. همچنین اولویت اول جوانان باید این نکته مهم باشد که ممکن است در میان دوستان، آشنایان و بستگان خود افرادی را بشناسند که به دلیل مشکلات اقتصادی و معیشتی حاضر به شرکت در انتخابات نیستند و باید با هنرنمایی اجتماعی و اقناع سازی، ایشان را دعوت کنید که به پای صندوق های رای بیایند و به وظیفه شرعی و انقلابی خود عمل کنند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: دختران انقلاب اسلامی تمدن رهبر انقلاب دهه هشتادی نقش آفرینی گام اول گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور افزود: اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است و ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی با بیان اینکه فناوری های نرم به سراغ مسائل اجتماعی رفته است، افزود: یکی از کارکردهای فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توانند با توسعه فناوری های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه در واقع هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری های نرم توسعه یابد، مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی و متولد شد، چرا که ما نیاز داریم فناوری ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان های فناوری های نرم ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار خواهد شد. صنایع خلاق در واقع رکن بزرگ اقتصاد خلاق و فرهنگی کشور به شمار می‌روند.

حسنلو برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها، برگزاری نشست ها، گردهمایی ها و رخدادهای مختلف در حوزه فناوری های نرم را از رویدادهای جانبی این رویداد مانوین عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی با اشاره به تعریف پروژه های پیشران در حوزه های فناوری های نرم و فرهنگی گفت: پروژه های پیشران پروژه هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر هستند یک اکوسیستم خاص را چند پله جلوتر براند.

حسنلو ضمن بیان اینکه برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه هایی تعریف شده است، گفت: برخی پروژه ها، پروژه های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند اما نیازمند تجمیع ظرفیت ها و کنسرسیوم ها هستند.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی بیان کرد: دسته سوم پروژه ها، پروژه هایی هستند که نیاز به زیرساخت های قانونی و فیزیکی دارند. تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، یک پلتفرم به هم رسانی آموزشی و آزمایشگاه اثر اجتماعی تایید شده است و علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

کد خبر 6086415 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • قهرمانان واقعی شهدا هستند
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی