Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@00:29:18 GMT

دچار قحط الرجال نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۸۴۸۸

دچار قحط الرجال نیستیم

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پنج روز دیگر به یکی از مهم‌ترین رویدادهای سیاسی کشورمان باقی مانده؛ انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم در پیش است. با نزدیک‌شدن به این رویداد، هر روز گمانه‌زنی‌ها درباره حضور افراد مختلف برای رسیدن به پاستور بیشتر و بیشتر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان در راستای کمک به شناخت فضای انتخاباتی و انتخاب فرد اصلح، به بررسی فضای رسانه‌ای حاکم بر این روزهای رسانه های داخلی کشور می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه جام جم: آخرین مناظره با پایان باز

روزنامه جام جم در گزارشی که به اظهارات نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با تیتر «آخرین مناظره با پایان باز» اختصاص داده، نوشته است: سخنان نامزد‌ها در بدو ورود به رسانه ملی روحی شد در کالبد سومین مناظره و نشان داد قرار نیست، چون دو فرصت سوزی گذشته مردم این بار هم دلسرد از شنیدن طرح و برنامه کاندیدا‌ها باشند و به این ترتیب هر کدام از نامزد‌ها بر اساس سطح دانش و درکی که از دغدغه‌های مردم داشتند، روش‌های و ایده‌هایی را برای آینده کشور ترسیم کردند.

روزنامه جمهوری اسلامی: دچار قحط الرجال نیستیم

در سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی یادداشتی با تیتر «دچار قحط الرجال نیستیم» آمده است: رسانه ملی و ستاد تبلیغات انتخابات کشور از برگزاری مناظره تلویزیونی میان نامزد‌های ریاست جمهوری حداقل دو هدف دارند؛ بالا بردن سطح مشارکت مردمی در انتخابات و فراهم ساختن زمینه آشنایی مردم با نامزدها.

در سه مناظره‌ای که طی روز‌های گذشته میان ۷ نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ انجام شد متاسفانه هیچیک از این دو هدف تامین نشدند.
مردم با مشاهده این مناظره‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که سطح داوطلبان احراز صلاحیت شده برای برعهده گرفتن مسئولیت اول اجرایی کشور بسیار پایین است. نکته بسیار مهم و مایوس کننده اینست که نامزد‌ها در مناظره برای جلب نظر مخاطبان و جذب آراء به تخریب رقیب، تخریب دولت و تخریب نظام اقدام کردند.

سطح نازل نامزد‌های این دوره انتخابات به این معنا نیست که کشور ما خالی از رجال مذهبی و سیاسی و مدیر و مدبر است. شورای نگهبان باید به این دستپخت خود توجه کند و در روش غیرقابل قبولی که برای احراز صلاحیت‌ها در پیش گرفته است تجدیدنظر نماید. شورای نگهبان اگر با روشی صحیح به وظیفه احراز صلاحیت نامزد‌های ریاست جمهوری و مجلس شورای عمل کند، میزان مشارکت در انتخابات را می‌تواند به حداکثر ممکن برساند. اعضای شورای نگهبان می‌دانند و آحاد مردم ایران نیز می‌دانند که کشور ما دچار قحط الرجال نیست.

در حال تکمیل...

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 دچار قحط الرجال ریاست جمهوری نامزد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عذرخواهی رئیس جمهور کره‌جنوبی پس از شکست حزبش در انتخابات پارلمانی

رئیس جمهوری کره جنوبی پس از اینکه حزب حاکم «قدرت مردم» (PPP) در انتخابات پارلمانی هفته گذشته شکست سختی خورد، عذرخواهی کرد و گفت که نتوانسته به خواسته مردم و برآورده کردن انتظارات آنها پاسخ دهد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری یونهاپ، یکی از مقامات ارشد ریاست جمهوری گفته است یون سوک یئول رئیس جمهوری کره جنوبی این اظهارات را در جلسه کابینه بیان کرد و گفت: من به عنوان رئیس جمهوری بیش از همه مقصر هستم.

این عذرخواهی 6 روز پس از شکست حزب حاکم «قدرت مردم» در انتخابات ۱۰ آوریل(۲۲ فروردین) صورت گرفت. این حزب تنها ۱۰۸ کرسی از ۳۰۰ کرسی مجلس ملی را به دست آورد.

یون سوک یئول افزود: متاسفم که نتوانستم به درستی به خواسته مردم نگاه و از آن حمایت کنم.

یون با تفسیر شکست حزب خود در انتخابات اخیر به عنوان ارزیابی عمومی از نحوه اداره دولت، بر اهمیت ارتباط با مردم تاکید کرد.

