Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدون شک تحقق توسعه پایدار به معنای توسعه جوامع با در نظر گرفتن نیازهای کنونی، حفاظت از استعدادها و توانایی‌های موردنیاز آینده، نیازمند عزمی جدی در جهت حفظ، نگهداری و بهره‌برداری صحیح از محیط‌زیست است که بزرگ‌ترین موهبت الهی است. به گزارش پول نیوز، وظیفه ما در این برهه از زمان، استفاده صحیح، حفاظت دقیق و فرهنگ‌سازی در زمینه این نعمت عظیم است که برای کارکنان تلاشگر شرکت فولاد مبارکه نوعی مسئولیت ذاتی تلقی می‌شود و ریشه در اخلاق، فرهنگ و اعتقادات مدیریت و کارکنان این شرکت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر نیز منشأ اثرات مثبتی در این حوزه بوده است که مجموعه کارکنان با همت تمام، سعی در حفظ و توسعه آن دارند و اصل «پیشگیری» را به‌جای «اصلاح» در تمام فعالیت‌ها و تصمیم‌گیری‌ها اولویت خود قرار داده‌اند تا با تدوین دستورالعمل‌ها و گردشکارها و جاری‌سازی آن در سازمان، خدمات ارزنده‌ای در بخش محیط‌زیست به‌صورت مستمر ارائه دهند.

فولاد مبارکه فعالیت‌های محیط‌زیستی خود را در زمینه شناسایی، اندازه‌گیری و کنترل منابع آلاینده در زمینه‌های هوا، آب، خاک و پسماندها، با اولویت قرار دادن قوانین و استانداردها زیر نظر سازمان محیط‌زیست انجام داده و در همین زمینه سالیانه پروژه‌های بسیاری را اولویت‌بندی و اجرا کرده است؛ ساختار نظام‌مندی که برای سایر پروژه‌های تولیدی نیز منجر به مطالعات ارزیابی اثرات محیط‌زیستی می‌شود و با نظارت سازمان محیط‌زیست انجام می‌گیرد.

شرکت فولاد مبارکه مفتخر است که طی سالیان متمادی با انواع روش‌های متفاوت ازجمله نصب بگ‌هوس‌ها، غبارگیرهای خشک و تر، پاشش تثبیت‌کننده‌ها، رفع عیب و تعمیر به‌موقع تجهیزات، انجام حمل‌ونقل‌های پیوسته همراه با پوشش، رطوبت‌دهی مواد اولیه و بهره‌برداری از انواع تجهیزات مکنده و مکانیزه جمع‌آوری گردوغبارها توانسته استانداردهای زیست‌محیطی را رعایت کند و به‌عنوان سازمانی مسئولیت‌پذیر در جامعه ایفای نقش نماید.

در بخش آب نیز با وجود کمبود شدید این عنصر حیاتی، اقدام به تصفیه و بازچرخانی آب در مجموعه شرکت نموده و توانسته با خریداری، جمع‌آوری و انتقال پساب شهرهای مجاور خود جهت تصفیه و استفاده مجدد آن، بخش زیادی از کمبود آب خام خود را در خط تولید جبران کند که این نیز علاوه‌بر کاهش هزینه‌های شهرداری‌های مناطق مربوطه از آلوده شدن محیط جلوگیری کرده و به ارتقای بهداشت محیط منجر شده است.

در زمینه آلودگی خاک با شناسایی، دسته‌بندی، جمع‌آوری و انتقال پسماندها به دپوهای ضایعات و همچنین بهره‌برداری از سایت پسماند مدرن، توانسته مدیریت فروش ضایعات، فراوری، امحا، بازچرخانی به چرخه تولید را با همکاری سازمان محیط‌زیست به انجام رساند.

همچنین فولاد مبارکه با نگهداری و مراقبت بیش از 1600 هکتار فضای سبز شامل انواع گونه‌های گیاهی در تصفیه هوا، تولید اکسیژن، تنوع زیستی، بیابان‌زدایی و کاهش دامنه آسیب‌پذیری خاک توانسته به ایفای این نقش محیط‌زیستی خود نیز بپردازد.

با این تفاصیل در تمام زمینه‌های ذکرشده، از اندازه‌گیری و پایش‌های مداوم سازمان محیط‌زیست نیز غافل نبوده و از رهنمودهای این سازمان در جهت بهبود روش‌ها، پیاده‌سازی، کنترل و نظارت هدفمند که ارتقای شفافیت فعالیت‌های محیط‌زیستی را در پی دارد بهره برده است.

در پایان ضمن گرامیداشت روز جهانی محیط‌زیست به نمایندگی از کل کارکنان تلاشگر فولاد مبارکه لازم می‌دانم پایبندی این شرکت را به تمام اصول زیست‌محیطی اعلام کنم و از تمام تلاشگران این عرصه قدردانی نمایم. امید است با توکل و استعانت از خدای متعال و با بهره‌گیری از توان بالقوه موجود در سطح شرکت فولاد مبارکه، شاهد تحقق اهداف توسعه پایدار در مجموعه معظم فولاد مبارکه باشیم.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فولاد فولاد مبارکه فولاد مبارکه اصفهان شرکت فولاد پول نیوز سازمان محیط زیست فولاد مبارکه محیط زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۴۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  شهند اظهار کرد: در حوزه یگان حفاظت تلاشهای بسیاری برای صیانت از محیط زیست انجام شده است و ۳۵۷ تخلف زیست محیطی در حوزه شکار و صید غیر مجاز کشف و ضبط و ۳۶۷ نفر به مراجع قضایی معرفی شدند.

 وی ادامه داد: در همین راستا ۲۴۹ قبضه سلاح شکاری و جنگی غیر مجاز و مجاز از متخلفان کشف و ضبط و به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.

 مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: هزار و ۷۰۰ راس دام غیر مجاز از مراتع تحت مدیریت محیط زیست اخراج شد و در ۲۵۵ هکتار از اراضی تحت مدیریت که اغلب حاشیه تالابها بود اطفای حریق شد.

 وی با اشاره به افزایش اعتبارات سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ گفت: این اعتبارات افزایش ۲.۵ برابری داشت و به بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال رسید در حالیکه قبل آن ۲۰۰ میلیارد ریال بود که رشد چشمگیری داشته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: تمامی اعتبارات در سال گذشته جذب و در پروژه های زیست محیطی هزینه شده است.

 آذربایجان غربی از مهمترین استانهای محیط زیستی کشور است و ۶۷۰ هزار هکتار از اراضی ملی در قالب ۱۱منطقه تحت مدیریت تحت حفاظت و مدیریت این اداره کل قرار دارد.

این اراضی با حضور ۱۵۰ نیرو و ۲۰ پاسگاه محیط بانی شبانه روزی پایش و حفاظت می شوند؛ ۱۵.۱درصد مساحت استان تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

 

 

دیگر خبرها

  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود