Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ارائه گزرشی مختصر از آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ و واکسیناسیون علیه این بیماری؛ تأخیر در تزریق نوبت دوم واکسن که به دلیل برخی کمبودها بروز کرده است را نگران کننده نمی دانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ حمیدرضا رشیدی نژاد، شنبه(۲۲ خرداد) در نشست ستاداستانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا گفت: بیش از ۷۰ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان حداقل یک نوبت از واکسن کرونا را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برخی کمبودها از نوبت دوم واکسن را مربوط به مختل شدن واردات واکسن دانست و با بیان اینکه به جز واکسن آسترازنکا که نوبت دوم آن سه ماه پس از تزریق اول است؛ مابقی واکسن ها چهار هفته پس از دوز اول، باید تزریق شود؛ اظهار کرد: اگر این زمان به تعویق بیفتد جای نگرانی نیست و مشکلی به لحاظ ایمنی ایجاد نمی کند.

 

 

وی با ابراز امیدواری بر این مسئله که مشکل مذکور در هفته جاری برطرف و تزریق نوبت دوم واکسن از سر گرفته شود؛ تصریح کرد: مراقبین سلامت، افراد را فراخوان می کنند.

 

 

دکتر حسین صافی زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گزارش داد: موارد کرونا در هفته گذشته نسبت به دو هفته قبل از آن کمتر شده و در جیرفت به مرز آخرین پیک نزدیک می شود؛ سیرجان در حال کنترل و با کاهش موارد همراه است، بم ثابت و رفسنجان افزایش مختصر موارد بستری را دارد.

 

 

وی اظهار کرد: در مجموع تغییر چندانی در دو هفته اخیر مشهود نیست و تعداد مرگ و میر کنترل شده و امیدواریم کمتر هم بشود اما شرایط ناپایدار و شکننده است.

 

 

بنا به اعلام دکتر مهدی شفیعی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ۶۲ بیمار بستری جدید در ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون موارد بستری قطعی کووید ۱۹ در بیمارستان های استان ۴۵۲ مورد و تعداد فوتی های قطعی به علت ابتلا به کرونا  در ۲۴ ساعت گذشته ۵ نفر و سن آنان ۸۲،۷۱،۶۷،۶۵،۲۵ است.

 

 



 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: وضعیت کرونا در کرمان واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمان نوبت دوم واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهروندان گوشت را فقط از مراکز عرضه مجاز تهیه کنند

مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه نشست کمیته بین بخشی بیماری تب کریمه کنگو  گفت: هر ساله با شروع فصل گرما یعنی فصل بهار و تابستان و همزمان با رشد و بلوغ کنه ها، تعداد مبتلایان به بیماری تب خونریزی کریمه کنگو افزایش می یابد که لازم است با انجام اقدامات کنترلی و پیشگیرانه  از ابتلائ و به این بیماری و مرگ و میر ناشی از آن جلوگیری نماییم.
 
  زنگنه تصریح کرد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حساس به گرما و محیط اسیدی است و در صورتی که گوشت برای ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، به دلیل اسیدی شدن گوشت، ویروس از بین می رود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: با وجود اینکه ویروس عامل بیماری در خون حیوانات نشخوارکننده اهلی مثل گاو، گوسفند، بز و شتر به مدت یک هفته پس از آلودگی باقی می ماند و هیچ گونه علایم مشخصی از بیماری در دام وجود ندارد ولی خطر انتقال آن به انسان در طی ذبح حیوان آلوده و یا یک دوره کوتاه پس از ذبح حیوان آلوده وجود دارد. قصابان، سلاخان، کشاورزان، کارکنان کشتارگاهها، دامپزشکان، پزشکان، شاغلین در آزمایشگاه ها از جمله افراد در معرض خطر محسوب می شوند. 
 
وی گفت: خوشبختانه به دلیل نظام مراقبت قابل قبول بیماری در استان و اقدامات به موقع و مناسب درمانی، میزان کشندگی بیماری در استان در سال های گذشته رو به کاهش بوده است  ولی می بایست با حساسیت ویژه ای نسبت به آموزش مردم و گروه های در معرض خطر بیماری در خصوص مراجعه به موقع و فوری در صورت بروز علائم شبه سرماخوردگی به ویژه در افراد در تماس با خون، ترشحات و بافتهای دام آلوده توجه ویژه ای داشت.
 
 وی ادامه داد: هنگام هر نوع تماس با دام یا لاشه آن مانند قصابی، کمک به زایمان دام، خرد کردن گوشت تازه، تیمار کردن، پشم چینی ، تمیز کردن آغل یا طویله و... از وسایل حفاظت فردی شامل کلاه، ماسک، عینک، دستکش، روپوش، پیش بند پلاستیکی و چکمه استفاده شود و در مناطقی که احتمال گزش کنه وجود دارد (مانند محل نگهداری دام) از مواد دور کننده حشرات استفاده کرده و هر 2 تا 4 ساعت بدن و لباس خود را از لحاظ وجود کنه بررسی کنید.
 
  نشست کمیته بین بخشی بیماری تب کریمه کنگو با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی  زاهدان مدیر کل دامپزشکی و مدیران برخی از دستگاه های اجرای جهت حساس سازی بیماری تب کریمه کنگو برگزار شد.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۱۰ فروردین؛ ۲۹ فوتی و ۳ هزار ابتلای جدید
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • شهروندان گوشت را فقط از مراکز عرضه مجاز تهیه کنند
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • بهورزان جنوب کرمان با موتور سیکلت به روستا‌ها می‌روند
  • واکسیناسیون ۱۵۲ هزار راس دام علیه بیماری طاعون در کرمان
  • کاهش ۴۸ درصدی موارد فوتی حوادث ترافیکی در سیستان و بلوچستان