Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، محمدرضا شکرریز در وبینار هماهنگی مدیران ستادی دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی درشد با مدیران استانی  در سالن جلسات دفتر انتشارات و فناوری آموزشی با تشریح روند کلی برنامه‌ها در خصوص تفاوت این دوره جشنواره با دوره‌های قبل گفت: مهم‌ترین فرق این جشنواره با دوره‌های قبل این است که تمام فرایندهای آن به صورت آنلاین برگزار می‌شود و چون این اولین دوره‌ای است که به این شکل اجرا می‌شود طبیعتاً مشکلاتی هم در پی خواهد داشت که همکاران واحد فناوری به سرعت این مشکلات را رفع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون در حال تدوین فرم‌های داوری هستیم که این فرم‌ها به محض نهایی شدن در اختیار استان‌ها قرار می گیرد.

دبیر دهمین دوره جشنواره تولید محتوای الکترونیکی  رشد همچنین درباره نحوه داوری‌ها توضیح داد: محصولات دانش آموزی از طریق ستادها در اختیار داوران قرار می‌گیرند و ارزیابی اولیه انجام می‌شود. آثاری که حائز استانداردهای لازم هستند وارد مرحله دوم می‌شوند و گروه دیگری از داوران در استان‌ها این مرحله را داوری می‌کنند.

شکرریز ادامه داد: در نهایت محصولات برای ۲ بخش ارسال می‌شوند. یک بخش برای هیأت انتخاب که در آن بخش نفرات اول تا دهم معرفی می‌شوند و بخش دیگر برای هیأت انطباق که چنانچه این تولیدات با محتوای آموزشی QR Codeهای کتاب‌های درسی انطباق داشته باشند معرفی می‌شوند.

وی درمورد تولیدات خارج از استانداردهای این جشنواره هم گفت: بازی‌های تعاملی و نرم‌افزارهایی که نیاز به نصب در رایانه یا گوشی تلفن همراه را داشته باشند در این دوره از جشنواره شرکت داده نمی شوند و این محصولات در جای دیگری استفاده می‌شوند.

وی از رابطان و مدیران استانی خواست همکارانشان را ترغیب کنند تا با فرمت‌های استاندارد تولیدات خودشان را برای این جشنواره ارسال کنند.

توجه به ویژگی مخاطبان در تولید محتوای الکترونیکی

در ادامه این جلسه سمیه مهتدی رییس گروه آموزش و مشاوره دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی به ارایه مباحثی در خصوص تولید محتوای الکترونیکی پرداخت.

وی با یادآوری تاریخچه تولید محتواهای الکترونیکی در دوران پیش از شیوع کرونا گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره به‌دنبال تولید محتوایی با فرمت ویدئو یا HTML۵ باشند و از ساخت محتواهایی با قالبی‌های چندرسانه‌ای که نیاز به نصب در گوشی داشته باشد خودداری کنند.

رییس گروه آموزش و مشاوره جشنواره ادامه داد: گروه آموزش جشنواره، فیلم‌های یک دقیقه‌ای را درخصوص معرفی قالب‌های مورد قبول جشنواره تهیه کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است. این گروه همچنین از اساتید حوزه تکنولوژی دعوت کرده است تا قوانین و اصول پداگوژی دارای اهمیت برای تولید محتوا را در قالب فیلم‌هایی آموزشی برای علاقه‌مندان تهیه کنند.

مهتدی به علاقه‌مندان شرکت در این جشنواره توصیه کرد ویژگی‌هایی از جمله جنسیت، سن، دانش اولیه، هوش، استعداد، توانایی، دانش، زمینه‌های فرهنگی، گرافیک، بار شناختی که به مخاطب وارد می‌شود و... را در تولید محتوا درنظر بگیرند.

تبیین فرایند داوری

محمد نیک‌افروز مدیر کمیته داوران دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی نیز با تبیین فرآیند داوری و ابعاد مربوط به آن گفت: داوری در چند مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول محصولاتی که با استانداردهای مورد نظر جشنواره انطباق ندارند،  غربال می‌شوند.

وی ادامه داد: در فرایند اولیه داوری چهار گویه کلیدی داریم که عبارتند از مطالب ارزشی، اعتبار سطح علمی، انطباق با رعایت قوانین مادی و معنوی آثار و شاخص‌های فنی. اگر این الزامات در مرحله اول احراز شدند، تولیدات به مرحله دوم داروی می‌روند. در مرحله دوم هریک از چهار گویه ابتدایی به بخش‌های دیگری توسعه پیدا می‌کنند. در این مرحله تولیدات امتیاز می‌گیرند. پس از کسب حد نصاب لازم جشنواره، وارد دور سوم داوری می‌شوند. در این مرحله بسته به امتیاز کسب شده به بخش انطباق با QR Code کتاب‌های درسی و یا بخش انتخاب می‌روند.

