Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مراسم افتتاح این مرکز گفت: مرکز بیوبانک دانشگاه علوم پزشکی با هفت فریزر منفی ۸۰ درجه و ظرفیتی معادل ۴۰ دستگاه در مساحتی ۱۵۰ متر مربعی راه‌اندازی شده است.

دکتر «محمودرضا مرادی» با بیان اینکه برای راه‌اندازی این مرکز ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است، افزود: این مرکز در ساختمان آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: این بانک زیستی ظرفیت نگهداری حدود ۱۰۰ هزار نمونه بیولوژیکی را برای سالیان متمادی دارد که ذخیره بیولوژیک قابل توجهی را در راستای مطالعات زیستی در سال‌های آینده فراهم می‌کند.

نمایی از مرکز بیوبانک دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

بیوبانک، به مجموعه هدفمند و سازمان‌یافته از نمونه‌های زیستی اطلاق می‌شود که با هدف بازیابی برای اهداف پژوهشی، نگه‌داری می‌شوند.

بیوبانک‌ها ابزاری برای تسهیل پژوهش به‌شمار می‌رود. نمونه‌های زیستی و داده‌های استخراج‌شده از آن‌ها، بدون استفاده از بیوبانک، به‌صورت نامنظم و انفرادی نگه‌داری می‌شوند و بازیابی اطلاعات در آن‌ها وابسته به دانش افرادی است که آن‌ها را ذخیره کرده‌اند. بیوبانک‌ها بازیابی نمونه‌ها و اطلاعات را برای پژوهش ساده و اثربخش می‌سازند.

نمونه‌های متعددی از بیوبانک‌های بزرگ در سطح ملی و منطقه‌ای و حتی بین‌المللی موجود است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان کرمانشاه همچنین پیش از ظهر امروز شنبه از مراحل آماده‌سازی مرکز جامع آزمایشگاه‌های تحقیقاتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه بازدید کرد.

دکتر نجفی این مرکز تحقیقاتی را یکی از مراکز نمونه کشور توصیف کرد.

نجفی همچنین با حضور در دانشکده پزشکی از مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی بازدید کرد.

بازدید از کافه دانشجویان فناور دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از دیگر برنامه های معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بود. 

کافه فناوری دانشکده داروسازی محل تبادل نظر و ارتباط دانشجویان در زمینه فناوری است که به همت جمعی از فناوران جوان‌ دانشگاه به منظور راهنمایی و انتقال تجربیات بین دانشجویان در فضایی زیبا در قسمت شمالی دانشکده داروسازی راه اندازی شده است.

بازدید معاون وزیر بهداشت در مرکز جامع سلول های بنیادی کرمانشاه

علوم پزشکی کرمانشاه دانشگاهی با نیم قرن سابقه

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت. این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیات علمی دارد. ۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشته های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه دانشگاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه دانشگاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه علوم پزشکی نمونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،  سعید جاودان سیرت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه یاسوج با اشاره به ضرورت تشکیل پرونده الکترونیکی و اقدامات صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و گفت: توجه به ایجاد پرونده الکترونیک سبب پیش‌بینی به موقع بیماری‌ها، شناسایی و ارائه راهکار و درمان به موقع آنها خواهد شد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به روز شمار سلامت اشاره کرد و گفت: یکی از رویکرد‌های مهم توجه به سلامت روان و جسم آحاد جامعه است. جاودان سیرت به تقویت بهداشت و تاب آور ساختن نظام سلامت در هنگام تهدیدات همچون کرونا که سبب عبور از مشکلات شد اشاره کرد و ادامه داد: شیوع بیماری‌های قابل پیشگیری، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و درمان با واکسن، بالارفتن نرخ چاقی، تهدیدات زیست محیطی بخشی از چالش‌ها است که راهکار‌های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه از طریق ظرفیت سازی جامعه، تقویت سیستم‌های بهداشتی، مشارکت و همکاری بین بخشی و برون بخشی در نظام سلامت، توانمند سازی جامعه، افزایش سواد سلامت جامعه در مراکز بهداشت، خانه‌های بهداشت از طریق مسائل بروز، چاپ بنر و ترویج رفتار‌های بهداشتی، آمار و اطلاعات در حوزه بهداشت در حوزه واکسن، بهداشت مدارس، زنان باردار و... از جمله راهکار‌ها در این بخش است. دکتر جاودان سیرت گفت: دانشگاه علوم پزشکی تنها ۲۵ درصد از سلامت جامعه را بر عهده دارد و ۷۵ درصد آن نیازمند همکاری‌های بین بخشی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادانه با اشاره به خدمات صورت گرفته در ایام تعطیلات نوروز گفت: در این مدت بیش از یک هزار و ۵۲۰ مورد انتقال بیمار و مراجعه به اورژانس صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در حوزه بهداشت نیز ۶۷ هزار و ۵۰۶ مراجعه، ویزیت، آزمایشگاه انجام و در بخش درمان نیز بیش از ۲۴ هزار خدمت به مراجعین سرپایی و بستری ارائه شد.
اقدامات به دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سالی که گذشت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین به خدمات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت بالغ بر ۵۱۳ هزار و ۵۸۱ نفر به مراکز درمانی و سرپایی استان مراجعه نموده اند.
وی افزود: بیش از ۹۳۰ هزار مراجعه در حوزه بهداشت و ۱۵۷ هزار و ۱۵۸ مورد در حوزه اورژانس ارائه خدمت ثبت شد.
وی در پایان تاکید کرد: در سال‌گذشته ۴۴ طرح، عمرانی بهداشتی و درمانی افتتاح، ۱۱ طرح کلنگ‌زنی شد همچنین ۲۸ طرح از ۳۰ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.  

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز جامع سلامت روستای میقان شاهرود
  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی پنجاه واحدی پسرانه دانشگاه سمنان
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی در سمنان با حضور وزیر علوم
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • ۲ طرح بهداشت و درمان در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • افتتاح مرکز تصویربرداری پزشکی غرب فارس در کازرون
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان