Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران عضو هیئت علمی گروه جهانگردی و گردشگری دانشگاه مازندران با بیان اینکه گردشگری غول اقتصادی بوده که هنوز دراین استان بیدار نشده است،گفت:هر چند استان مازندران در حوزه گردشگری استان اول کشور بوده اما هنوز جایگاه خود را در این صنعت به دست نیاورده است.

مهدی رمضان زاده لسبویی در گفت و گو با ایسنا با عنوان  اینکه در برنامه توسعه سوم پس انقلاب ، تقریبا موضوعات گردشگری وارد برنامه های ما شد، تصریح کرد: در برنامه چهارم این موضوعات پر رنگ تر شد و در برنامه پنجم برای نخستین بار سقف مشخص به نام جهانگردی داشتیم ، در برنامه ششم و هفتم هم دارای تبصره ها و ماده های زیادی در حوزه گردشگری شدیم اما متاسفانه با وجود تمام این برنامه ها هنوز گردشگری ما با سطح جهانی فاصله بسیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم چالش ها را در حوزه گردشگری طبقه بندی کنیم،دو مقوله میراث و گردشگری را می توان نام برد.

عضو هیئت علمی  گروه جهانگردی و  گردشگری دانشگاه مازندران با بیان اینکه چالش اول استهلاک و حجم  بالای تخریب آثار میراث فرهنگی است، تصریح کرد: با توجه به وضعیت فروش نفت و تجربه ما ،چاره ای نداریم که به سمت  گردشگری برویم.

 رمضان زاده افزود: یکی از بحث های جدی در سواحل شمال این بوده که شکل عرصه های باستانی را چطور باید حل کنیم با توجه به اینکه بخشی از این عرصه ها خصوصی است.

وی با بیان اینکه در حوزه میراث و گردشگری هنوز تاسیسات و تجهیزات ما به شدت فرسوده است،یادآورشد: نگاه امنیتی به مقوله گردشگری که در بحث تبلیغات رسانه ایی در دنیا و قوانین وضوابط مجازی  که گاها بر علیه همدیگر است سبب عدم استقرار نظام جامع آماری در حوزه میراث و گردشگری ما شده است.

این کارشناس در مورد مهم ترین چالش ها در حوزه گردشگری اظهارکرد: توجه ناکافی به نقش گردشگری هم در کشور هم در استان سبب شده این صنعت نتواند به درستی ظهور و بروز یابد.

عضو هیئت علمی  گروه جهانگردی و  گردشگری دانشگاه مازندران با بیان اینکه بر اساس تجربه کشورهای جهان اول گردشگری می تواند غول خفته اقتصادی باشد،گفت: باید نیروهای متخصص دانشگاهی در حوزه گردشگری تربیت کنیم تا در آینده پاسخگوی نیازهای این صنعت بزرگ باشد.

وی در ادامه دوری مساحت بین جاذبه های گردشگری و میراث فرهنگی را مشکلی جدی در حوزه گردشگری دانست و تصریح کرد: این مشکل سبب می شود دیدن جاذبه برای گردشگران سخت شود و مدت زمان زیادی را در سفر بگذرانند.

رمضان زاده همچنین یکی دیگر از چالشهای حوزه گردشگری را بحث بازاریابی دانست و افزود: حضور دفاتر گردشگری در کشورهای اروپایی و سایر کشور ها  و فعال بودن این دفاتر می تواند کمک بزرگی به صنعت گردشگری ما کند.

وی با بیان اینکه برای داشتن یک صنعت پررونق مانند گردشگری ابتدا باید مسئولان شناخت درستی از این حوزه داشته باشند ، یادآور شد: هر چند استان مازندران در حوزه گردشگری استان اول کشور بوده اما هنوز جایگاه خود را در این صنعت به دست نیاورده است.

این کارشناس افزود: مازندران موقعیت مناسب و جاذبه های فراوانی برای گردشگران دارد اما اگر روند این نوع گردشگری راه درست خود را طی نکند در دراز مدت به این استان آسیب جدی وارد خواهد کرد.

وی گفت: هر استان موقعیت جغرافیایی ، زبانی و فرهنگی و اقلیم خودش را دارد و اگر رئیس جمهور آینده ، بتواند راهکار هایی جهت استقلال در برنامه ریزی را به استان ها واگذار نماید ، راهکار خوبی در این حوزه است .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گردشگری مازندران حوزه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر کمبود زیرساخت‌های گردشگری در مازندران خواستار راه‌اندازی قطار محلی از رامسر به ساری، احداث اتوبان و آزادراه از رامسر به گلستان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در مراسم تکریم و معارفه بیست‌وپنجمین استاندار مازندران واقع در سالن همایش اتاق بازرگانی این استان با بیان اینکه اگر خدا پای کار بیاید، هیچ‌کس نمی‌تواند جلوی کاری را بگیرد، اظهار کرد: رسیدگی به مشکلات مردم و گره‌گشایی کار مردم باعث یاری رساندن از طرف خدا می‌شود.

وی افزود: در صورت ضعیف شدن در این راه و توجه نکردن به مردم مطمئناً با یاری خداوند مواجهه نخواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در مازندران معارفه زودهنگام استاندار مازندران را تدبیری از سوی وزارت کشور دانست و گفت: امیدواریم استاندار سابق مازندران با حکم جدیدشان در ستاد مبارزه مفاسد اقتصادی گام جدیدی را در عرصه مقابله با حوزه اقتصادی و زمین‌خواری بردارند، همان‌گونه که مازندران نیاز به توجه در این زمینه دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار داشت: مازندران هم در بخش خدمات و هم در بخش‌های کشاورزی، مرکبات، صادرات، صنایع و مشکلات آن، گردشگری و دامداری خلاهایی دارد که نیاز به رفع آنها است.

محمدی‌لائینی با بیان اینکه مازندران هفتگی جمعیت آن دو برابر می‌شود و برای تردد و حمل‌ونقل با وجود این زیرساخت‌ها مناسب نیست، گفت: با وجود حجم مسافران با مشکل و کمبود آب، آرد و نان و زیرساخت‌های گردشگری و ترافیک مواجه می‌شویم.

وی ادامه داد: مازندران راه‌اندازی قطار محلی از رامسر به ساری، احداث اتوبان و آزادراه از رامسر به گلستان را کم دارد و با حضور استاندار جدید امیدواریم این خدمات با رشد تصاعدی شاهد باشیم.

امام جمعه مازندران با اشاره به اینکه در امر حوزه فرهنگی و عفاف و حجاب با وجود حمایت از نیروی انتظامی نیاز به مقابله با هنجارشکنان است، تصریح کرد: منابع طبیعی، آب و فاضلاب مشکلاتی در امر حقوقی دارند که نیاز به ورود جدی برای رفع آن است.

کد خبر 747194

دیگر خبرها

  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • فراجا مرزبان حجاب است متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی
  • نمایشگاه کتاب تهران در حوزه گردشگری ادبی نیاز به استراتژی دارد
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند
  • حمایت وزارت صمت از تولیدکنندگان صنایع ریلی