وی گفت: همه ما باید متعاوضانه احساسات مردم را که در انتخابات عمومی آشکار شد، بپذیریم. من با نگرشی متواضع‌تر و انعطاف پذیرتر ارتباط برقرار خواهم کرد و اولین کسی خواهم بود که با دقت به احساسات عمومی گوش می‌دهد.

هان دوک سو نخست وزیر کره جنوبی و لی کوان سوپ رئیس دفتر ریاست جمهوری و بسیاری از معاونین ارشد ریاست جمهوری استعفای خود را ارائه کرده‌اند تا مسوولیت این شکست را بر عهده بگیرند.

یون سوک یئول اولین رئیس‌جمهور پس از برقراری دموکراسی در کره جنوبی است که در تمام پنج سال دوره ریاست‌جمهوری خود با پارلمان تحت کنترل حزب مخالف همکاری می‌کند و با درخواست‌های بسیاری برای بازبینی نحوه اداره امور دولتی و بهبود روابط با مجلس ملی مواجه است.

یون در سخنان ابتدایی خود که به شکل زنده پخش می‌شد به کابینه خود گفت: اگرچه در 2 سالی که از تحلیف می‌گذرد، تنها به مردم نگریسته‌ام و راه را برای منافع ملی‌مان در پیش گرفته‌ام اما انتظارات مردم را برآورده نکردم.

وی ادامه داد: اگرچه مسیر درستی را برای امور دولتی تعیین کردم و تمام تلاشم را برای عملی کردن آن به کار بردم، اما باور دارم در ایجاد تغییر ‌آن هم در حدی که مردم آن را حس کنند، کوتاهی کرده‌ام.

یون سوک یئول به عدم توجه به شهروندان عادی اشاره کرد و گفت: با وجود تلاش‌های دولت برای مهار تورم، بهبود سلامت مالی، افزایش عرضه مسکن و حمایت از سرمایه‌گذاران خرده‌فروشی، هیچ یک از این اقدامات برای رفع نیازهای اساسی شهروندان کم ‌درآمد نبود.

وی افزود: در نهایت، هرقدر هم که جهت گیری امور کشور درست باشد و هرقدر هم که سیاست‌های خوبی داشته باشیم، اگر مردم نتوانند تغییر واقعی را احساس کنند، دولت در انجام وظیفه خود شکست خورده است. به مردم نزدیک تر می‌شوم و به معیشت ‌آن‌ها بیش‌تر می‌پردازم، به مشکلات موجود در این زمینه گوش می‌دهم و از زندگی مردم فعالانه‌تر مراقبت می‌کنم.

یون سوک یئول متعهد شد که روند اجرای سیاست‌های مفید برای مردم را در عین جبران کمبودها با جمع‌آوری افکار عمومی در جلسات شهرداری، تسریع کند.

با این حال، وی بیان کرد که قصد ندارد از طرح خود برای افزایش سهمیه پذیرش دانشکده‌های پزشکی عقب نشینی کند. این مساله باعث شده است هزاران پزشک جوان برای اعتراض محل کار خود را ترک کنند و خدمات بهداشتی درمانی را از ماه فوریه(بهمن-اسفند) تاکنون مختل شده است.

وی ادامه داد: من به پیگیری سه اصلاح اساسی در زمینه اشتغال، آموزش و بازنشستگی و همچنین اصلاحات پزشکی ادامه می‌دهم و در عین حال به نظرات منطقی توجه بیشتری می‌کنم. دولت باید به مسوولیت خود در زمینه‌هایی که می‌تواند، با همکاری نزدیک و بیشتر با مجلس ملی، عمل کند.

حزب دموکرات کره جنوبی (DP) به عنوان حزب اصلی اپوزیسیون این کشور پنج شنبه گذشته در بیست و دومین انتخابات پارلمانی کره جنوبی با کسب ۱۷۵ کرسی از ۳۰۰ کرسی مجلس ملی این کشور، یک پیروزی تاریخی به دست آورد.

لی جه میونگ رهبر حزب اصلی اپوزیسیون کره جنوبی، در مورد نتایج انتخابات پارلمانی در این کشور، گفت: این حزب دموکرات نبود که در انتخابات پیروز شد بلکه این مردم کره جنوبی بودند که پیروز شدند و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا خواسته‌های آنها را برآورده کنیم.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۱۵ نفر در انتخابات فدراسیون شطرنج/ پریدر نیامد
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی
  • اعلام زمان بندی مرحله دوم انتخابات مجلس
  • عذرخواهی رئیس جمهور کره‌جنوبی پس از شکست حزبش در انتخابات پارلمانی
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • اعلام زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود
  • ما جنگ طلب نیستیم اما تجاوز را قاطعانه پاسخ خواهیم داد