Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عباسی گفت: عده‌ای با عناوین سازندگی، اصلاحات، اعتدال و ... ۳۲ سال روی کار بودند اما در مناظرات کنونی برنامه اقتصادی ارائه نمی‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی در تحلیل مناظره‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تیتریک، گفت: سال ۵۸ قریب به ۹۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد از مردم به جمهوریت و اسلامیت رای دادند.

علیرضا عباسی با اشاره به اینکه جمهوریت با رای مردم تبلور پیدا می کند، افزود: نامزدهای ریاست جمهوری باید برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند تا آنها بتوانند فرد اصلح را انتخاب کنند، از دولت های تشکیل شده تا امروز قریب به ۳۲ سال یک تفکر حاکم بوده است.   وی اظهار داشت: برخی از وزرای ما ۲۴ سال وزیر بوده اند و بر اساس قانون پایستگی انرژی صرفا در پست های وزارتی مختلف جابجا شده اند، عده ای با عناوین سازندگی، اصلاحات، اعتدال و ... روی کار آمده اند و در مناظرات کنونی هم مسببان وضع موجود برنامه اقتصادی ارائه نمی دهند.   عباسی تصریح کرد: این افراد در دولت گذشته بوده اند اما زمانی که از وی سوال می شود موضوع را به سمت مسائل فرهنگی چون پیامک، ورزشگاه رفتن خانم ها، گشت ارشاد و یک تار موی خانم ها می برد، یک طیفی از خانم ها و آقایان که تقیدی ندارند سراغ این ذهنیت ایجاد شده می روند.   وی گفت: در ۸ سال گذشته ۹۹ درصد کنسرت ها برگزار شد اما همان یک درصد را امروز به مسئله اصلی جوانان تبدیل کرده اند، آیا مناظره باید به سمتی برود که ارسال پیامک بی حجابی برای عده ای کمی از بانوان به دغدغه اصلی تبدیل شود؟   نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: معیشت، اقتصاد، آسیب‌های اجتماعی، اشتغال از مهم ترین مشکلات امروز کشور است، ۴ میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار داریم اما ۲۰ میلیارددلار محصولات مختلف وارد می شود در حالی که می توانیم آن را تولید کنیم.   عباسی اظهار داشت: توجه به اشتغال جوانان طلاق، اعتیاد، ناهنجاری را هم مرتفع می کند، مناظره باید به گونه ای باشد که نامزدهای ریاست جمهوری از برنامه های خود برای اوقات فراغت جوانان بگویند. برای دانش آموزانی که با عدم قبولی در کنکور وارد بازار کار می شوند چه برنامه ای دارند؟   وی با اشاره به اینکه امروز بنیان خانواده ها در حال فروپاشی است، تصریح کرد: کاندیداها باید به جای اینکه به دنبال انحراف مشکلات باشند برنامه های خود را در راستای حل مشکلات بگویند، ۸ سال به جای اینکه زیرساخت های شهری و روستایی ایجاد شود کشور معطل ماند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر تازه روسیه برای یک کشور اروپایی

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، رهبران منطقه خودمختار گاگائوزیا در مولداوی اعلام کرده‌اند که خواستار وضعیت ویژه برای زبان روسی در کنار زبان رومانیایی، تنها زبان رسمی در این کشور هستند.

دولت طرفدار اروپا در مولداوی به تازگی با چالش جدیدی از سوی مسئولان و ساکنان منطقه خودمختار «گاگائوزیا» در این کشور روبرو شده است.

رهبران این منطقه که حدود یک هزار و ۸۳۲ کیلومتر مربع وسعت دارد با رد اصلاحات قضایی پیشنهادی، خواستار ارتقای جایگاه زبان روسی شده‌اند.

حدود ۱۴۰ هزار سکنه گاگائوزیا که عمدتاً از اقوام ترک‌تبار هستند و به مسیحیت ارتدکس پایبندند، از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ روابط پرتنشی با مقامات مرکزی داشته‌اند.

در همین راستا، مجلس محلی گاگائوزیا روز جمعه با اصلاحات قضایی پیشنهادی از سوی دولت مرکزی که به تعطیلی دادگاه تجدید نظر در این منطقه منجر می‌شد، مخالفت کرد.

رهبران این منطقه همچنین اعلام کرده‌اند که خواستار وضعیت ویژه برای زبان روسی در کنار زبان رومانیایی، تنها زبان رسمی در مولداوی، هستند.

طبق قانون اساسی مولداوی، باشکان یا رهبر گاگائوزیا به طور خودکار از عضویت در دولت این کشور که بین اوکراین و رومانی واقع شده برخوردار است.

با این حال، مایا ساندو، رئیس جمهوری مولداوی از امضای فرمانی که به یوگنیا گوتسول، باشکان فعلی گاگائوزیا قدرت اجرایی می‌دهد، خودداری کرده است.

دلیل این امر آن است که خانم گوتسول با حمایت حزبی طرفدار روسیه‌ به رهبری ایلان شور، تاجر فراری و محکوم به اختلاس کلان که اکنون ممنوع‌الفعالیت است، در انتخابات پیروز شده است.

در همین راستا، دورین رچان، نخست‌وزیر مولداوی، ضمن حمایت از اصلاحات قضایی اعلام کرد که این اصلاحات ریشه «عناصر جنایتکار» که به گفته وی منطقه را اداره می‌کنند، خواهد خشکاند.

آقای رچان عصر جمعه در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت: «دستگاه قضایی آنچه را که باید انجام خواهد داد و تمامی اعضای این گروه‌ها را پاسخگو خواهد کرد. هیچ دلیلی برای رویارویی وجود ندارد. هدف ما ساختن کشور بر اساس معیارهای اروپا است.»

مایا ساندو، رئیس جمهور مولداوی همواره روسیه را به عنوان بزرگ‌ترین تهدید برای کشورش معرفی کرده و خواستار برپایی یک همه‌پرسی برای پیوستن مولداوی به اتحادیه اروپا همزمان با برپایی انتخابات ریاست‌جمهوری در اواخر سال جاری شده است.

از سوی دیگر، یوگنیا گوتسول، باشکان فعلی گاگائوزیا به شدت به طرح پیوستن مولداوی به اتحادیه اروپا مشکوک و بدبین است؛ وی رئیس جمهوری را به قربانی‌کردن منطقه تحت رهبری خود متهم می‌کند و در ماه گذشته دو بار به روسیه سفر کرده تا از ولادیمیر پوتین، رهبر کرملین، درخواست کمک کند.

ویتالی اندریفسکی، تحلیلگر سیاسی می‌گوید که خواسته‌های این منطقه، از جمله درخواست ارتقای جایگاه زبان روسی، بخشی از کارزاری است که با حمایت کرملین و همچنین ایلان شور، رهبر حزب نزدیک به مسکو در مولداوی برای برهم زدن فعالیت‌های سیاسی در این کشور در پیش گرفته شده است.

او به رویترز گفت: «آنها به این نیاز دارند تا اوضاع را در سال جاری که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و همه پرسی پیوستن به اتحادیه اروپا در دستور کار قرار گرفته بی‌ثبات و در نهایت کشور را تجزیه کنند.»

 

دیگر خبرها

  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری
  • برگزاری جلسه تخصصی بررسی پروژه‌های سفر ریاست جمهوری و استاندارآذربایجان غربی به شهرستان ارومیه
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • تماشای مناظره از شبکه تهران
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری
  • دردسر تازه روسیه برای یک کشور اروپایی
  • مناظره داغ محمد مرندی با پیرس مورگان