Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصلحی درباره اینکه آیا با توجه به سخنانی که محمود احمدی نژاد بیان می کند، امکان دستگیری او هست یا خیر؟ گفت: آقای احمدی نژاد برای نظام تهدید نیست و موضوع را بزرگ نکنید. همان زمان که ایشان تحصن کردند و ۱۰ روز در خانه ماندند به ایشان گفته شد، افرادی که به شما رای دادند به دلیل نگاهی بود که به حضرت آقا داشتید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان سال ۸۸ همان مردمی که در خیابان‌ها حاضر شدند وقتی سخنان حضرت آقا مطرح شد، کنار کشیدند و به پیاده رو رفتند.

نامزد انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: رهبر انقلاب۲ سال پیش در جمع خبرگان فرمودند که خبرگان باید از دستگاه‌های مختلف مطالبه‌گری کنند و این مطالبه‌گری باید از دستگاه‌های اجرایی، قضائیه و مقننه انجام شود.بر همین اساس وارد این عرصه شدم تا مسیر مطالبه‌گری را باز کنم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام «حیدر مصلحی» روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به مغفول ماندن نقش و جایگاه مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: جایگاه مجلس خبرگان رهبری به درستی به آن پرداخته نشده و جوانان امروز از نقش مجلس خبرگان آگاه نیست.

وی افزود: زمانی کسی فکر نمی‌کرد که روزی امام را از دست بدهیم. اما مجلس خبرگان رهبری به درستی نقش خود را ایفا کرد و فردی را انتخاب کرد که ما امروز پیشرفت نظام مقدس انقلاب اسلامی به رغم توطئه های دشمن می‌بینیم.

مصلحی با بیان اینکه توطئه‌های سرویس های جاسوسی طبق گفته خود آنها می توانست هر کشوری را نابود کند، گفت: استکبار بر این موضوع تاکید دارد که به رغم همه این هزینه‌ها هنوز نتوانستند در مقابله با انقلاب اسلامی به موفقیت برسند.

نامزد انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری افزود: در جنگ، ‌فتنه ۸۸، تهاجم فرهنگی سرویس‌های جاسوسی هزینه های زیادی را برای غلبه بر نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام دادند ولی با درایت رهبر معظم انقلاب هیچ گاه نتوانستند به موفقیت برسند و این کار مجلس خبرگان رهبری است که کاری فنی، تخصصی، فقهی و علمی است.

وی کار مجلس خبرگان رهبری را فنی تخصصی فقهی و علمی عنوان کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب حدود ۲ سال پیش در جمع خبرگان فرمودند که خبرگان باید از دستگاه‌های مختلف مطالبه‌گری کنند و این مطالبه‌گری باید از همه دستگاه‌های اجرایی، قضائیه و مقننه انجام شود و بنده پیگیر این مطالبه‌گری بودم. بر همین اساس وارد این عرصه شدم که با سایر اعضای خبرگان این مسیر مطالبه‌گری را باز کنم.

مصلحی با بیان اینکه مردم خواسته‌های مادی خود را از اندیشه‌های انقلابی خود جدا می‌کنند، گفت: استکبار در فتنه ۸۸ تلاش کرد سن کم جامعه را به میدان بیاورد ولی دشمن هنوز ملت ایران را نشناخته است و این ملت را امام و رهبری شناختند. یکی از مشخصات امام (ره) توجه به همه ارکان جامعه بود و در روزهای تاسوعا و عاشورا بینید که همه جور آدم در هیات‌ها هستند و برای امام حسین اشک می‌ریزند. امام در سخنرانی‌های خود نیز همین نکته را می‌گوید که به همه ملت توجه دارد و می‌گوید که انقلابی ها در تاسوعا و عاشورا نمود خواهند یافت.

وی با اشاره به فننه ۸۸ تصریح کرد: در این فتنه برخی از مردم درباره گرفتاری‌های خود شعار دادند و در این بین سلطنت طلب‌ها و معاندین نیز وارد جمعیت شدند و علیه نظام شعار دادند ولی تا این بخش وارد جمعیت شعار دهنده شد، قشر مردم که فقط دغدغه برخی از مطالبات خود را داشتند، کنار رفتند و اعلام کردند که ما با نظام مشکلی نداریم.

مصلحی در ادامه درباره جایگاه خبرگان رهبری در کشور گفت:‌ وقتی درباره مطالبه‌گری صحبت می‌کنیم، صحبت درباره خواسته‌های ولی فقیه از دستگاه‌های مختلف است و وقتی رهبر معظم انقلاب از سیاست‌های مختلف صحبت می‌فرمایند، در حقیقت رهبری از سیاست‌های کلان می‌گویند که حتی مجلس شورای اسلامی باید جزء مطالبات شورای نگهبان محسوب شود. حتی خبرگان رابط بین مردم و ولی فقیه هستند و مطالبه‌گری باید جزیی از وظایف خبرگان رهبری محسوب شود.

نامزد انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه جایگاه ولی فقیه، جایگاه معرفتی و خاص در بین اقشار جامعه است، اظهار داشت: سرویس‌های جاسوسی دنیا به ویژه دستگاه های اطلاعاتی انگلیس کار پیچیده ای برای نفوذ انجام دادند و یکی از پیچیدگی‌های این سرویس ابداع انجمن حجتیه است و حتی آدم‌های بسیار خاصی توسط همین انجمن تربیت کرده است و شاید شما متوجه نشوید که این دستگاه چنین آدم‌هایی را پرورش داده است.

مصلحی با بیان اینکه دشمن در برنامه‌ریزی های خود از همه ابزار استفاده می‌کند تا به نتیجه برسد، گفت: در همان دوران تصدی وزارت اطلاعات، به ریاست جمهوری دعوت شدم تا جلسه ای بین من، رییس جمهوری و همین آقا(مشایی) انجام شود. البته من همیشه یک حرز همراه دارم و این حرز از دوران طلبگی برای من بوده و از جادو و جنبل نجاتم داده است. در این جلسه رییس جمهور بعد از مدت کوتاهی جلسه را ترک کرد و این آقا نیز بعد از مدتی نیز رفت و من بعد به رییس جمهور گفتم که او جلسه را ترک کرد و سخنی نگفت. رییس جمهور گفت که او آدم خاصی است و باید شرایط فراهم باشد. متوجه شدم که همان حرز کمک کننده بود تا سحر او را باطل کند.

وی درباره رد صلاحیت‌هایی که توسط شورای نگهبان در بخش‌های مختلف انجام شده است، گفت: شورای نگهبان برای مواردی از وزارت اطلاعات کمک می‌گیرد ولی در شورای نگهبان مجموعه ای شکل گرفته و ابعاد مختلف فرد را در بعد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بررسی می‌کند و نباید فکر کنیم که شورای نگهبان بر اساس برگه‌ای که دستگاه امنیتی به این دستگاه می‌دهد، تصمیم گیری می‌کند. البته خیلی از موارد نیز شورای نگهبان بر اساس کلان نظام تصمیم‌گیری می‌کند که سبب هزینه- فایده برای نظام است و این برای کمترین هزینه و بیشترین فایده برای کشور و نظام است.

نامزد میان دوره ای انتخابات خبرگان رهبری با ذکر مثالی اظهار کرد: زمانی برای فردی بررسی کردم که تایید صلاحیت این فرد برای نظام چه هزینه ای و چه فایده‌ای دارد و در جلسه شورای نگهبان هزینه- فایده فرد را در ۲ صفحه تشریح کردم. اعضای شورای نگهبان افرادی حقوق‌دادن و فقهی هستند که به راحتی هر مطلبی را قبول نمی‌کنند. اما در نهایت آقایان گفتند که بنده همه بخش‌های این فرد را دیدم. ولی درباره شخصیت این فرد صحبتی نمی‌کنم بلکه درباره هزینه فایده این فرد صحبت می کنم.

مصلحی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیر خود به شورای نگهبان ایرادی نداشتند بلکه فرمودند که در فضای مجازی بی‌اخلاقی شد. در بیانیه شورای نگهبان نیز این نکته نیز وجود دارد.

وی با اشاره به دوران فعالیت خود در وزارت اطلاعات گفت:‌ در همان زمان به برخی از نیروهای قدس سپاه گفتم که ما باید با هم هماهنگ باشیم ولی رقابت دوستانه نیز در این همکاری بود. به عبارتی کار را هماهنگ جلو می‌بردیم و این هماهنگی به ما سود می‌داد و این هماهنگی بین ما و نیروی قدس سپاه برای هر دو طرف سود داشت.

نامزد انتخابات میان دوره ای خبرگان رهبری با بیان اینکه در دوران وزارت اطلاعات نمونه‌های سنگینی برای اجرا در نظر گرفته شده بود و به ثمر نشست گفت: موضوع ریگی یکی از این کیس‌ها بود که در نهایت موفق شدیم با توسل به امام حسین(ع) هواپیمای ریگی را از آسمان به زمین بنشانیم.

مصلحی با بیان اینکه در همان زمان طراحی ما برای دستگیری ریگی به هم خورد، گفت: در طرح اولیه قرار بود در دبی ریگی را دستگیر کنیم که این برنامه اجرایی نشد ولی سرانجام موفق شدیم هواپیما او در آسمان ایران به زمین بنشانیم. در همان زمان کارهای بزرگی انجام شد که برای عده ای سنگین است که چرا این کار انجام شده و می‌خواستند در این مسیر چالشی ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه در بیشتر کیس هایی که داشتیم، ‌هزینه- فایده موضوع را در نظر گرفتیم، گفت: این نگاه سبب رسیدن به سرانجام رساندن پروژه های مختلف شد.

نامزد انتخابات میان دوره‌ای خبرگان رهبری در پاسخ به این سوال که چه محورهایی جمهوریت نظام را تهدید می کند، گفت:‌ طبق فرمایش امام(ره) جمهوریت و اسلامیت هر دو جایگاه ویژه ای دارند و اگر هر کدام نباشند، اسلام به موفقیت نمی‌رسد و امروز موفقیت اسلام به دلیل بها دادن به جمهوریت است.

مصلحی افزود: نوع تربیتی که امام در جمهوریت کرد سبب می‌شود که بچه ۱۳ ساله پای انقلاب آمده و همین جوانان پرورش داده شده در این جمهوریت فعالیت کنند. بنده در دوران وزارت با برگزاری همایش‌های علمی مخالف بودم زیرا دشمن می‌توانست جوانان علمی ما شناسایی کند. البته اندیشه اسلامی در جهان از جایگاه بالایی برخوردار است و امروز دشمن می‌خواهد این جمهوریت و جوانان علمی را از بین ببرد. البته ممکن است در کشور مشکلاتی وجود داشته باشد ولی مردم نباید امید خود را از نظام و انقلاب از دست بدهند.

مصلحی درباره اینکه آیا با توجه به سخنانی که محمود احمدی نژاد بیان می کند، امکان دستگیری او هست یا خیر؟ گفت: آقای احمدی نژاد برای نظام تهدید نیست و موضوع را بزرگ نکنید. همان زمان که ایشان تحصن کردند و ۱۰ روز در خانه ماندند به ایشان گفته شد، افرادی که به شما رای دادند به دلیل نگاهی بود که به حضرت آقا داشتید. در همان سال ۸۸ همان مردمی که در خیابان‌ها حاضر شدند وقتی سخنان حضرت آقا مطرح شد، کنار کشیدند و به پیاده رو رفتند.

وی درباره جبران اقدامات خلاف اخلاق علیه یکی از نامزدهای ریاست جمهوری که آیا آن دستگاه باید پاسخگو باشد یا خیر، گفت: اگر رهبر انقلاب جایگاهی را مد نظر داشتند که کارش را درست انجام نداده قطعا باید پاسخگو باشد.

مصلحی ادامه داد:‌ روزی که آقای احمدی نژاد مرا برای وزارت اطلاعات معرفی کرد، از آنجا که بی‌تعارف بودم و به تعبیر ایشان خروس جنگی محسوب می‌شدم، ‌ ایشان انتظار داشتند هر موضوع در وزارت اطلاعات را به ایشان بگویم. در حالی که وزارت اطلاعات وزارت نظام جمهوری اسلامی است و باید تقسیم بندی و رده‌بندی در گزارش دادن‌ها داشته باشد. ولی ایشان رده بندی را قبول نداشت و انتظار داشت همه گزارش‌ها به او داده شود.

نامزد انتخابات میان دوره ای خبرگان رهبری ادامه داد: در وزارت اطلاعات باید فرد اجتهاد فقهی داشته باشد چرا که این وزارت برای کل نظام است. اما ایشان انتظار داشت گزارش‌هایی که در رده رهبری است به وی داده شود. ولی این اتفاق از طرف بنده صورت نمی‌گرفت و حتی انتظار داشتند که افراد نزدیک به خودشان را به خدمت بگیرم که این موضوع برای ایشان قابل تحمل نبود.

