Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@16:49:31 GMT

1580 میلیارد تومان اعتبار در کرمانشاه توزیع شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۵۳۴۳

1580 میلیارد تومان اعتبار در کرمانشاه توزیع شد

ایسنا/کرمانشاه 731 میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای و 849 میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه‌ای استان کرمانشاه توزیع شد.

به گزارش ایسنا، جلسه امروز (22 خرداد) شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه به توزیع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای و اعتبارات هزینه ای اختصاص داشت که با موافقت اعضا، 1580 میلیارد تومان از این اعتبارات میان دستگاه ها و شهرستانهای مختلف استان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در این جلسه با اشاره به توزیع 849 میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان در جلسه امروز گفت: این اعتبارات طبق سهم جمعیتی و برخی راهکاری علمی توزیع اعتبارات میان شهرستان های مختلف استان توزیع شده و امسال بیشترین اختیار به فرمانداران در توزیع این اعتبارات در سطح هر شهرستان داده شده است.

وی به توزیع 731 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای میان دستگاه های مختلف استان هم اشاره کرد و  افزود: در توزیع این اعتبارات شاید برخی دستگاه ها مانند استانداری گلایه مند باشند، چرا که اعتبارات با هزینه های آنها همخوانی ندارد، اما برای بهبود اعتبارات این دستگاه ها هم سازمان مدیریت و برنامه ریزی مجبور می شود از اعتبارات سایر دستگاه های استان کم کند که آنها هم با مشکلات عدیده ای مواجه هستند، بنابراین تلاش ما این است بتوانیم از راه های دیگر و از منابع دیگر کمبودهای اعتباری چنین دستگاه هایی را جبران کنیم.

استاندار کرمانشاه در ادامه به سهم 60 میلیارد تومانی کمک های فنی و اعتباری برای سرمایه گذاران و تقویت زیرساخت های استان اشاره کرد وافزود: اگر امسال سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی است و قرار است در این زمینه گام برداریم، تعیین این میزان اعتبار برای این حوزه بسیار کمک‌کننده است و باید تلاش صورت گیرد که کمک های بیشتری به سرمایه گذاران اختصاص یابد و باید تلاش کنیم از منابع دیگری جذب اعتبار داشته باشیم.

بازوند به سه پروژه مهم عمرانی شهر کرمانشاه هم اشاره کرد و با تاکید بر لزوم تخصیص اعتبار به این سه پروژه گفت: یکی از این پروژه ها، تقاطع شهید سپهبد قاسم سلیمانی یکی از تقاطع های بزرگ کرمانشاه است که امسال باید پنج میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یابد.

وی افزود: معبر کیهانشهر هم پروژه مهم دیگری است که امسال باید پنج میلیارد تومان نیز به این پروژه اختصاص یابد.

بازوند از پیگیری برای ساخت نمادی در ورودی شهر کرمانشاه خبر داد وافزود: برای ساخت این نماد هم که در مسیر زوار کربلا قرار میگیرد حدود سه میلیارد تومان اعتبار نیاز است که باید تامین شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به مشغله بسیار فرمانداران در آستانه انتخابات، گفت: در همین راستا فرمانداران نهایتا هفته آینده اقدام به تشکل کمیته های برنامه ریزی شهرستان ها کرده و نسبت به تبادل موافقت نامه ها اقدام کنند.

وی در ادامه اشاره ای هم به قطعی آب در برخی نقاط شهر کرمانشاه داشت و افزود: این مسئله به هیچ عنوان قابل قبول نیست و باید مسئولین حوزه آب در این زمینه چاره اندیشی کنند و باید با گرفتن تنخواه و اعتباراتی از محل اعتبارات شهرهای با تنش آبی مشکلات این حوزه را تا حدی مرتفع کرد.

حبیب الله وفایی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه نیز در ادامه در این جلسه با اشاره به اعتبار 2578 میلیارد تومانی تملک دارایی های سرمایه ای(عمرانی) استان طی امسال، گفت: این میزان اعتبار از 10 منبع تامین و به استان تعلق گرفته است. البته تعلق این اعتبارات به استان به معنی ابلاغ آن نیست و این اعتبارات فعلا به استان اختصاص یافته است.

وفایی گفت: از این میزان اعتبار 204 تومان آن مربوط به اعتبارات استانی، 158 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات سه درصد درآمدحاصل از صادرات نفت خام و گازطبیعی، 138 میلیارد تومان مربوط به طرح توسعه و تکمیل راه های روستایی، 487 میلیارد تومان مربوط به قانون استفاده متوازن از امکانات کشور استانی،  482 میلیارد تومان مربوط به قانون استفاده متوازن از امکانات کشور ملی، 74 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات موضوع 0.27 درصد مالیات بر ارزش افزوده، هشت میلیارد تومان مربوط به اعتبارات موضوع ماده 23 قانون رسیدگی به جرائم رانندگی، 330 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات آب روستایی، 620 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات مناطق محروم و 75 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات مربوط به نمایندگان مجلس می باشد.

وی یادآور شد: مجموع این اعتبارات نسبت به بودجه سال گذشته حدود 227 درصد افزایش داشته و برخی موارد مانند اعتبارات آب روستایی امسال به استان اختصاص یافته که در سال گذشته وجود نداشته است.

وفایی رویکرد توزیع اعتبارات امسال استان را افزایش کارایی استفاده از اعتبارات و شفاف سازی عنوان کرد وافزود: در همین راستا بر اساس سهم جمعیتی و راهکارهای علمی در این زمینه در نهایت سهم هر شهرستان از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی، اعتبارات نفت و گاز و اعتبارات توازن مشخص شد که در جلسه امروز به رای گذاشته می شود.

این مسئول یادآور شد: در این میان اعتبارات سه درصد نفت و گاز که امسال 158 میلیارد تومان است صرفا باید میان دهستان ها، بخش ها و شهرستان های کمتر توسعه یافته استان توزیع شود، که طبق بررسی های صورت گرفته هشت شهرستان سرپل ذهاب، پاوه، ثلاث باباجانی، جوانرود، قصرشیرین، گیلانغرب، روانسر و دالاهو به طور کامل جز شهرستان های کمتر توسعه یافته قرار گرفته اند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه افزود: همچنین چهار بخش استان شامل دو بخش فیروزآباد و کوزران از توابع شهرستان کرمانشاه، بخش کلیایی از شهرستان سنقر و کلیایی و بخش بیستون از شهرستان هرسین نیز جزو بخش های کمتر توسعه یافته استان شناخته شده اند.

این مسئول تصریح کرد: علاوه بر این ها 63 دهستان استان هم در زمره دهستان های کمتر توسعه یافته قرار گرفته اند که در مجموع اعتبارات سه درصد نفت و گاز میان این شهرستان ها، بخش ها و دهستان های محروم توزیع می شود.

بهزاد باباخانی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم توجه به زیرساخت های اقتصادی استان در توزیع بودجه امسال گفت: امسال مسائل اقتصادی باید در اولویت قرار گیرند و دراین زمینه نیاز است که به زیرساخت های اقتصادی استان توجه ویژه شود.

وی افزود: هم اکنون 50 پروژه با 380 میلیارد تومان اعتبار احصا شده که از مهمترین پروژه های زیرساختی اقتصادی استان محسوب می شوند و انتظار داریم در توزیع اعتبارات ویژه دیده شوند.

رضایی نماینده هرسین، صحنه و کنگاور نیز در این جلسه با اشاره به وقوع بحران آب در دو ماه آینده گفت: در این زمینه باید اعتبارات حوزه آب ویژه دیده شود و امسال بودجه مربوط به این حوزه ها تماما تخصیص شود.

وی افزود: همچنین مشکلات آب در حوزه روستایی هم امسال باید ویژه دیده شود چرا که برخی روستاها در این زمینه با مشکلات جدی مواجه هستند.

در پایان این جلسه 849 میلیارد تومان توزیع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای سه بخش اعتبارات استانی، اعتبارات سه درصد نفت و گاز و اعتبارات توازن استفاده از امکانات کشور و نیز 731 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای استان به رای گذاشته شد که با موافقت اعضا به نحو شرح داده شده میان شهرستانهای استان توزیع شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بودجه كرمانشاه منطقه کرمانشاه اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای میلیارد تومان مربوط به اعتبارات میلیارد تومان اعتبار کمتر توسعه یافته اعتبارات هزینه ای اعتبارات سه درصد استان کرمانشاه توزیع اعتبارات اقتصادی استان برنامه ریزی استان توزیع شهرستان ها دستگاه ها نفت و گاز توزیع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد

فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد در سرفصل‌های مختلف مبنای علمی و منطقی ندارد و در این زمینه گلایه داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، شهرام مهدوی‌مطلق ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بویراحمد با انتقاد از نگاه صرفاً شهرستانی بدون توجه به پایه‌های دقیق آماری در نظام برنامه‌ریزی اغلب ادارات کل کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در شهرستان بویراحمد به دلیل مرکزیت آن بخش قابل توجهی از جمعیت جوان استان و موضوعات مبتلابه جوانان در این شهرستان بوده ولی در تقسیم و تخصیص بودجه و اعتبارات بدون توجه به آمار واقعی صرفا در حد یک شهرستان در مقایسه با سایر شهرستان‌ها نگاه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی دلایلی که حجم آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان چشمگیر بوده که این مهم ناشی از این نوع نگاه در تصمیم گیرهای استانی است، عنوان کرد: عملکرد معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان قابل تقدیر بوده و از بدو حضور نسبت به سمن‌های شهرستان توجه بهتری دارند، اما از سایر مجموعه اداره کل و معاونت‌های مختلف توقع بوده به موضوع جمعیت در شهرستان بویراحمد تمرکز شود تا در حق این شهرستان و مرکز استان اجحاف نشود.

رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بویراحمد ابراز کرد: آمار مهمترین شاخص توسعه هر کشور بوده و عمدتا همه مدل‌های توسعه بر اساس آمار جمعیتی می‌باشد و ما خواهش داریم در بحث تعداد آمار جوانان شهرستان بویراحمد تمرکز شود و خدماتی که ارائه می شود بر این اساس باشد. مسئله جوانان یک مسئله پایه‌ای و ساختاری است که نگاه به این شاخص می‌تواند ارتقاء‌دهنده سایر شاخص‌ها در ابعاد مختلف باشد.

مهدوی‌مطلق با انتقاد از عملکرد برخی از بانک‌ها در موضوع وام ازدواج خاطرنشان کرد: مخرج مشترک نظام مسائل جوانان ازدواج است و هر چه در بحث ازدواج در مسئله جوانان خوب کار شود ضمن آنکه به راهبرد کلان کشور در بحث جوانی جمعیت و جمعیت‌سازی کمک می‌کند و در عین حال نسبت به خود مسئله جوانان کمک بیشتری می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه همکاری برخی از بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج بسیار کم است، یادآور شد:  تعدادی از بانک‌ها که می خواهند تسهیلات ازدواج پرداخت کنند نیز سخت گیری‌هایی دارند و خودم چندین نفر را می‌شناسم که به خاطر سخت‌گیری بانک قید وام ازدواج را زده و همین مسئله می‌تواند در ازدواج وی تأثیر منفی داشته باشد که البته می‌توان با تمهیدات دیگری موانع را از سر راه جوانان برداشت.

مهدوی‌مطلق در ادامه یادآور شدند: دستگاه‌های دولتی ظرفیت خود را در اختیار ازدواج جوانان قرار دهند و تمامی دستگاه‌های دولتی، نهادهای عمومی و دستگاهای اجرایی که دارای امکانات رفاهی، فرهنگسرا و تالار، باشگاه و اردوگاه‌ها و هسته‌های مشاوره هستند، موظف بوده  با هماهنگی کمیته ساماندهی ازدواج، این فضاها را برای برگزاری جشن و مراسم ازدواج در اختیار زوج‌های واجد‌الشرایط قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هلال احمر سمنان در توزیع اعتبارات و مولدسازی دارایی‌ها دیده شود
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • مسئولان مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را پیگیری کنند
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری