Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قربانی گلشن آباد رئیس مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور در اجتماع انتخاباتی اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه‌های استان کردستان که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: استان کردستان با 29000 کیلومتر مربع مساحت در مرکز شاهراه ارتباطی شمال غربی و جنوب غربی قرار گرفته و حدود 200 کیلومتر با عراق مرز مشترک دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استان با میانگین بارش بیش از دو برابر میانگین کشوری و داشتن رودخانه ها، دریاچه و دریاچه سدها، سرچشمه‌ها و ... واجد یک میلیون و صد و ده هزار هکتار اراضی مرغوب زراعی و باغی بوده و به خاطر سهم بالای نزولات جوی، رتبه اول کشوری در اراضی دیمی را دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی افزود: کردستان، به دلیل اقلیم زیبا، ویژگی‌های منحصر به فرد فرهنگی (زبان، لباس، صنایع دستی، آداب و رسوم و ...)، آثار باستانی و مفاخر عظیم فرهنگی از ظرفیت بی نظیر جذب گردشگر داخلی و خارجی، برخوردار است. از همه این‌ها مهمتر کردستان نماد صفا و وفاست، همانطور که رهبر حکیم انقلاب در سفرشان در سال 1388 به کردستان، فرمودند" کردستان، سرزمین فداکاری‌های بزرگ است. سرزمین هنر و فرهنگ است. سرزمین صفا و وفاداری است." اعتقاد و باوری که در تقریظ اخیر ایشان بر کتاب «عصرهای کریسکان» خاطرات آقای امیر سعیدزاده (سعید سردشتی) رزمنده کرد و همسرشان، به نحوی دیگر مورد تاکید و تصریح قرار گرفت.

وی عنوان کرد: کردستان، با بیش از سی هزار دانشجو و قریب به دو هزار عضو هیات علمی، می‌تواند در صورت حمایت یک دولت انقلابی و باتدبیر؛ مسیر رشد، توسعه، تحول و تعالی را به سرعت طی کند. ولیکن با هزار تاسف و تاثر و علی رغم اعتماد مردم کردستان به آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری گذشته، در تمامی حوزه‌ها و بخش‌ها کار چندانی صورت نگرفت و از این جهت دولت لیبرال تکنوکرات، ظلم مضاعفی را به مردم روا داشته است.

این استاد دانشگاه افزود: یک نمونه دیگر از این ظلم مضاعف، این است که دولت بی تدبیری که شعار حمایت از زنان سر می داد، امروز و در پایان هشت سال مدیریت فلاکت بار خود، در شاخص‌های گوناگون از جمله نرخ اشتغال و نرخ باسوادی زنان و دختران، اقدام جدی نکرده است.

وی در ادامه ضمن اشاره به برخی خطاهای راهبردی و اهمال غیرقابل توجیه وزارت راه و شهرسازی در استان کردستان گفت: کردستان، بیشترین حاشیه نشینی (در نسبت با جمعیت استان) را در کشور داراست و متاسفانه میزان آن در برخی شهرها از جمله سنندج و مریوان روبه افزایش است که از جمله دلایل آن بیکاری، مهاجرت از روستاها به شهرها، اجرای طرحهای فاقد کارشناسی لازم و پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی از جمله سدسازی های غیر اصولی و ... می باشد. راههای مواصلاتی کردستان هم درون استانی و هم برون استانی، در وضعیت مناسبی قرار ندارد و وزارت مربوطه، باید پاسخگوی این خطای راهبردی و اهمال غیرقابل توجیه باشد.

رئیس مرکز رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج بیان کرد: امیدواریم با روی کار آمدن دولت انقلابی، وضعیت اشتغال، رفع تبعیض، ارتقای شاخص‌های مرتبط با توسعه انسانی، فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفولی همچون صنعت و معدن، تاسیس و توسعه بازارچه‌های مرزی در مجاورت مرز کشور عراق و رفع مساله کول بری، پرورش ماهیان سردآبی، صنعتی‌سازی و تجاری‌سازی دامپروری و تکمیل زنجیره تولید مرتبط از جمله صنعت چرم، کیف و کفش و پشم، رشد کمی و کیفی محصولات زراعی و باغی، بهره برداری از ظرفیت گردشگری (توریسم سلامت و طبیعت گردی) و ... عملیاتی شده و مردم عزیز و شریف کردستان، مورد تکریم و تعظیم قرار گیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجو کردستان رسانه عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۴۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضایی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اربعین کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد اظهار کرد: زیرساخت‌های لازم را باید برای استقبال از زائران اربعین فراهم کنیم و توقع مردم و زائران هم این است که نواقص و کمبودهای سال‌های گذشته رفع شود.

وی با اشاره به اینکه سومین سال است که کردستان میزبان زائران اربعین است افزود: این مهم افتخار بزرگی بوده و برکات آن در سطح فردی و استانی شامل منطقه شده است.

دبیر ستاد اربعین کردستان بر ضرورت استفاده از تجربیات سال‌های گذشته دستگاه‌ها برای رفع مشکلات زیرساخت و ارائه خدمات بهتر به زوار اربعین تاکید کرد.

رضایی رویکرد ستاد اربعین را در سال جاری انجام فعالیت‌ها توسط خود کمیته‌ها اعلام کرد و گفت: برای اجرای برنامه‌ها باید نیم نگاهی به مریوان داشته باشیم و اقداماتی که انجام می‌شود با هماهنگی فرمانداری مریوان باشد.

وی با بیان اینکه امسال سفر زوار اربعین از ۱۶ مرداد آغاز می‌شود یادآور شد: می‌طلبد، نیازهای زیرساخت و حمل و نقل به طور کامل تأمین شود.

دبیر ستاد اربعین کردستان خاطرنشان کرد: سال گذشته در بحث تردد مشکل داشتیم و باید با طرف عراقی مذاکره کنیم تا مسائل حمل و نقل، محل استقرار و کرایه خودروها برطرف شود.

رضایی از دستگاه‌ها و کمیته‌های مربوط به ستاد اربعین خواست نیازمندی‌های واقعی خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: دستگاه‌ها پیشنهادهای خود را برای مردمی‌تر کردن اربعین به ستاد ارائه دهند، ضمن اینکه جانمایی موکب‌ها در مرز باشماق منطقی و از روی نیاز باشد.

این مقام مسئول بر ضرورت انعکاس خدمات مردم کردستان به زائران اربعین و برکات اربعین برای مردم استان و منطقه از طریق رسانه‌ها و کمیته اطلاع رسانی تاکید کرد.

کد خبر 6081353

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد مردم کردستان از اجرای طرح نور استقبال کردند
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • بیشترین مطالبه مردم استان سمنانی از دولت «آب و رفع تنش آبی» است
  • کردستان برای سومین سال متوالی میزبان زوار اربعین می شود
  • دیدار صمیمی نماینده ولی فقیه در استان با مردم دیواندره
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان هزینه شد