Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تکنولوژی و اجرای پروژه‌های فولاد سبا درخصوص تعمیرات اساسی برنامه‌ریزی‌شده در مجتمع فولاد سبا گفت: با اقدامات صورت‌گرفته در زمینه تعمیرات اساسی برنامه‌ریزی‌شده در مجتمع فولاد سبا، امکان تولید ورق با ضخامت ۱.۵ و حتی ۱.۲ میلی‌متر در این مجتمع وجود خواهد داشت. به گزارش پول نیوز، مصطفی شکرچی‌زاده در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از خط تولید و تجهیزات مجتمع فولاد سبا اظهار کرد: عمده‌ترین فعالیت‌هایی که در تعمیرات اساسی برنامه‌ریزی‌شده فولاد سبا انجام می‌شود نصب قفسه ۷ نورد گرم، نوسازی و تعویض اتوماسیون نورد گرم و ریومپ کلی خط ریخته‌گری شماره یک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، مجتمع فولاد سبا با انجام ریومپ ریخته‌گری خط شماره یک و با افزایش ضخامت تختال از ۶۲ به ۷۵ میلی‌متر و تختال ورودی به نورد از ضخامت ۵۰ به ۵۵ تا ۶۰ میلی‌متر، می‌تواند تا ۲۰ درصد افزایش ظرفیت تولید داشته باشد.

شکرچی‌زاده ادامه داد: با ریومپ و نصب قفسه ۷ نورد گرم، قابلیت تولید ورق‌هایی با ضخامت ۱.۵ میلی‌متر و حتی تا ۱.۲ میلی‌متر به ظرفیت مجتمع فولاد سبا اضافه خواهد شد.

به گفته وی، در زمینه تولید فولاد مذاب در فولاد سبا پروژه‌هایی تعریف شده که با اقدامات انجام‌شده و تکمیل این پروژه‌ها، ظرفیت یک میلیون و ۸۰۰ هزارتنی ایجاد شده در واحد ریخته‌گری و نورد محقق خواهد شد.

مدیر تکنولوژی و اجرای پروژه‌های فولاد سبا در پایان گفت: برنامه‌ریزی برای سال‌های آینده مجتمع فولاد سبا نیز افزایش ظرفیت تولید کارخانه به میزان ۲ میلیون تن تعریف شده است.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فولاد فولاد مبارکه اصفهان فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه پول نیوز مجتمع فولاد سبا برنامه ریزی میلی متر ۲ میلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم

یکی از جذاب‌ترین و پرمخاطب‌ترین موضوعات روز دنیا به با توجه به پیشرفت سریع علم و فناوری، حوزه فضایی است و کشور‌های زیادی با سرمایه گذاری‌های هنگفت در این عرصه فعالیت و با یکدیگر رقابت می‌کنند.

یکی از مهم‌ترین و حتی می‌توان گفت دشوارترین فعالیت‌های فضایی مربوط به پرتاب انسان است که البته کشور‌هایی که در این حوزه فعالیت دارند تعدادشان از انگشتان یک دست کمتر بوده و محدود به چین و آمریکا و روسیه می‌شود. کشورهایی چون ایران و هند نیز در جهت بومی سازی این اقدام و به نتیجه رساندن آن گام بر می‌دارند.

ایران نیز ۱۳ سال پیش با اعزام کاوشگر۴ نخستین گام عملی در اجرای پروژه ملی اعزام فضانورد ایرانی به فضا را برداشت، اما بعد از سال ۹۲ پروژه زیست فضای ایران تا پایان دولت دوازدهم متوقف شد.

پیرو همین موضوع و کسب اطلاعات بیشتر درباره عملکرد ایران در حوزه پرتاب انسان به فضا، گفت‌وگویی با حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی کشور داشته‌ایم.

سالاریه در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: در سال ۱۴۰۲ برنامه زیست فضا را با پرتاب اولین کپسول که کپسول ۵۰۰ کیلوگرمی بود آغاز کردیم. متعاقب این پرتاب، قراردادی را برای ساخت یک کپسول با جرم بالاتر و قابلیت‌های بهتر نظیر سیستم کنترل، ناوبری و هدایت پذیری که جزو لاینفک کپسول‌های زیستی می‌شود، منعقد کردیم که ان‌شاءالله ساخت و پرتاب موفقیت آمیز آن، مسیر را برای ساخت کپسول‌های پیشرفته‌تر باز می‌کند.

او ادامه داد: اگر برنامه ما بدون مشکل پیش برود ظرف چهار، پنج سال اینده می‌توانیم به کپسول‌هایی برسیم که قابلیت حمل انسان را هم دارد. قابلیت حمل انسان یعنی کپسول به لحاظ جرمی و شرایط زیستی که داخل آن فراهم است، مورد تایید باشد. همچنین قابلیت‌های معمول که همان هدایت و کنترل و ناوبری است را دارا باشد.

او با اشاره به پیچیدگی‌های کپسول زیستی با قابلیت پرتاب انسان و ویژگی‌هایی چون قابل برگشت بودن که باید دارا باشد، بیان کرد: اگر طبق برنامه پیش رویم و منابع لازم برای این کار به موقع تخصیص پیدا کند و دچار مشکلات و پیچیدگی‌های فنی که به طور طبیعی در چنین مسائلی ممکن است پیش بیاید، نشویم؛ به نظر می‌رسد ظرف  ۴، ۵ سال آینده موشک هایی با قابلیت حمل انسان خواهیم داشت. اما این مسیری است که فراز و نشیب‌های زیادی دارد و ممکن است مسائلی پیش بیاید که برنامه ما یکی دو سال با توجه به موانعی که ممکن است پیش بیاید به لحاظ فنی یا تکنولوژی عقب بیفتد یا حتی ممکن است توفیقات خوبی حاصل شود و در برنامه جلو بیفتیم.

او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره  اینکه آیا در حال حاضر نیروی انسانی برای پرتاب به فضا وجود دارد یا آموزش داده می‌شود یا خیر، بیان کرد: در حال حاضر خیر  اما در برنامه هست که این هم اتفاق بیفتد. ان‌شاءالله به محض اینکه به جمع بندی برسیم اطلاعات خوبی را در این باره در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • لیست قیمت لوله جدار چاه کالوپ در ضخامت های مختلف
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم