Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر کیانوش جهانپور در حاشیه مراسم رونمایی از مستند "شنا با دست‌های بسته"، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا، درباره زمان دریافت مجوز اضطراری واکسن‌های ایرانی کرونا، گفت: فاز یک و دو واکسن کووایران برکت در کشور با موفقیت انجام شد. با توجه به اینکه در فاز یک موضوع بی‌خطری و در فاز دو موضوع ایمنی زایی واکسن بررسی می‌شود، با گزارش‌های موجود به نظر می رسد که واکسن ایمن است و ایمنی زایی خوبی هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین موضوع در دستور بررسی کمیته‌های مشورتی در کمیسیون مربوطه در سازمان غذا و دارو است.

وی افزود: در عین حال فاز سوم‌ کارآزمایی بالینی این واکسن هم در کشور انجام شده و مرحله اول تزریق آن هم در کشور انجام و مرحله دوم آن هم آغاز شده است. طبیعتا با توجه به در نظر داشتن اینکه ما در شرایط جنگ و بحران هستیم و کشورهای دیگر هم این مسیر را طی کردند که بعد از اطمینان از ایمنی زایی واکسن، لزوما منتظر انتشار نتایج فاز سوم نشدند و به صورت مقیاس وسیع استفاده کردند و با توجه به اینکه به هر حال به طور میانگین روزانه ۱۵۰ ایرانی به دلیل کرونا از دست می‌روند، همه این عوامل قطعا در بررسی های کمیته های مشورتی به عنوان مصالحی که در تصمیم گیری است، مورد ملاحظه قرار گرفته و نهایتا سازمان غذا و دارو اظهار نظر خواهد کرد.

جهانپور ادامه داد: به نظر می رسد از آنجایی که تمام گزارش ها تا امروز مطلوب بوده است، اتفاقاتی در روزهای آتی بیفتد و طبیعتا این‌ واکسن‌ هم اکنون حداقل چند صد هزار دوز آن تولید شده، با مجوز مصرف اضطراری ظرف روزهای آینده با صلاحدید مراجع مربوطه، وارد چرخه واکسیناسیون عمومی خواهد شد. باید توجه کرد که مرجع ملی هم در این زمینه فقط سازمان غذا و دارو است و طبیعتا هر تصمیمی که سازمان غذا و دارو در این زمینه اتخاذ کند، اجرایی خواهد شد.

وی گفت: درباره واکسن پاستور یا واکسن پاستور کووک که در انستیتو پاستور ایران با کمک انستیتو فینلای کوبا تهیه می شود، این واکسن یک‌گام جلوتر است. زیرا علاوه بر انجام فاز یک و دو، کارازمایی بالینی در کشور کوبا، فاز سوم هم در کشور کوبا انجام شده و حتی شروع استفاده انبوه از این واکسن هم در مقیاس وسیع‌تر در کوبا و بر روی کادر درمان این کشور آغاز شده است. ده‌ها هزار دوز از این واکسن در کوبا تزریق شده و در کشور ما هم این واکسن‌ عملا بر روی ۲۴ هزار نفر در مرحله اول فاز سوم انجام شده و مرحله دوم فاز سوم آن هم آغاز شده و حتی از میانه عبور کرده است.

جهانپور در این باره افزود: تا امروز هم گزارش‌های اولیه در این زمینه چه ازکوبا و چه در کشورمان، قابل قبول بوده است. بنابراین این دو واکسن یعنی واکسن پاستور در قدم اول و واکسن برکت در مرحله تصمیم‌گیری در زمینه صدور مجوز مصرف اضطراری هستند و هر زمان سازمان غذا و دارو با نظر کمیته‌های مشورت در این زمینه اظهار نظر کند، طبیعتا وارد چرخه واکسیناسیون عمومی خواهند شد. تولید هر دو هم در ایران‌ آغاز شده، برکت صدها هزار دوز تولید کرده و کشت سلولی واکسن پاستور هم‌ انجام و وارد پروسه تولید انبوه شده است. البته تا زمان صدور مجوز اضطراری، هیچ‌ مصرف یا توزیعی از این واکسن‌ نخواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن ایرانی سازمان غذا و دارو واکسن پاستور آغاز شده انجام شد فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز

رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نزدیک به ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال خوراکی و تزریقی در راستای برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال در خراسان رضوی تزریق و خورانده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، زهرا نهبندانی در جمع خبرنگارانگفت: واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال‏ در ماه های اردیبهشت (نوبت اول2 لغایت 4 اردیبهشت 1403 ) و ( نوبت دوم 30 اردیبهشت لغایت 1 خرداد 1403 ) در خراسان رضوی در حال اجراست.

وی افزود: هرچند تلاش‌ ها برای‌ تحقق‌ اهداف‌ برنامه‌ ریشه کنی فلج اطفال در دو کشور همسایه و بومی‌ فلج‌ اطفال‌ (افغانستان و پاکستان‌) تداوم‌ دارد، اما‌ افزایش‌ تردد به‌ داخل‌ کشور به‌ دنبال‌ تحولات‌ سیاسی‌ کشورهای‌ همسایه‌ و همچنین‌ پوشش‌ پایین‌ واکسیناسیون‌ جاری‌ و تکمیلی‌ در برخی‌ مناطق‌ این‌ دو کشور، نشان‌ دهنده‌ خطر بالای‌ ورود ویروس‌ به‌ کشورمان‌ است لذا برای به‌ حداقل‌ رساندن‌ خطر ورود و چرخش‌ مجدد ویروس‌ فلج‌ اطفال‌ لازم‌ است‌ عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالانه‌ انجام‌ شود.

نهبندانی خاطرنشان کرد: در این برنامه تمام مهاجرین‌ خارجی‌ که‌ در اردوگاه‌ ها و یا خارج‌ از اردوگاه ها اقامت‌ دارند، تمامه خانوارهای‌ ساکن‌ در کلنی ها و محل‌ تجمع‌ عمده‌ مهاجرین‌ خارجی‌، تمام مناطق‌ تحت‌ پوشش‌ تیم‌ های‌ سیار، تمام کودکان‌ زیر 5 سالی‌ که‌ احتمالاً همراه‌ مادران‌ خود در زندان ها اقامت‌ دارند و همه نقاطی که‌ به‌ تشخیص‌ معاونین‌ بهداشت‌ پوشش‌ نوبت سوم فلج اطفال آنها کمتر از 95 درصد است تحت پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار گرفتند.

 مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نزدیک به 584هزار دز واکسن فلج اطفال خوراکی و تزریقی در راستای برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن به جمعیت ایرانی و غیر ایرانی زیر پوشش دانشگاه خراسان رضوی خورانده و تزریق شده که بیش از 521 هزار دز واکسن فلج اطفال از این تعداد برای جمعیت ایرانی و مابقی برای جمعیت اتباع غیر ایرانی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون فلج اطفال برای کلیه نوزادان در بدو تولد،2ماهگی، 4ماهگی، 6ماهگی،18ماهگی و6 سالگی انجام می‌شود و  خوشبختانه سال گذشته هیچ مورد مثبت بیماری فلج اطفال در خراسان رضوی ثبت و گزارش نشد اما از ابتدای امسال تاکنون 2 مورد مشکوک به فلج اطفال شناسایی شده که هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است.

نهبندانی عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 15هزار و 163دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی ارائه شده که از این تعداد 13هزار و 479 دز برای جمعیت ایرانی و مابقی برای اتباع غیرایرانی خورانده و تزریق شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • دخانیات در سال چند ایرانی را به کشتن می‌دهد؟
  • مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل مصرف دخانیات