مصلحی ادامه داد: احمدی نژاد حتی به بنده پیشنهاد استعفا، همچنین مشاوره داد که بنده قبول نکردم و گفتم که شما می‌توانید عزل کنید که در جلسه هیات دولت خیلی کوتاه این موضوع را رسانه ای کرد. البته مشکل ایشان با بنده به دلیل اطرافیان وی بود./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نامزد انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری رهبر معظم انقلاب وزارت اطلاعات شورای نگهبان مطالبه گری احمدی نژاد برای نظام همان زمان حضرت آقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در غیاب احمدی‌نژاد

پرویز داودی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد در دولت نهم، سیزدهم فروردین ماه امسال درگذشت. خبر درگذشت او باری دیگر یادآور حواشی و اخبار مربوط به داودی و احمدی‌نژاد شد. داودی که زمانی معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی دولت هاشمی‌رفسنجانی نیز بود تنها در چهار سال اول دولت احمدی‌نژاد معاون او بود. تا جایی که احمدی‌نژاد حتی حاضر نشد در مراسم خاک‌سپاری وزیرش حاضر شود. اما داودی شخصیت سیاسی- اجرایی تنهایی نیست. این را می‌توان از تصاویری متوجه شد که از چهره‌های شناخته شده همچنین وزرای دولت نهم و دهم برای حضور در مراسم ختم او منتشر شد.

به گزارش سازندگی، در مراسم ترحیم او، افراد شناخته شده دولت رئیسی و اعضای جبهه پایداری از جمله صادق محصولی، سعید جلیلی، محسن رضایی، کاظم صدیقی، حمید رسایی، عزت‌الله ضرغامی، مصباحی‌مقدم، احمد وحیدی، کدخدایی، مخبر، حسین شریعتمداری، احسان خاندوزی، عیسی زارع‌پور، بهادری‌جهرمی، سیدرضا فاطمی‌امین اشاره کرد.

پرویز داودی را شاید بتوان مانند تمام افرادی دانست که موضعشان نسبت به محمود احمدی‌نژاد یا صفر بوده یا صد. او زمانی در مدح رییس دولتش پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ گفته بود: «ما آقای احمدی‌نژاد را آسان گیر نیاورده‌ایم که به راحتی از دست‌شان بدهیم.»، اما اواخر سال ۹۰ در اولین واکنش منفی‌اش به احمدی‌نژاد، رییس دولت نهم و دهم را فردی دارای خصوصیاتی، چون استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعا‌های بی‌اساس فتنه‌گران و رسانه‌های معاند و ضدمردمی پیش‌بینی بی‌پایه در مورد اتفاقات و تحولات آتی دانست.

این را احتمالا می‌توان نقطه عطف ناراحتی احمدی‌نژاد برای شرکت نکردن در مراسم ختم او دانست. داودی هرگز خود را جزو جبهه پایداری اعلام نکرد، اما به شدت افکار سیاسی شبیه به پایداری‌ها و پدر معنوی این جریان یعنی آیت‌الله مصباح داشت. او در انتخابات ۹۲ از کامران باقری‌لنکرانی حمایت رسمی کرد.

کامران باقری‌لنکرانی، عضو جبهه پایداری بود که نامزدی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری آن سال توسط حسین جلالی، رئیس دفتر محمدتقی مصباح‌یزدی در ۲۴ فروردین اعلام شد. او سال ۹۷ در کنار برخی مدیران دولت احمدی‌نژاد در بیانیه‌ای علیه احمدی‌نژاد نوشت «خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمان‌های امام و انقلاب می‌دانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایت‌پذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خاستگاه اقبال مردم به وی در سال ۸۴ بوده است.»

در اردیبهشت ماه سال ۹۲ داودی همچنین در نشستی خبری که در خبرگزاری فارس برگزار شده بود، درباره وجه تمایز جبهه پایداری با سایر اصولگرایان نیز گفته بود «ما با هم تفاوت چندانی نداریم، ولی در برنامه‌های ریزتر قطعا تفاوت‌هایی احساس می‌شود.» داودی از ۹۲ به آن طرف که دیگر یار غار احمدی‌نژاد نبود در نشستی خبری جبهه پایداری را جریانی دانست که در راستای اهداف انقلاب قدم برمی‌دارد و افرادی مخلص در آن هستند که برای انقلاب حرکت می‌کنند؛ بنابراین وظیفه خود می‌بیند تا در این شرایط مسئولیت‌ها و تجربه‌هایش برای تنظیم برنامه‌های این جبهه قدم بردارد.‌

می‌توان احتمال داد که پرویز داودی همفکر وفادار پایداری‌ها پس از آنکه اعضای این حزب یک به یک از احمدی‌نژاد روی برگرداندند، دیگر آن رییس جمهور را برنتابید و طبیعتا در راستای دیدگاه این حزب، انتقاداتش به احمدی‌نژاد شروع شد.

درست است که داودی ۴ سال بیشتر در دولت احمدی‌نژاد نبود، اما بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان، علت برکناری او را اختلافش با محمود احمدی‌نژاد بر سر انتصاب علی کردان به پست وزارت کشور و نیز تأثیرپذیری محمود احمدی‌نژاد از مشایی و مشارکت دادن طرفداران مشایی در کار‌ها عنوان کردند.

موضوعی که شفافیت آن خیلی مشخص نشد؛ و در انتخابات سال ۹۴ هم نامزد انتخابات شد و گفته بود «۲ روز مانده به ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی بنا به مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور و درخواست برخی دوستان، تصمیم به کاندیداتوری در انتخابات مجلس گرفتم و اگر در لیست ائتلاف اصولگرایان قرار نمی‌گرفتم حتما از کاندیداتوری انصراف می‌دادم.»، اما او که روزی جایگزین عارف در صندلی معاون اولی شده بود، شاهد آن بود که دسته دسته مردم به لیست عارف رای دادند و معاون اول احمدی‌نژاد هم نتوانست وزن رای لیست اصولگرایان را به اندازه کافی بالا ببرد و در نهایت شکست تلخی را در انتخابات متحمل شدند.

تفکر پرویز داودی چه زمانی که وزیر دولت نهم و چه زمانی که در رکاب پایداری‌ها قدم برمی‌داشت به دولت ابراهیم رییسی نزدیک بود. به‌طوری که گویا دولت سیزدهم از او مشاوره هم می‌گرفته است. آن طور که یکی از کارشناسان اقتصادی به اسم محمدصادق الحسینی به جهان صنعت گفته، در موضوع اطرافیان رییس دولت سیزدهم می‌توان گفت که ایشان یکی از متنوع‌ترین اطرافیان را در موضوع اقتصاد دارد.

اطراف ایشان در حوزه اقتصاد از آقای پرویز داودی و صمصامی که نهایت طیف چپ اقتصاد محسوب می‌شوند، هستند تا آقای علی طیب‌نیا که یک نهادگرای اقتصاد آزادی محسوب می‌شود. همچنین هاشم خانی، کارشناس اقتصادی نیز می‌گوید که آقای داودی با دیدگاه انقلابی در تیم اقتصادی دولت کنونی حضور داشتند که افرادی مانند ایشان در طیف متعارف اقتصادی در دنیا قرار نمی‌گیرند.

اگر به سال ۱۳۷۸ برگردیم، علاوه بر اختلافات بیان شده داوودی با احمدی‌نژاد بر سر علی کردان، موضوع دیگر به اختلاف‌نظر احمدی‌نژاد و معاون اول وی یعنی پرویز داودی در مورد معرفی وزیر اقتصاد مربوط می‌شود، هر چند آن زمان، مشاور رییس‌جمهور وقت این مساله را تایید نکرده بود، اما با رجوع به حافظه تاریخی، این مساله را یادآور می‌شود هنگامی که زمزمه تغییر در وزارت اقتصاد مطرح بود، چهره‌های متعددی برای جایگزینی دانش‌جعفری مطرح بودند که از میان همه به نظر می‌رسید، حسین صمصامی شانس کمتری دارد؛ ولی در نهایت هم او معرفی شد که بنابر شنیده‌ها پرویز داوودی، معاون اول حامی جدی وی بوده است.

در عین حال حضور چهره‌های شناخته شده پایداری از جمله صادق محصولی و برخی از وزرای دولت رییسی و دولت احمدی‌نژاد حاکی از آن است که پرویز داودی مورد توجه پایداری‌ها و دولت رئیسی بود و این تنها احمدی‌نژاد است که فعالیت‌ها و حاشیه‌های سیاسی و اجرایی او همواره این موضوع را ثابت کرده که کوچک‌ترین انتقادی را برنمی‌تابد و حتی این ظرفیت را هم ندارد که در مراسم خاک‌سپاری معاون‌اولش نیز شرکت کند. این در حالی است که چند روز پیش و در پی درگذشت حمید بهبهانی، وزیر راه و شهرسازی دولتش زیر تابوت او را هم گرفت و تصاویر منتشر شده از این حرکت در فضای مجازی به سرعت بازنشر شد.

دیگر خبرها

  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • چرا دوباره مادر چاوز؟
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش
  • هزینه تراشی به سبک احمدی نژاد /حمله کنندگان سایبری به عضو دفتر رهبری ، از چه کسانی خط می گیرند؟
  • در غیاب احمدی‌نژاد