Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزشنبه روابط عمومی استانداری یزد محمدعلی طالبی در پیامی به مناسبت هفته جهاد کشاورزی تاکید کرد  از جمله دیگر رویکردها  توجه به پرورش دام ،طیور و آبزیان،  توسعه صنایع تبدیلی، ترویج  محصول راهبردی و توجه به شیوه های آبیاری نوین است که زمینه موفقیت های حایز  اهمیتی را در بخش کشاورزی فراهم کرد که رسیدن به سرمنزل مقصود، تداوم همراهی مردم به ویژه کشاورزان سختکوش و تلاشگر استان را می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تامین نیازهای استان در بسیاری از محصولات حوزه دامداری و حتی تامین بخشی از نیاز کشور و پشتیبانی از سرمایه گذاران در حوزه های مختلف کشاورزی علمی و دانش بنیان از جمله اقدامات حیاتی است که در استان مد نظر و توسعه می یابد. 

در تقویم ایران که  تعداد مناسبت ها به ۱۲۰ مورد می رسد ، ۲۱ تا ۲۷  خردادماه به عنوان هفته جهاد کشاورزی نامگذاری شد.

بخش کشاورزی  یزد با  ۱۳ درصد شاغلان و ۱۵ درصد تولید ناخالص داخلی استان را در اختیار دارد که بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی ۳۹ هزار و ۷۲۶ نفر از جمعیت در بخش کشاورزی فعالیت دارند که با همت آنها با وجود تنگناها و محدودیت‌های اقلیمی به ویژه فقر منابع آبی، در تولید برخی محصولات کشاورزی، از مناطق سرآمد کشور در این مورد است. 

سطح اراضی زیرکشت  یزد ۱۱۴ هزار هکتار است که  ۲۹ درصد را محصولات زراعی  و ۷۱ درصد مابقی را محصولات باغـی تشکیل می دهد در مجموع حدود یک درصد از کل سطح زیرکشت آبی کشور در این استان واقع  است.

  یزد با وجود محدودیت منابع آبی و خشکی اقلیم، به لطف برخورداری از کشاورزان سختکوش ، دارای جایگاه مناسبی در کشور  است، این استان رتبه اول در زمینه پرورش اسب ، پرورش بلدرچین ،تولید روناس، بز نژاد سانن و رتبه دوم  کشور در تولید محصولات گلخانه ای، تولید پسته و انار را  دارد و در زمینه پرورش شتر رتبه سوم، رتبه چهارم  تولید زردآلو ، رتبه هفتم کشت زعفران و رتبه هشتم تولید خرما از آن استان  است. 

بهره‌برداران بخش کشاورزی استان سالانه حدود   ۱.۸ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی شامل  تولیدات باغی ۲۶۹ هزار تن ،  زراعی ۵۹۱ هزار تن ،  دامی ۴۰۳ هزار تن و گلخانه ای ۵۴۲ هزار تن که ارزش آن حدود ۱۵۳ هزار میلیارد ریال برآورد می شود که بخشی از آن  در استان مصرف و مقداری هم دیگر مناطق کشور ارسال می شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی بارندگی یزد محمدعلی طالبی اردکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بارندگی یزد وزارت جهاد کشاورزی بارندگی یزد محمدعلی طالبی اردکان جهاد کشاورزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید گلشنی منفرد روز دوشنبه در جلسه توسعه صادرات استان، افزود: این هدفگذاری بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شد.

وی افزود: این میزان در سال گذشته ۴۵۷ هزار تن به ارزش ۵۳۵ میلیون دلار بود.

گلشنی منفرد اظهار داشت: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان یادآور شد: در سال جاری، ۳۲ کالای جدید صادراتی نیز به سبد محصولات صادراتی استان افزوده شده است.

گلشنی منفرد با بیان اینکه سهم صادرات استان از کشور ۱.۳ درصد است، افزود: طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

وی ادامه داد: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

کد خبر 6085662

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • 4 خوراکی خوشمزه و خنک برای فصل گرم