Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی قره‌شیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص انتظارات قشر فرهنگی و قرآنی از رئیس جمهور منتخب گفت: انتظار تمام مردم این است که هر شخصی که عهده دار پست ریاست جمهوری می‌شود قصدش خدمت به کشور و مردم و تلاش در جهت اجرایی کردن اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران باشد، ما نیز به عنوان عضوی از جامعه که سبقه‌ی فرهنگی نیز داریم همین انتظارات را از ایشان داریم که نیتش خدمت به کشور و ارتقا حوزه‌ی فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر در حوزه‌ی اقتصادی بحث معیشت مردم در اولویت است اما ما نباید از دیگر حوزه‌ها غافل شویم به این دلیل که در این جایگاه، حوزه‌ی قرآن و فرهنگ مورد غفلت قرار گرفته و تاکنون توجه لازم به آن نشده است، در نتیجه انتظار داریم که رئیس جمهور آینده به تمام حوزه‌ها توجه نموده و جهت ارتقاء جامعه اسلامی و تبدیل آن به یک جامعه‌ای در شأن نام اسلام و قرآن اهتمام  ویژه ورزد.

قره‌شیخلو در پاسخ به این سوال که عملکرد دولت‌ها چه تاثیری در مشارکت مردم دارد، بیان کرد: به طور حتم تاثیر مستقیمی دارد زیرا هرچه دولت‌ها در خصوص وعده‌هایی که می‌دهند و وظایفی که دارند، موفق‌تر عمل کنند مردم نیز به آینده‌ی کشور امیدوار شده و باعث می‌شود مشارکت مردم بیشتر شود چرا که احساس می‌کنند انتخابشان تاثیرگذار بوده و اهدافی را که داشتند توانستند اجرایی و عملی کنند و در این رابطه نامزدها باید توجه کنند که وعده‌هایی که می‌دهند حتما عملیاتی شود تا مردم احساس دلگرمی کرده و به اعتمادشان جواب مثبت داده شود تا باعث سرخوردگی و دلزدگی آنها نشوند.

رئیس مرکز امور قرآنی در خصوص مهمترین وظیفه فعالان فرهنگی بیان کرد: نکته‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند که هرکس هر امکانی دارد برای دعوت مردم جهت حضور حداکثری استفاده کند، قطعا فعالان قرآنی و فرهنگی هم از این امر مستثنی نیستند و با توجه به ارتباطات و تعاملاتی که با گروه‌های مختلف دارند، در درجه‌ی اول مردم را به شرکت در انتخابات تشویق کرده و در درجه بعدی تلاش کنند که بهترین تشخیص و اصلح‌ترین انتخاب را انجام دهند.

این قاری پیشکسوت قرآنی در خصوص توهین، تخریب و تهمت‌هایی که طی مناظراتی که برگزار شده بین کاندیدا صورت گرفته، تشریح کرد:از منظر قرآنی برای اظهارنظرهایی که می‌کنیم روش تعیین شده به این صورت که اولا قرآن به همه مردم سفارش می‌کند که خوب حرف بزنید، یعنی مودبانه و با احترام حرف زدن و نقد را نیز با احترام مطرح کنید و یا در جای دیگری می‌فرماید که اگر موضوعی را مطرح می‌کنید حتما مستدل، با منطق و با پشتوانه باشد، در حال حاضر اگر در این مناظرات ببینیم که کاندیدای ما مودب به آداب قرآنی هستند و در عین نقد یکدیگر، احترام را نیز رعایت می‌کنند و اشکالات را حفظ حریم‌ها می‌گویند، این موارد بازخورد مثبتی در جامعه می‌تواند داشته باشد، اما هنگامی که مشاهده کنیم فرد برای رسیدن به یک منسب از هرکاری و حرفی استفاده می‌کند، این موارد جز ضرر و زیان برای خود کاندیدا و در درجه بعدی برای جامعه هیچ ثمره مثبتی ندارد.

وی شاخصه‌های کابینه و دولت کارآمد را در تخصص افراد دانست و تشریح کرد: افرادی که قرار است درکابینه حضور داشته باشند باید متخصص در آن حوزه بوده و سابقه کار اجرایی نیز داشته باشند، یعنی آن حوزه را به خوبی بشناسند و در حقیقت این افراد انسان‌های سالم و پاکدستی با نیت منافع جمعی و گروهی باشند نه نیت فردی و جناحی و در عین حال اهل کارو تلاش جهادی باشند و با شناخت بتوانند راهکارهایی ارائه کنند و اهل مشورت با حلقه متصل به وزارتخانه باشند.

قره‌شیخلو مسئولیت در حوزه‌ی وزارت فرهنگ و ارشاد  اسلامی را اندکی سخت‌تر و خطیرتر از دیگر حوزه‌ها دانست و افزود: اصحاب این حوزه افراد ویژه ای هستند و کسی که می‌خواهد وارد این حوزه شود باید فرهنگ را به خوبی شناخته و در این حوزه سابقه کاری داشته و اهل تعامل در حوزه‌های مختلف باشد و با یک برنامه و ایده فرهنگی در این حوزه وارد شود و طی چهار سال حضورش در این مسئولیت بتواند سطح فرهنگ جامعه را در بخش‌ها و موضوعات مختلف ارتقاء دهد که کار بسیار سختی است و به یک تلاش جهادی نیاز دارد.

رئیس مرکز امور قرآنی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگ، نگاه‌های سیاسی را نباید دخالت داد، البته منظورم سیاست بازی است زیرا گاهی اوقات ما گرفتار سیاست بازی‌ها و گروه بازی‌ها و جناح بندی‌ها می‌شویم که این امر آفت بزرگی است و باید جلوی آن گرفته شود و کسی باید باشند که در حوزه فرهنگ سالها کار کرده و حوزه هنر را نشناسد و قرآن  کتاب را این خیلی مهم است برای کسی که میخواهد مسدولیت حوزه فرهنگ را برعهده بگیرد.

پایان پیام/

سیده سمیه حسینی کد خبر: 1099034 برچسب‌ها مشارکت در انتخابات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مشارکت در انتخابات حوزه فرهنگ حوزه ها حوزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۹۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور افزود: اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است و ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی با بیان اینکه فناوری های نرم به سراغ مسائل اجتماعی رفته است، افزود: یکی از کارکردهای فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توانند با توسعه فناوری های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه در واقع هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری های نرم توسعه یابد، مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی و متولد شد، چرا که ما نیاز داریم فناوری ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان های فناوری های نرم ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار خواهد شد. صنایع خلاق در واقع رکن بزرگ اقتصاد خلاق و فرهنگی کشور به شمار می‌روند.

حسنلو برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها، برگزاری نشست ها، گردهمایی ها و رخدادهای مختلف در حوزه فناوری های نرم را از رویدادهای جانبی این رویداد مانوین عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی با اشاره به تعریف پروژه های پیشران در حوزه های فناوری های نرم و فرهنگی گفت: پروژه های پیشران پروژه هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر هستند یک اکوسیستم خاص را چند پله جلوتر براند.

حسنلو ضمن بیان اینکه برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه هایی تعریف شده است، گفت: برخی پروژه ها، پروژه های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند اما نیازمند تجمیع ظرفیت ها و کنسرسیوم ها هستند.

دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی بیان کرد: دسته سوم پروژه ها، پروژه هایی هستند که نیاز به زیرساخت های قانونی و فیزیکی دارند. تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، یک پلتفرم به هم رسانی آموزشی و آزمایشگاه اثر اجتماعی تایید شده است و علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

کد خبر 6086415 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • استان قزوین در فضای قرآنی در سطح کشور درخشیده است
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وسازهای جدید قم
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید