Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، صدرا علی‌اکبرخانی، مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن اظهار کرد، در مقطعی هر کیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری به ۱۰ هزار تومان رسید درحالی که قیمت مصوب آن ۱۴ هزار تومان بود و توجه لازم به مرغداران نشد و برای تعادل بازار اجازه صادرات تخم‌مرغ دیرهنگام داده شد.

وی افزود: اکنون قیمت هرکیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری به ۱۴ هزار تومان رسیده است به همین منظور صادرات این محصول متوقف شد تا قیمت‌ها در بازار داخلی نیز دچار مشکل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشدار درباره کمبود تخم‌مرغ در شهریور و مهر ماه

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن ادامه داد: اما باید توجه داشت هزینه‌های تولید نظیر دستمزد، مواد بسته‌بندی، انرژی و غیره افزایش یافته است و قیمت تولید هر کیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری را به ۱۵ هزار تومان تا ۱۶ هزار تومان رسانده است.

وی تصریح کرد: در فروردین و اردیبهشت سال جاری و اسفند سال قبل باید هر ماه ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی می‌داشتیم که محقق نشد و ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه انجام شد که  آثار خود را شش ماه آینده نشان می‌دهد؛ یعنی در شهریور ماه و مهر ماه شاهد کمبود و گرانی تخم‌مرغ در بازار می‌باشیم.

افزایش حذف گله‌های مرغ تخمگذار و کاهش جوجه‌ریزی

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن ادامه داد: از طرفی به‌علت حذف گله‌های مرغ تخم‌گذار به‌دلیل پایین بودن نرخ تخم‌مرغ و قیمت مناسب گوشت مرغ، میزان کشتار مرغ‌های پایان دوره افزایش یافت و به‌جای حذف ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد مرغ پایان دوره، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه در اردیبهشت ماه حذف شد.

وی اظهار داشت: این هشدارها به‌دفعات به مسئولان وزارت جهاد کشاورزی داده شد اما توجه لازم به این موضوع صورت نگرفت که این موضوع عواقب خود را در آغاز کار دولت بعد نشان می‌دهد.

مرغداران مرغ‌های خود را در لک بردند

اکبرخانی اظهار داشت: اتحادیه برای رفع این مشکل، برنامه برای در لک بردن مرغ‌های تخم‌گذار به دولت ارائه داد تا در آینده با برگرداندان آنها به چرخه تولید در ماه‌های آینده مشکلات کمتری برای تأمین تخم‌مرغ در شهریور ماه و مهر ماه داشته باشیم  که این طرح مورد تأیید وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد ظرفیت مرغداری‌های کشور برای تولید تخم‌مرغ خالی است گفت: در زمان حاضر مرغداری‌های کشور حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن تخم‌مرغ تولید می‌کنند که در صورت وجود بازار مصرف و تأمین نهاده‌ها می‌توانند آن را به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسانند.

اقدام دولت برای انحلال سازمان تعاون روستایی رنگ‌وبوی سیاسی داشت

این مقام مسئول همچنین در ادامه با اشاره به اهمیت فعالیت تعاونی‌ها ابراز کرد: امروزه از هر شش نفر شاغل در دنیا یک نفر عضو تعاونی‌ها هستند و تعاونی‌ها با جلب اذهان عمومی نقش مهمی در اشتغال پایدار دارند.

وی اضافه کرد: انحلال سازمان تعاون روستایی در آخرین روزهای عمر دولت مستقر، مطرح شد اما این موضوع با مخالفت نمایندگان مجلس متوقف شد، در صورتی که این سازمان بد عمل کرده است چرا در روزهای آخر این تصمیم گرفته شد و شوک عظیمی به روح تعاونی‌های کشور دمیده شد؟

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن ادامه داد: دولت تدبیر و امید با این اقدام تنها ناامیدی را برای بهره‌برداران و اعضای تعاونی‌ها به‌همراه داشت و این تصمیم دولت برای انحلال سازمان تعاون روستایی رنگ‌وبوی سیاسی داشت.

وی تصریح کرد: سازمان تعاون روستایی وظایف حمایتی، نظارتی و هدایتی برای تعاونی‌های بخش کشاورزی دارد و مانند شیرازه برای تعاونی‌های این بخش به حساب می‌آید و با وجود اینکه موافق برون‌سپاری وظایف تعاون روستایی به بخش خصوصی و تعاونی‌ها هستیم اما این به‌معنی انحلال این سازمان نیست.

علی‌اکبرخانی یادآور شد: سهم تعاونی‌ها در اقتصاد کشور باید به ۲۵ درصد برسد که اکنون کمتر از ۱۰ درصد هستند و این تعاونی‌ها قوام لازم را ندارند و در صورتی که سازمان تعاون روستایی وجود نداشته باشد مسیر خود را گم می‌کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اقتصادی نبودن و نداشتن انگیزه لازم برای تولید برخی کشاورزان لازم است که کشاورزی قراردادی در کشور شکل بگیرد تا کشاورزان از فروش محصولات خود به‌قیمت توافق‌شده اطمینان داشته باشند که تحقق این امر با حضور سازمان مرکزی تعاون روستایی امکان‌پذیر است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن خاطرنشان کرد: سازمان مرکزی تعاون روستایی سازمان تخصصی است و نباید از بیرون برای آن تصمیم‌گیری کرد و در مواردی که بخش کشاورزی با بحران روبه‌رو است این سازمان وارد عمل می‌شود که نمونه‌های خرید توافقی محصولات باقی‌مانده روی دست کشاورزان در اقصی نقاط کشور از جمله این اقدامات است.

پربیننده ترین قیمت جدید برنج در بازار (خرداد۱۴۰۰) + جدول قیمت انواع زرشک در بازار + جدول قیمت شاه توت در میادین تره بار چند؟ قیمت جدید خیارشور در بازار (خرداد۱۴۰۰) + جدول چرا تخم مرغ گران شد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تخم مرغ انتخابات ۱۴۰۰ مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن سازمان تعاون روستایی هزار تومان تخم مرغ تعاونی ها مهر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