مدیر کمیته داوران با یادآوری این که محتواهایی به فاز دوم داوری می‌روند که حتماً چهار گویه اولی را احراز کرده‌ باشند، گفت: تمام فرایندهای جشنواره دهم آنلاین است. برای انجام داوری تولیدات سامانه‌ای داریم سرگروه‌های داوری و داوران در آن معرفی شده‌اند. محتواها از طریق نماینده استان توزیع شده و داوران در فرم‌های آنلاین نظراتشان را ثبت می‌کنند و ما بلافاصله نتایج را می‌بینیم.

این وبینار با حضور مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی، معاون فناوری دفتر و دبیر جشنواره، مدیر اجرایی جشنواره، مدیران گروه‌های آموزش و داوری جشنواره، مدیران استانی جشنواره، رؤسای گروه‌های تحلیل محتوای آموزشی و پرورشی، رؤسای ادارات تکنولوژی و گروه‌های آموزشی ابتدایی و متوسطه، رؤسای گروه‌های تحقیق و پژوهش، سرگروه‌های علوم پایه استان‌ها و معاونان آموزش نیروی انسانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی برگزار شد.

این جلسه با پرسش و پاسخ مدیران جشنواره استانی و جمع‌بندی مباحث ارایه شده توسط مدیر کل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی پایان یافت.

برچسب‌ها مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی علاقه مندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره فیلم  آلمان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهرشاد رنجبر که پیش از این با ساخت فیلم کوتاه «ناطق» جوایز داخلی و خارجی بسیاری را از آن خود کرده بود، این بار «چوپان» را روانه جشنواره‌های بین‌المللی می‌کند و در اولین گام در جشنواره آلمان حضور یافته است.
این جشنواره هر ساله در«BABELSBERG KONRAD WOLF » قدیمی‌ترین دانشگاه آلمان برگزار می‌شود و به عنوان بزرگ‌ترین جشنواره دانشجویی در اروپا بستری برای فیلمسازان جوان فراهم می‌کند تا آثار خود را از سراسر دنیا به نمایش در بیاورند.
پنجاه و سومین دوره جشنواره«sehsuchte» از ۲۵ تا ۲۸ آوریل (۶ تا ۹اردیبهشت) در موزه فیلم پوتسدام آلمان برگزار می‌شود.


«چوپان» روایتی است از دو ساعت مانده به اجرای بازبینی که گروه متوجه می‌شود، بازیگر نقش چوپان نمی‌تواند به اجرا برسد و میثم تلاش می‌کند تا به جای او روی صحنه برود.
نادر صادقی، سام دادخواه، رضا زمانی، مژگان رایگان، فرهنگ ادیانی، مهتاب ناظری، شیرین شجاعی، هادی افشین، هاشم ایمانی، فواد آزادی، میلاد دهقان، سارا امیری مقدم، فرهان فرهادی گروه بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.
عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: مهرشاد رنجبر،تهیه‌کننده: مژگان رایگان، رضا فتح الهی‌پور، گروه کارگردانی: آرمان اسماعیلی، راوین طاهامی، علی باقری، مدیر فیلمبرداری: داوود ملک حسینی، تدوین: احسان واثقی، صدابردار: میثم حسنلو، صداگذار: رامین ابوالصدق، موسیقی: آریا گازر، طراح صحنه: حامد اصلانی، طراح لباس: مسیحا اصلانی، گریم: مونا طباطبایی، اصلاح رنگ: فربد جلالی، منشی صحنه: ارغوان نادعلی،عکاس: صحرا جمشیدی، مدیر تولید: امیر پیرصالحی، پخش بین‌الملل: مهرشاد رنجبر و مریم بختیاری مشاور رسانه: سمیرا افتخاری

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896294

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در تهران الکترونیکی برگزار می‌شود
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره فیلم  آلمان
  • داوری ۲۱۰ اثر در جشنواره نیایش درختان
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • تمدید مهلت ثبت نام در آزمون تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۳
  • (تصاویر) همه چیز درباره مراسم «هزار دف» کردستان در ۱۴۰۳
  • جلسه داوری سومین دوره جشنواره عکس «همه جا در دسترس» برگزار شد
  • نقش موثر شرکت سایپاگام به عنوان کانون تولید قطعات الکترونیکی گروه سایپا/ افزایش ظرفیت تولید سایپاگام از اواسط اردیبهشت ماه
  • نشست داوری نهایی سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر برگزار شد
  • داوری نهایی چهارمین دوره جشنواره خودنویس برگزار شد