Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اهمیت توسعه فناوری‌های حوزه آب شیرین کن‌ها را در حد توسعه فناوری‌های نفتی دانست و گفت: پروژه شیرین سازی که در بوشهر اجرایی شده است، در دنیا بی نظیر است.

به گزارش ایسنا سورنا ستاری در مراسم رونمایی از طرح‌های فناورانه حوزه آب توسعه این فناوری‌ها را ضروری دانست و افزود: ایران داری ظرفیت‌های بالایی در حوزه علم و فناوری است؛ از رو نیاز داریم تا با کمک محققان هم فناوری‌هایی را در حوزه‌های کاهش مصرف و هم شناسایی منابع جدید آبی در کشور توسعه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آب فناوری‌های بسیاری نفوذ کرده است و ایران کمی عقب مانده است، ادامه داد: ایران به لحاظ آب و هوایی و شرایط جغرافیایی با اکوسیستم خاصی مواجه است، ضمن آنکه دارای ظرفیت‌های زیادی در این زمینه هستیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری دسترسی ایران به دریای خزر در شمال کشور و سواحل آبی در بخش‌های جنوبی کشور را از مزیت‌های ایران نام برد و ادامه داد: ولی هیچ گاه از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نشده است.

وی یکی از اقدامات قابل تقدیر محققان را در حوزه شیرین سازی آب دانست و یادآور شد: ماموریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این نیست که کارهای روتین دنیا را در کشور پیاده سازی کند، بلکه باید بر اساس نیازهای کشور، راهکارهای فناورانه بومی ارائه دهد.

ستاری، اهمیت اجرای پروژه شیرین سازی در بوشهر از سوی یکی از شرکت های دانش بنیان  را به اندازه توسعه فناوری‌های نفتی دانست و خاطر نشان کرد: این طرح که با همکاری وزارت نیرو اجرایی شد، در دنیا نظیر ندارد. این طرح با هزینه کمتر اجرایی شد و هر چند که برخی محدودیت‌ها در آن مشاهده می شود، ولی باید از مزایای آن بهره برداری کامل شود.

ستاری با اشاره به روند جهانی که سرریز فناوری‌های نظامی وارد بخش خصوصی می‌شود، اظهار کرد: ولی در ایران سرریز فناوری‌های بخش خصوصی در حوزه‌هایی چون ICT و بیو وارد حوزه‌های نظامی شده است.

رییس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر ضرورت توسعه شیلات گفت: در این حوزه دیر شروع کردیم و عقب ماندگی‌هایی داریم، ولی با وزارت جهاد کشاورزی در همکاری به منظور جبران این عقب ماندگی‌ها هستیم.

وی با اشاره به توسعه پرورش ماهی در قفس در کشور گفت: این حوزه دارای زنجیره از پرورش بچه ماهی تا ایجاد سامانه‌هایی برای پرورش ماهی در میان دریا است و توسعه فناوری‌های این زنجیره جزو برنامه‌های جدی ما است.

به گفته وی ایجاد فضای پرورش ماهی از موضوعات جدی است که کشور عقب ماندگی‌هایی دارد، از این رو این موضوع در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.

ستاری با تاکیدبر اینکه تعداد شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه کم است، از حمایت این معاونت برای حمایت از شرکت‌های این حوزه در راستای تامین زنجیره پرورش ماهی در قفس خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماهی در قفس سورنا ستاری معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري توسعه فناوری علمی و فناوری پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدجواد صدری مهر در گردهمایی مدیران مراکز نوآوری که در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) برگزار شد، «مراکز نوآوری» را مراکزی مسئله محور خواند و اظهار کرد: در مراکز نوآوری، مسائل اساسی کشور تعریف می‌شود و به سمت حل مسئله حرکت می‌کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه در اکوسیستم نیازمند یک ارتباط منطقی هستیم؛ افزود: شبکه‌سازی و هم‌افزایی میان مراکز نوآوری و تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور میان آنها و اشتراک‌گذاری با یکدیگر یک ضرورت تلقی می‌شود که عدم شناخت این ضرورت در کشور احساس می‌شد.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه مراکز نوآوری در استان‌ها، گفت: استان‌ها نیز باید براساس ظرفیت‌ها خود اقدام به ایجاد مراکز نوآوری کنند. مثلا استان‌هایی مانند کرمان و یزد که مسائل معدنی زیادی دارند، باید دارای مراکز نوآوری معدنی باشند تا بتوانند به سؤالات صنایع معدنی استان خود پاسخگو باشند.

به گفته او، باتوجه به اینکه امسال ظرفیت تخصیص اعتبار مالیاتی به تحقیق و پژوهش برای حل مسائل اساسی کشور داریم، مراکز نوآوری کشور با شبکه سازی نقش جدی تری را بازی خواهند کرد.

وی همچنین از ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه جهت حل مسائل اساسی کشور برای سال جاری خبر داد.

صدری مهر ادامه داد: طی دو روز برگزاری این گردهمایی که روز دوم آن فردا در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری خواهد بود، مسائل ایجاد این مراکز را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا به مدل مناسب این مراکز در کشور برسیم.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی در پایان ابراز امیدواری کرد که طی این گردهمایی، هسته اولیه ‌شبکه مراکز نوآوری شکل بگیرد.

کد خبر 6085558 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه برای حل مسائل
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی