Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری تسنیم گفت‌وگویی با محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

رشد اقتصادی در دولت تدبیر «صفر» شد

- تمامی کاندیداهای ریاست‌جمهوری در مناظرات انتخاباتی خود از مباحث اقتصادی سخن به میان آوردند که این نشان از اهمیت این موضوع و دغدغه مردم در این حوزه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- متوسط رشد سالانه کشور منفی ۵.۴ و شاخص پس‌انداز ملی منفی ۷.۸ درصد را نشان می‌دهد که نگران‌کننده است.

- براساس مستندات مرکز آمار ایران و بانک مرکزی کسری بودجه کشور از ۴۸ هزار میلیارد تومان در سال ۹۲ به ۳۵۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ رسیده و رشد اقتصادی کشور تقریباً صفر است.

وضعیت نگران‌کننده اقتصادی کشور نتیجه گره‌زدن مشکلات به برجام است

- سال‌ها مشکلات اقتصادی کشور را به برجام گره زدند و اقتصاد کشور را به جریانات خارج از کشور متصل کردند.

- وابستگی به خارج از کشور چیزی برای ایران به‌دنبال نخواهد داشت. سال‌ها تمام ظرفیت کشور را در سبد برجام گذاشتیم. امروز نتیجه این نگاه اشتباه را در وضعیت نگران‌کننده کشور و شاخص‌های اقتصادی مشاهده می‌کنیم.

توجه به توان داخل منافاتی با مذاکرات خارجی ندارد

- عده‌ای به‌صراحت اعلام می‌کنند که با میزان فعلی فروش نفت و بدون حل مشکل تحریم‌ها و FATF نمی‌توان کشور را اداره کرد و حل مشکلات کشور را به این مسائل گره می‌زنند.

- نگاه دیگر توجه به توان و ظرفیت‌های داخلی است. توجه به توان داخل منافاتی با مذاکرات خارجی ندارد و جمهوری اسلامی ایران حتماً باید در عرصه بین‌المللی نیز حضور فعال داشته باشد، از منافع ملی دفاع کند و از حقوق ملت ایران ذره‌ای کوتاه نیاید.

- می‌توان با وجود تحریم‌ها، محدودیت فروش نفت، محدودیت‌های ارزی و بانک مرکزی کشور را به‌سوی وضعیت بهتر هدایت کنیم، به‌سمت خنثی‌سازی تحریم‌ها برویم و با اتکا به توانمندی داخلی تحریم را به فرصت طلایی برای کشور تبدیل کنیم.

آغاز تحولات اقتصادی با تشکیل دولت انقلابی و کارآمد

- توجه به ظرفیت‌های داخلی به‌معنای عدم مراودات با دنیای بیرون و دیگر کشورها نیست.

- جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است و با انتخاب فرد اصلح در انتخابات ۱۴۰۰ امیدوار هستیم که نیمه دوم امسال با تحقق دولت انقلابی آغاز تحولات اقتصادی را در کشور شاهد باشیم.

رئیسی کشور را در مسیر تحولات اقتصادی به‌نفع بهبود معیشت مردم قرار می‌دهد

- تا برگزاری انتخابات وظیفه خود را حمایت از آیت‌الله رئیسی و تشکیل یک دولت انقلابی کارآمد می‌دانیم.

- ضمن احترام به همه کاندیداها تفکری که امروز می‌تواند کشور را در مسیر تحولات اقتصادی به‌نفع بهبود معیشت مردم قرار دهد تفکر آیت‌الله رئیسی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رشد اقتصادی اقتصادی محمدرضا پورابراهیمی کمیسیون اقتصادی مجلس توان داخلی تحولات اقتصادی توجه به توان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم

استاندار هرمزگان در دیدار با مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی، با تبیین ظرفیت‌های همکاری هرمزگان از گسترش روابط با چین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در دیدار با چای‌لی، مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است. 

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی، افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه بصورت ملموس مشاهده کنند. 

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره‌مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجوددارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

دوستی با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی - معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، گفت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی - معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم. 

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان، گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ایم در این جزایر با سرمایه‌گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود. 

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد. 

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می زنیم و با غربی ها شطرنج بازی می کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه‌گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عمل کنیم.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • آقای رئیسی! فقط ٥٠٠ میلیون دلار؟!
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دوملت است
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • اشتراک ظرفیت‌های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می‌شود
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل