Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@23:54:28 GMT

تبدیل مازندران به قطب صنایع کوچک متناسب با اقلیم

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۵۶۶۹

تبدیل مازندران به قطب صنایع کوچک متناسب با اقلیم

ایسنا/مازندران نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:استان مازندران باید به قطب صنایع کوچک متناسب با اقلیم و پوشش گیاهی تبدیل شود و صنعت چوب باید از این وضعیت نابسامان خارج شود و کسی نباید به تخریب جنگل روی بیاورد .

علیرضا زاکانی در ۲۱ خردادماه در برنامه انتخاباتی تلویزیونی در شبکه استانی تبرستان، با اشاره به اینکه  امکانات زیادی در کشور وجود دارد که اگر دقت شود می توان گامهای بلندی برداشت، اظهار کرد: ما از اسلام و یک پیشینه چند هزار ساله  برخوردار هستیم و اقوام گل سرسبد انقلاب اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*فقر و تورم نتیجه  بی دقتی  به ظرفیت ها و امکانات

وی فقر و تورم را نتیجه  بی دقتی  به این ظرفیت ها و امکانات برشمرد و گفت: همه این تعارضات را باید حل کرد و امکان ان از طریق حضور در پای صندوق های رای امکان پذیر می شود تا سرنوشت کشور و مردم را خودمان رقم بزنیم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه حل مشکلات از طریق خارج از کشور فکری اشتباه است، افزود: نباید از دشمن انتظار خوبی داشت و ما باید عقلانی رفتار کنیم.

زاکانی با اشاره به اینکه کشور دارای ظرفیت های بی شماری است که از آن می توان برای پیشرفت استفاده کرد، یادآورشد: باید توانمندی های داخلی را اصل قرار داد و با یک اقدام فکورانه و اصلاح امور مسیری را انتخاب کرد که ظرفیت های داخلی به ظهور برسد.

وی با بیان اینکه با عقلانیت و خلاقیت زمینه تحقق میزان بالای استقلال فراهم می شود، تصریح کرد: جمهوری اسلامی باید متضمن آزادی، استقلال و معنویت باشد تا ایران اسلامی سرآمد در منطقه باشد.

*به همه اقوام و مردم توجه شود

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نتیجه عدم توجه به عقلانیت و حرکت نکردن در مدار عقلانیت را ظلم به آحاد ملت اعم از مردان، زنان، مذاهب، صنوف ، دانشجویان و اساتید دانست و گفت: در این مسیر نیاز است به همه اقوام و مردم توجه شود و به نوعی متناسب سازی شود.

زاکانی اقتصاد و مدیریت را از جمله رویکرد مهم تحولی خود عنوان کرد و متذکر شد: فشار اقتصادی آنقدر زیاد است که کمر مردم زیر بار آن دارد می شکند و متاسفانه دولت توجه چندانی ندارد.

*جهش تولید اولویت اول

وی ادامه داد: در این فوریت اقتصاد، جهش تولید در اولویت دولت ما قرار دارد و از فوریت بالایی برخوردار است که درکنار آن به دنبال اداره کشور در مدار شایستگی هستم .

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر توجه به حکمرانی فضای مجازی و دولت الکترونیک و تمرکز زدایی گفت: متاسفانه بخش اعظم اعتبارات ملی و استانی در تهران تصمیم گیری می شود و تنها بخش کوچکی به استان ها داده می شود که این درست نیست و باید در استانها بازآمایش مجدد صورت گرفته و 451 شهرستان محورحرکت کشور قرار گیرد.

زاکانی با بیان اینکه باید اختیارات ویژه برای اداره شهرستان ، هزینه کرد و انتقال اعتبارات به شهرستانها و بهره مندی از نخبگان آن شهرستان فراهم شود، عنوان کرد: اگر این تمرکز زدایی صورت گیرد عملا امکانی فراهم می شود که 451 نقطه کشور با یکدیگر مسابقه خواهند داد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ماده 110 قانون مالیات های مستقیم امکانی را ایجاد می کند که مردم از مالیات در همان محلی که پرداخت می شود سهم ببرند، تصریح کرد: این تمرکز زدایی امکانی را می دهد که می توان از قاعده هرم اجتماعی تحول بزرگی را رقم بزنیم

* مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری از برنامه های اولویت دار

زاکانی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری را از برنامه های اولویت دار خود عنوان کرد و گفت: دولت الکترونیک زمینه تمرکز زدایی و مبارزه با فساد اقتصادی را رقم می زند.

وی مبارزه با مفاسد اقتصادی را از جمله موضوعات مهم خود برشمرد و گفت: مبارزه به سستی ها در بدنه اجرایی دولت یک امر جدی است و اولین اقدام اصلاح خود دولت است و در صورتی که دولت پاسخگو باشد و با کمک کارمندان دولت دست به دست هم دهیم انقلابی را آغازکنیم  امکانی ایجاد خواهد شد که در خدمت مردم و تولید باشیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه آنهایی که نگاه ابزاری به اقوام و مذاهب ، بانوان و ورزشکاران دارند زشت است و من از آن پرهیز خواهم کرد، یادآورشد: تکیه دولت به شما ملت است و با مشارکت و انسجام شما مردم و با نهاد سازی امکانی را فراهم خواهم کرد که دولت نخستین کسی باشد که به شما مردم نیازمند باشد و با شبکه سازی و بهره گیری از نخبگان محلی و ظرفیت های مردمی ، نظارت بر رئیس جمهور و دولت را یک امر عادی می کنم.

*مجلس در راس امور است

زاکانی با تاکید براینکه مجلس در راس امور است ، افزود: با تعامل خوب با مجلس، مسئولان و دستگاههای اجرایی خواهیم داشت یک انسجام خوبی را رقم خواهیم زد.

وی با بیان اینکه مشکل مسکن و اشتغال در جهش تولید حل خواهد شد، یادآورشد: در سال نخست تغییر ملموسی را حس خواهید کرد و در سال بعد تغییر جدی را خواهید دید.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به راه اندازی سایتی با موضوع مشکلات شهرستانها به تفکیک گفت: مردم در هر نقطه کشور می توانند وارد این سایت شده و در صورتی که مشکلاتی بیان نشده است به آن اضافه کنند.

زاکانی در ادامه با اشاره به دلیرمردی رزمندگان لشکر 25 کربلای مازندران در هشت سال دفاع مقدس و به خصوص عملیات بیت المقدس 7 گفت: مقام معظم رهبری بارها به شجاعت این لشکر و نقش آنان در دوران جنگ اشاره داشتند و نخستین خلبان شهید و روحانی شهید متعلق به این خطه است.

*مهم ترین معضلات مازندران

وی به برخی مشکلات استان مازندران اشاره کرد و گفت: مشکل آب شرب، دفع پسماند، کمبود امکانات درمانی ، ضعف زیرساختهای شهری، کمبود امکانات ورزشی و آموزشی، غیر صنعتی ماندن و رشد نکردن صنایع بزرگ و کوچک به دلیل شرایط اقلیمی و پوشش جنگلی و برداشتن موانع تولید در این استان از مهم ترین معضلات این خطه است.

 زاکانی تصریح کرد: امکانی را باید فراهم کرد که چهره استان به سمت یک چهره مولد، فعال، پویا و اثر گذار در مناسبات کشور و فرای مرزهای جغرافیایی قرار گیرد.

وی با ابراز نگرانی از اینکه امروز جنگل تراشی و تغییر کاربری و فقدان برنامه جامع توسعه کشاورزی در این استان بسیار آسیب زا است، افزود:  این استان می تواند قطب باغی و زراعی و شلتوک باشد و  نیاز است شهرک های صنایع تبدیلی ، غذایی و واحدهای فراوری مستقر شود و امکان گسترده ای که در استان وجود دارد  با برند سازی و انبارداری مناسب حفظ و به صادرات آن کمک شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به هزینه بالای تولیدات محصولات کشاورزی از جمله برنج و نگاه دلالی و سنتی به آن ابراز کرد: باید با اصلاح این رویه کشور را از این مشکل نجات دهیم.

*چالشی به نام حذف یارانه بخش کشاورزی و باغی

زاکانی حذف یارانه بخش کشاورزی و باغی را از مهم ترین مشکلات کشور دانست و ادامه داد: باید توجه ویژه به کود، سموم و بذر اصلاح شده شود و زمینه تولید آن فراهم شود.

وی بر حمایت از محصولات کشاورزی در مازندران تاکید کرد و گفت: باید از تغییر کاربری اراضی و از بهره برداری های غیر اصولی سواحل جلوگیری شده و امکانی ایجاد شود تا در کنار رشد باغی و کشاورزی ، گردشگری  نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی با اشاره به استفاده ناکافی از ظرفیت بندر امیرآباد، تصریح کرد: مشکلات زیست محیطی  و فاضلاب شهری زیست بوم استان را مورد تهدید قرار داده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ابراز کرد: استان مازندران باید به قطب صنایع کوچک متناسب با اقلیم و پوشش گیاهی تبدیل شود و صنعت چوب باید از این وضعیت نابسامان خارج شود و کسی نباید به تخریب جنگل روی بیاورد .

زاکانی با تاکید براینکه تخریب سواحل خزر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست، گفت:  باید در یک برنامه مجدد ظرفیت های  بی نظیر استان با محور شهرستان بازیابی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات ۱۴۰۰ نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تمرکز زدایی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۵۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد

امیر قلن بر، گفت: قیمت‌گذاری دستوری و عدم ایفای تعهدات بیمه و همچنین مباحث مالیاتی، گرفتاری‌های زیادی را برای صنایع دارویی ایجاد کرده و در این رابطه راهکارهایی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ارتباط با وضعیت بخش خصوصی در صنایع دارویی کشور، افزود: با توجه به سرفصل‌های ارائه شده فعالان صنایع دارویی در کنفرانس پایان سال دارو (اسفند ۱۴۰۲)، سه نکته را می‌توان مورد بحث قرار داد.

سه نکته در سرفصل گفته‌های فعالان صنایع دارویی

قلن بر در ادامه به این سه نکته مهم اشاره کرد و گفت: دخالت‌های دولت در قیمت‌گذاری دستوری موجب فرسودگی صنایع دارویی کشور شده و با ادامه این سیاست، به طور یقین صنایع دارویی کشور متوقف خواهد شد.

وی افزود: به دلیل عدم ایفای تعهدی بیمه‌های دولتی نسبت به داروخانه‌ها، زنجیره عدم ایفای تعهدات داروخانه‌ها به پخش‌ها و از پخش‌ها به تولیدی‌های کشور منتقل شده و با توجه به افزایش روزانه تورم و نوسانات شدید نرخ ارز و عدم تأمین این کسری سرمایه در گردش توسط بانک‌های عامل، در عمل شرکت‌های تولیدی در تأمین مواد اولیه و سایر نیازهای تولیدی با مشکلات عدیده، از جمله عدم ایفای تعهدات بانکی خود مواجه هستند.

قلن بر به نکته سوم اشاره کرد و گفت: با توجه به رویکرد دولت در خصوص تأمین هزینه‌ها از طریق مالیات، باید دقت شود که مالیات را از صنایع زنده و پویا می‌توان دریافت کرد، نه از صنایعی که هر روز گرفتار مشکلات و معضلات هستند. بنابراین اتکای دولت به مالیات به شرطی محقق می‌شود که وضعیت صنایع، از نظر بینه اقتصادی مناسب باشد و فشار بیش از حد به صنایع، موجب کاهش درآمدهای مالیاتی دولت خواهد شد.

پیشنهادهایی برای برون رفت از شرایط موجود

وی برای برون رفت از شرایط موجود، پیشنهاد داد: مبنای چاره جویی ها را می‌توان به وضوح در شعار سال یعنی "جهش تولید با مشارکت مردم" قرار داد. برداشت بنده، از مشارکت مردم، همکاری دولت با بخش خصوصی در جهت تقویت و جذب همکاری‌های مستقل و مشترک در صنایع تولیدی است که توجه بنده به صنایع دارویی شامل دارو، مکمل و تجهیزات است. که در چند مورد به آن ها اشاره می‌کنم.

این فعال صنعت دارو و سلامت توضیح داد: دسته اول از کمک‌های دولتی به بخش خصوصی، توقف دخالت‌های دستوری با دلیل و بدون دلیل دولت در امور اجرایی صنایع دارویی کشور است، به معنی اینکه دولتمردان لطف کرده و هیچ کمکی نکنند. در همین مورد از رئیس جمهور تقاضا دارد تا به وزیر صنعت ابلاغ شود دست از دخالت‌های ناروا و غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی (اتاق ایران و استان‌ها) بردارند و به جای این دخالت‌های دستوری، فرصت استفاده از ظرفیت‌های متوقف شده و یا هنوز دست نخورده بخش خصوصی برای کمک به دولت و مجلس را فراهم کند.

قلن بر ادامه داد: دولت دستور دهد تا سازمان غذا و دارو عاجلا نسبت به واگذاری مسئولیت‌هایی غیر از سیاست‌گذاری و رگولاتوری، اقدام و این دسته از مسئولیت‌های کاربردی، تخصصی را به سندیکا و انجمن‌های مربوطه انتقال دهند و از دخالت دادن و واگذاری به غیر خودداری نمایند.

وی افزود: وزارت اقتصاد و دیگر مجموعه‌های دولتی و یا نهادی که مسئولیت آن ها در جهت روان سازی کسب و کار بخش خصوصی بوده و هستند، یک آمار در رسانه‌های جاری ارائه دهند و روشن کنند که چرا هر اقدامی که برای تسهیل کسب و کار و اشتغال در کشور صورت داده، ما را هنوز دارای رتبه بالای ۱۵۰ از ۱۸۰ کشور جهان قرارداده است. لازم است این آمادگی ذهنی را در صنایع دارویی کشور فراهم کنند که این رتبه به زیر ۵۰ می‌رسد.

قلن بر گفت: دولت و مجلس، یکبار برای همیشه بساط چند نرخی بودن ارز را جمع کند و بدین ترتیب بهانه‌های دخالت‌های دستوری در عرضه محصولات سلامت محور را ساماندهی کرده و هر آنچه که قصد کمک به مردم را دارند، در قالب بیمه‌های دولتی و تکمیلی ارائه دهند. در این صورت ضمن حصول اطمینان از دغدغه‌های روزانه سلامت مردم، حوزه فعالیت‌های رانت و فساد محور نیز تعدیل می شود.

وی ادامه داد: بانک مرکزی با فرض رعایت بند ۴ و جمع کردن بساط ارز بازی، دست از سر همین مقدار صادرات محصولات دارویی و سلامت محور (در این شرایط تحریمی و نداشتن تعاملات بانکی با خارج از کشور) برداشته و به صادر کننده کشور اجازه دهند تا ارز حاصل از صادرات خود را با تشخیص و نیازهای ضروری خودش استفاده کند.

قلن بر افزود: به دولت پیشنهاد می‌گردد با توجه به دستورات اخیر رهبری در مورد همکاری با مردم، خروجی عملیات و اقدامات صورت گرفته پیشنهادات مطرح شده را که از حداقل‌های خواسته بخش خصوصی کشور است، به صورت فصلی به عرض و اطلاع دفتر رهبری رسانده و همزمان نسبت به هرگونه تغییر و پیشرفت‌های صورت گرفته، بخش خصوصی را از طریق صدور اطلاعیه‌های مربوطه و مراجع ذی صلاح به روز داشته باشند.

وی در مورد مهم‌ترین ملاحظات پیرامون برون سپاری امور سازمان غذا و دارو به تشکل‌های تخصصی، گفت: در کنار مشکلات پیش گفته که امیدوارم مورد توجه دولت قرار خواهد گرفت، اعضای هیئت مدیره صنوف (اتحادیه‌ها، سندیکاها، انجمن‌ها)، بیش از گذشته تلاش داشته باشند تا با ایجاد کارگروه‌های مربوطه، نسبت به پذیرش مسئولیت‌های واگذاری با سازمان غذا و دارو همکاری نزدیک داشته و به این امر تا تحقق واگذاری‌ها پافشاری کنند.

قلن بر افزود: از مواردی که متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته، بحث کیفیت محصولات و نظارت‌های مستقیم و حضور در بازار است که متأسفانه حداقل در یکی دو سال گذشته به دلیل درگیری‌های مسئولان، هم در سازمان و هم در هیئت مدیره های صنوف به شدت مورد بی مهری قرار گرفت و زمینه‌های سوءاستفاده‌های غیر قابل جبران فراهم شده است. در این مورد همکاری نزدیک سازمان و صنوف مورد تذکر جدی است و مسئولیت جلوگیری از تداوم اینگونه رفتارها به عهده هیئت مدیره های اتحادیه انجمن و سندیکاها است که با همکاری سازمان غذا و دارو، صنایع سلامت محور را از اتهامات ناروا مصون نگه دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فارن افرز: چرا قدرت بزرگ‌تر همیشه در ژئوپلیتیک بهتر عمل نمی‌کند؟
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • علت تغییر استاندار مازندران چه بود؟ | ویدئو
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • تبدیل مددگیرنده به مددکننده راهبرد موفق کمیته امداد
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند