Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@04:50:19 GMT

امسال مداحان طرفدار کدام کاندیدا هستند؟+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۸۶۷۲

امسال مداحان طرفدار کدام کاندیدا هستند؟+فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، در موسم انتخابات هرسال شاهد فعالیت و تبلیغ برخی از کاندیداها از سوی افراد سرشناس بودیم. افرادی که از روی نظر شخصی و یا گروهی خود عَلَم حمایت از کاندیدایی را بلند می‌کردند. مداحان از این دسته افراد هستند که در انتخابات مختلف از مجلس گرفته که لیست‌هایی با نام هیأت یا مورد حمایت مداحان منتشر می‌کنند و در انتخابات ریاست‌ جمهوری که به عینه از فردی حمایت می‌کردند، مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتباهاتی که در گذشته مداحان مرتکب شدند

در آستانه انتخابات سال ۷۶ علی‌اکبر ناطق نوری، مداحان سرشناس کشور را به یک ضیافت ناهار فرا خواند و رضایت آن‌ها را برای حمایت از خود جلب کرد. این اعلام حمایت، البته در نهایت با توفیق ناطق نوری همراه نشد. در سال ۸۴ اما ۱۰۰ مداح سرشناس کشور با ارسال نامه و صدور بیانیه‌هایی از کاندیداتوری محمود احمدی‌نژاد حمایت کردند و با پیروزی او نیز تا پایان دولت نهم، حامی‌اش بودند. در انتخابات سال ۸۸ نیز در برابر جریان اصلاح‌طلب، مداحان پشت احمدی‌نژاد درآمدند و برای پیروزی او تبلیغ کردند. حتی دو تن از مداحان معروف در مراسم جشن پیروزی احمدی‌نژاد در میدان ولیعصر(عج) حضور پیدا کردند و شعر خواندند.


حضور محمدرضا طاهری و سعید حدادیان در جشن پیروزی احمدی‌نژاد در سال ۸۸

اما در دوره دوم با تغییر نگرش احمدی‌نژاد و آغاز انحرافاتش، راه مداحان از او جدا شد. منصور ارضی، سعید حدادیان و محمود کریمی که روزی از حامیان احمدی‌نژاد بودند، این بار در جلسات هیأت او را مورد انتقاد قرار دادند.

در انتخابات سال‌های بعد نیز به همین شیوه شاهد حمایت‌های علنی مداحان از کاندیداهای خاص بودیم. در انتخابات مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر نیز همواره مداحان اقدام به انتشار لیست‌های مورد حمایت خود می‌کنند که معمولا با همراهی مردم روبه‌رو نبوده است؛ زیرا آنان مداح اهل بیت(ع) هستند و در جلسات آن‌ها طیف عظیم و مختلفی از مردم بدون نگاه به جریان‌های سیاسی حضور دارند و این حمایت‌ها موج دلسردی مردم و عدم حضور آنان در مجالس اهل بیت(ع) می‌شود.


محسن طاهری مدیرعامل خانه مداحان اهل بیت(ع)

حمایت از کاندیدای خاص، عدول از خط رهبری است

همواره در مواقع مختلف به مداحان و اهالی هیأت توصیه می‌شود که ورود مصداقی به انتخابات نداشته باشند. محسن طاهری مدیرعامل خانه مداحان در این خصوص می‌گوید: «قشر ستایشگری بخشی از آحاد این جامعه است. نمی‌شود تمام آحاد کشور و صنوف مختلف نظرهای خود را اعمال کنند، اما جامعه مداحان و ستایشگران خود را کنار بکشند و بگویند ما وظیفه‌ای نداریم. رهبر معظم انقلاب فرمودند ما هیأت سکولار نداریم. بر همین اساس، ما مداح سکولار هم نداریم که بگوید وظیفه من فقط مداحی یا پرداختن به عاشورای سال ۶۱ است. ما عاشوراهای زیادی را در پیش داریم که نمی‌توانیم نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم؛ بنابراین مورد خاصی که به آن اشاره کردید، چیزی نیست که در قالب وظایف ما نگنجد، اما همچنان که رهبر معظم انقلاب اسم یا گزینه خاصی را مطرح نمی‌کنند، ما هم در انتخابات دنبال معرفی یک نفر یا بازارگرمی برای شخص خاصی نیستیم.»

او ادامه می‌دهد: «آنچه ما می‌گوییم وظیفه الهی ما متعاقب بیانات رهبر معظم انقلاب است که راهکارها را به مردم نشان می‌دهند. این‌که رئیس‌جمهور آینده باید این گزینه‌ها، محسنات یا امتیازات را داشته و برای آینده کشور مفید باشد. ما هم پیرو فرمایش ایشان همان کار را دنبال می‌کنیم نه این‌که بگوییم حتماً فلان یا فلانی روی کار بیاید، اگر کسی بخواهد روی یک نفر خاص، تبلیغ کند از خط رهبر معظم انقلاب عدول کرده است. ایشان، نشانه‌های منتخب آینده کشور را بیان می‌کنند. ما هم پیرو همان باید برای مردم روشنگری کنیم و نشانه‌های گزینه بهتر برای دستگاه اجرایی کشور را به مردم معرفی کنیم.»

در انتخابات امسال شاهد ورود خردمندانه مداحان هستیم

در آستانه انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، اما شاهد ورود خردمندانه‌تری از سوی مداحان هستیم و با توجه به اینکه شائبه حضور کم مردم در انتخابات مطرح شده است، این قشر تلاش کردند ظرفیت و بلندگوی خود را در راه دعوت به حضور حداکثری مردم در انتخابات مصروف کنند.

رأی دادن یعنی حقّ مطالبه‌گری

محمود کریمی، مداح اهل بیت(ع) چند روز قبل با انتشار دست‌نوشته‌ای پیرامون انتخابات گفت: «سلام هموطن! یه مثال... ده‌ نفر میرن رستوران، با رأی اکثریت همه یک نوع غذا سفارش میدن؛ ولی یک‌نفر رأی نمیده. اون‌که رأی نداده نمی‌تونه از کیفیت غذا انتقاد کنه.  شاید اگه رأی می‌داد، یه غذای دیگه می‌خوردن. رأی دادن یعنی حقّ مطالبه‌گری».


دست نوشته محمود کریمی برای دعوت مردم جهت شرکت حداکثری در انتخابات

 

قهر کردن با صندوق رأی چیزی را حل نمی‌کند

دیگر مداحان نیز تلاش کردند در جلسات هیأت خود چه به مناسبت شهادت امام صادق(ع) و چه هیأت‌های هفتگی پشت تریبون مردم را به حضور حداکثری دعوت کنند. محمدرضا طاهری در این خصوص گفت: «بر خودم وظیفه می‌دانم عرض کنم، ان‌شاءالله در این انتخابات هم مثل صحنه‌های قبل حضور پرشور داشته باشید. هرجا دشمن زیاد وارد می‌شود و تلاش می‌کند دلسردی به مردم القا کند، باید حواس ما بیشتر جمع باشد. مردم به واسطه بد عمل کردن بسیاری از مسئولین، حقیقتاً اذیت شدند و خیلی‌ها قهر کردند اما این قهر کردن چیزی را حل نمی‌کند.»

فیلم اظهارات محمدرضا طاهری را اینجا ببینید:

 

 

برای انتخابات چشم‌مان را باز کنیم

سید رضا نریمانی مداح اهل بیت(ع) نیز دقایقی از مجلس شهادت امام صادق(ع) را به موضوع انتخابات اختصاص داد و در سخنانی گفت: «برای انتخابات چشم‌مان را باز کنیم که به چه کسی بنا داریم رأی دهیم. تا دوباره صاف در چشم مردم نگاه نکنند و همه مشکلات را گردن من و شما نیندازند. بچه‌ها رأی دهید و بقیه را هم ترغیب کنید که رأی دهند. اگر در اقوام‌تان افرادی را دارید که ناراحت هستند که به حق هم ناراحتند، اما با آن‌ها صحبت کنید تا رأی دهند.»

فیلم کامل اظهارات سیدرضا نریمانی را اینجا مشاهده کنید:

 

 

با مهربانی، افراد را به شرکت در انتخابات دعوت کنید

سیدمهدی میرداماد نیز در پایان جلسه عزاداری هیأت مکتب الصادق(ع) به مناسبت شهادت امام صادق(ع) به ارائه نکاتی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و گفت: «اهمیت این روزها و شب‌هایی را که سپری می‌شود، واقف هستید و فتنه‌های دشمن و پول‌هایی را که هزینه می‌کنند باخبر هستید. آن‌ها به دنبال پایمال کردن خون شهدا هستند، اما قطعا این روضه‌ها و تجمعات اجازه نمی‌دهد آنان به اهداف خود برسند. تا زمانی که زیر سایه شهدا هستیم و تا زمانی که وصیتنامه حاج قاسم مقابل دید ماست، برای این نظام تعصب داریم. ما در انتخابات شرکت می‌کنیم و اگر کسی را سراغ داریم کمی دچار دلسردی شده است با مهربانی با او صحبت کنیم و بگوییم که باید در آینده کشور دخالت کند.»

سخنان میرداماد را اینجا ببینید:

 

 

هیأتی‌ها تنها پای صندوق نیایند!

مهدی سلحشور مداح اهل بیت(ع) با انتشار فیلمی در فضای مجازی با بیان اینکه بچه هیأتی هیچ‌گاه تنها به هیات نمی‌رود، گفت: «امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. اگر جمهوری اسلامی ایران آسیب ببیند، بیت‌الله الحرام و حرم‌های اهل بیت آسیب خواهند دید. این جمله از حاج قاسم عزیز است. امروز در موقعیت ویژه و حساسی هستیم و دشمنان داخلی و خارجی تلاش می‌کنند تا این انتخابات به هر نحوی در شأن مردم ایران برگزار نشود. الان وقت این است که اثبات کنیم اهل کوفه نیستیم و با یک همت بلند کشور را از این گردنه عبور دهیم. آی هیأتی‌ها، اربعینی‌ها، امام حسینی‌ها و ... امروز به تنها رای دادن نباید فکر کنید و هر هیأتی باید چند نفر را همراه خود کند تا با این هجمه دشمن مقابله کرد.»

فیلم کامل سخنان مهدی سلحشور را اینجا ببینید:

 

 

بیانیه جمعی از تشکل‌های هیأتی و مداحی برای دعوت از مردم

جدای از این‌ها در یک اقدام هماهنگ و هم‌افزا جمعی از تشکل‌های هیأتی و مداحی با عنوان شورای شبکه‌های هیأت و تشکل‌های دینی متشکل از هیأت رزمندگان اسلام، شورای هیئات مذهبی کشور، کانون مداحان کشور، سازمان بسیج مداحان و هیئات کشور، مجمع کانون‌های فرهنگی، تبلیغی و جهادی کشور، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع)، شبکه هیئات دانشجویی، انجمن شاعران اهل بیت (ع)، بنیاد دعبل خزاعی و مرکز توسعه فعالیت‌های دینی برای مشارکت حداکثری در انتخابات فراخوان داد. متن این فراخوان به شرح زیر است:

وَ نُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ؛ ما می‌خواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم! ( سوره مبارکه القصص آیه ۵)

پس از گذشت ۴۲ سال از انقلاب باشکوه ملت ایران و پیروزی عقیده و تفکر بر زر وزور و پادشاهی طاغوت و حاکمیت رای و نظر مردم با محوریت ولایت فقیه عادل که موجی از امید و اندیشه زمینه‌سازی ظهور منجی عالم بشریت امام زمان عجل الله تعالی را در دل‌ها طنین افکند و قلوب هزاران مشتاق تفکر اسلام ناب محمدی (ص) را در سراسر دنیا به خود جلب کرد. امروز و در دوران بلوغ این شجره طیبه و در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، شاهد کینه توزی و صف آرایی دشمنان این مرز وبوم هستیم که با دمیدن در بوق ناامیدی و دعوت به شرکت نکردن در انتخابات، در حال تدارک و زمینه سازی تهدیدات و فتنه‌های متعدد امنیتی، سیاسی و اقتصادی هستند.

گرچه مردم شریف و عزتمند ایران، طعم بی‌مهری‌ها، سختی‌ها و تحریم‌ها را چشیده‌اند و گلایه‌ها، از برخی مسئولین نااهل و بی‌کفایت دارند، اما همه می‌دانند راه برون رفت از این بحران عدم شرکت در انتخابات و قهر با حق خود نیست بلکه با حضوری محکم و با بصیرت و هوشمندانه و شرکت در انتخابات از این حق که ثمره خون هزاران شهید است، دفاع خواهند کرد.

همه می‌دانیم راه حل مشکلات رای ندادن نیست بلکه حضور در انتخابات و انتخاب دولتی برآمده از تفکر اصیل انقلاب و حامی محرومان و دلسوز، با بکارگیری جوانان پاک و بااراده، راه علاج کشور است.

شبکه‌ها و مجموعه‌های مردمی متشکل از هیئات مذهبی و فعالان عرصه خدمت به محرومان و گروه‌های جهادی همانطور که در تمام بحران‌ها و جبران ضعف مسئولین، میدان دار عرصه خدمت بوده‌اند از همه مردم با عظمت و با فرهنگ و نیز مجموعه‌ها و تشکل‌های مردمی دعوت می‌کنند اولا با حضور خود و ثانیا با دعوت از تمام آحاد ملت با هر سلیقه و تفکر، به میدان بیایند و راه را بر فتنه‌گری‌ها و اندیشه‌های ناپاک دشمنان این مرز وبوم ببندند.

پویش میثم مطیعی برای افزایش حضور مردم

در نهایت نیز میثم مطیعی مداح اهل بیت(ع) پویش دعوت حضور را در این هفته پایانی تبلیغات ایجاد کرد و در آنبنا دارد به مناسبت ایام دهه کرامت، جشن خیابانی را به صورت چهارپایه‌خوانی با حضور دیگران مداحان در ۴ روز در میادین تهران برپا کند تا مردم را به حضور در انتخابات دعوت کند.

حجت‌الاسلام محمد رستمی، مدیرعامل موسسه آیین حسینی در این خصوص می‌گوید: «این تجمع‌ها بدون هیچ حمایت و طرفداری از کاندیداهای حاضر برگزار خواهد شد و تنها برای دعوت حداکثری مردم به حضور در انتخابات برگزار می‌شود.»

میثم مطیعی نیز در توئیتی نوشت: «از هیأت‌های سراسر کشور دعوت می‌کنم تا در این هفته پایانی به میان مردم برویم و با برگزاری جشن دهه کرامت به صورت چهارپایه‌خوانی، هم حرف و صدای مردم را بشنویم و هم آنان را برای حضور در انتخابات دعوت کنیم.»

از دیگر اشخاص هیأتی نیز که در عرصه انتخابات حضور بی‌طرفانه و خردمندانه‌ای داشته است و بدون حمایت مصداقی از افراد، مردم را به حضور دعوت کرده است، حجت‌الاسلام حامد کاشانی است که در صفحات شخصی خود در اینستاگرام و توییتر از ضرورت حضور مردم در انتخابات می‌گوید.

این حضور و ورود مداحان در عرصه انتخابات با رویکردهای گذشته آنان به شدت متفاوت است. خوب است که دیگر این قشر بنا ندارد خود را برای یک نامزد خاص هزینه کند و انحرافات و ناتوانی‌های او را پاسخگو باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا مداحان محمود کریمی محمدرضا طاهری مهدی سلحشور منصور ارضی سیدمهدی میرداماد سید رضا نریمانی سعید حدادیان رهبر معظم انقلاب حضور در انتخابات مداح اهل بیت ع احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است

 نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: از چپاول درشت پرونده چای دبش، سرقت ۱۰۸ میلیارد تومانی اخیر که یک مسئول امور مالی در یک شهرستان از یک استان و فرار او و خانواده‌اش مردم نتیجه می‌گیرند که گویی اموال آنان مال بلا صاحب بوده و دولت صرفا متولی مطلع نمودن وقوع جرایم است.

به گزارش ایلنا؛ احمد علی رضا بیگی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۳اردیبهشت ماه) در نطق میان دستور، با سلام و درود خدمت ملت شریف ایران، گفت: سالروز تشکیل سپاه پاسداران قدرتمندترین سازمان ضد تروریستی جهان را تبریک عرض می‌گویم و برای این نهاد اصیل برخواسته از آرمان‌های انقلاب اسلامی در توسعه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران توفیق آرزو دارم.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تقریبا در سه سال گذشته که اسامی نهایی پذیرفته شدگان برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد در خصوص نادیده گرفته شدن برخی از اصول جمهوریت هشدار داده‌ام، پر واضح است احترام به بلوغ سیاسی و خرد جمعی به عنوان پیش فرض قطعی و لازم الاجرا نظام جمهوریت با نظارت عالیه اصول و قوانین اسلام منجر به نتیجه قابل قبول از صندوق‌های رای می‌گردد، که بدیهی‌ترین خروجی آن انتخاب افراد با کفایت و کارآمد برای اداره کشور خواهد بود؛ متاسفانه در انتخابات سال ۱۴۰۰ این مهم حاصل نشد و آنگونه که پیش بینی می‌کردم، بی توجهی به اراده مردم موجب نابسامانی کشور ناتوانی در اداره صحیح سیاست خارجی، گزاف گویی اجانب به واسطه ضعف پشتوانه مردمی گردید.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها اظهار داشت: از سوی دیگر هنگامی که ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی بیانیه‌ای خواستار شرکت نامزدی خاص در انتخابات ریاست جمهوری شدند به روشنی قابل پیش بینی بود که شان نظارتی مجلس بر عملکرد قوه مجریه کارآیی خود را از دست خواهد داد، متاسفانه ضعف پشتوانه مردمی و ضعف مجلس در اعمال نظارت بر دولت آثار خود را در قالب تورم سرسام آور، اخلال در امور معیشتی، کاهش ارزش پول ملی اکنون خود را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: بدیهی است انتقام سخت و قدرت نمایی در مقابل دشمن صهیونیست مستلزم بهره مندی از پشتوانه قوی ملی است، همان پشتوانه پر قدرتی که دفاع مقدس ۸ ساله را به حماسه عظیم برای پرهیز دادن دشمنان ایران از هرگونه چشم داشت و تعرض به میهن اسلامی بدل نمود. البته ترویج فساد در بخش‌های مختلف کشور که تاثیر بسزایی در ناامید ساختن مردم داشته است و تقریبا به صورت مستمر اخبار چپاول و دست اندازی به بیت المال روح و جان مردم را آزرده می‌کند که این آسیب نیز معلول انتخاب مدیران ناتوان از مقابله با فساد است که نتیجه آن یغما رفتن ۳ میلیارد و هفتصد میلیون دلار از ثروت ملت که در جریان پرونده چای دبش و تناقضات که طی ان بروز کرد و تاکنون شبکه‌ای که این فساد بزرگ سامان داده بود تسلیم دستگاه قضا نشده است و اگر شده است ما بی اطلاع هستیم.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: از یک سو دولت می‌گوید خودم کشف کردم و به دستگاه قضا ارجاع می‌دهم و از سوی دیگر دستگاه قضا می‌گوید فرد یا افرادی از مدیران در این خصوص به دستگاه قضا معرفی نشده است، البته به فرض صحت نمی‌تواند واقع مسئولیت و محدودیت کننده اختیارات دستگاه قضایی باشد.

وی در ادامه افزود: از چپاول درشت پرونده چای دبش سرقت ۱۰۸ میلیارد تومانی اخیر که یک مسئول امور مالی در یک شهرستان از یک استان و فرار او و خانواده‌اش مردم نتیجه می‌گیرند که گویی اموال آنان مال بلا صاحب بوده و دولت صرفاً متولی مطلع نمودن وقوع جرایم است، استمرار روند مذکور سبب شد در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی نیز فقط ۴۰ درصد از واجدان شرایط شرکت نمایند و با احتساب آراء باطله عدم رضایت قاطبه مردم مشهود است و انتظار می‌رود تغییر در روند‌ها به صورت جدی در اداره کشور و مدیریت منابع در جهت رضایت مردم صورت گیرد، چرا که اصل راضی نگه داشتن شهروندان از طریق شاخص‌های اقتصادی در همه شیوه‌های حکومتی پذیرفته شده، وجهه همت حاکمان می‌باشد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: این در حالیست که اظهار نظر نیروی وقت شورای نگهبان در خصوص عدم تاثیر مشارکت مردم در مشروعیت انتخابات آنان را بیش از پیش دردمند ساخت که به نظر می‌رسد استمرار روند ناصواب ذکر شده حاکی از همین باور می‌باشد، بنابراین خروجی انتخابات مجلس دوازدهم مستثنی از آنچه که بیان شد، نمی‌تواند باشد و گره گشایی موثر در اداره امور کشور برای مجلس آینده نیز قابل تصور نخواهد بود، عقل اقتضا می‌کند در شرایط رویارویی مستقیم با دشمن صهیونیستی از همه ظرفیت‌ها برای ایجاد همدلی، ثبات داخلی، افزایش اعتماد ملی به ساختار سیاسی و ایجاد روحیه وحدت ملی برای رویارویی با تهدیدات خارجی استفاده شود.

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در شرایطی که ایران امروز در کشاکش بحران‌هایی همچون سرمایه اجتماعی، تورم و فشار معیشتی قرار دارد لازم است که سیاست‌های تنش زا که محل حساسیت مردم است، تعطیل شود، نهاد‌های مدنی، گروه‌های مرجع، صدا و سیما، تریبون‌های نماز جمعه و رسانه‌ها در مسیر تقویت وحدت ملی حرکت کنند و از گروهی سازی به طور جد پرهیز شود در این شرایط ویژه التیام بخشی روابط دولت و ملت ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: به استحضار ملت شریف و به طور خاص به مردم در حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر اسکو که افتخار دو دوره نمایندگی را بر عهده داشتم می‌رسانم که در ایفای وظیفه نمایندگی خود برای پاسداری از حقوق ملت از هیچ کوششی فروگذار نکردم که آخرین مورد آن افشای موضوع شاسی بلند‌های مجلس شورای اسلامی بود و متاسفانه علی رغم صراحت اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی توسط مدیریت مجلس تحمل نشد و نتیجه مورد انتظار مردم برای واکنش مناسب در قبال این مفسده اجرا نگردید و اکنون قریب ۱۱ ماه است که منتظر تعیین تکلیف رای دادگاه بعدی که بنده را به یک سال حبس محکوم کرده است هستم.

بیگی در پایان خاطرنشان کرد: علت بازداشته شدن اینجانب در انتخابات اخیر صرفاً اظهار نظر و اعتراض به عمل آمده نسبت به بی‌کفایتی قوه مجریه بود که منجر به حوادث ۱۴۰۱ در کشور شد و زیان‌های سنگینی را متوجه کشور کرد که مجموع اظهار نظر‌های بنده به زعم شورای نگهبان به عنوان عدم التزام به جمهوری اسلامی و عدم اظهار وفاداری به قانون تعبیر و در جلسه حضوری به بنده ابلاغ شد، تکرار می‌کنم که تنها اظهار نظر نماینده ملت ایران در خصوص حوادث سال ۱۴۰۱ موجب رد صلاحیت وی شده است، لذا عرض می‌نمایم تمام سختی‌ها و ناملایمات با ایمان به ملت رشید پذیرا هستم و اعلام می‌کنم هیچگاه طمع پست و مقام نداشتم و تا اصلاح امور کشور بر اساس اراده مردم به لطف یزدان و عنایت حضرت ولیعصر در مقابل گردنکشان و بدخواهان ملت ایران خواهم ایستاد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • پیرنگ جدی نمایشگاه امسال موضوع فلسطین و غزه خواهد بود
  • دعوت یک گلستانی به اردوی تیم ملی سپک تاکرا
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • سیل و سرما مانع عدم حضور مردم در پای صندوق های انتخابات نشد/مدیران برای رضایتمندی مردم آستین همت بالا بزنند
  • علیپور: مردم برای تشکیل مجلسی مقتدر و قوی مشارکت گسترده‌ای در مرحله دوم انتخابات داشته باشند
  • اظهارنظر اعضای سابق هیات نظارت ورامین ارتباطی به این هیات ندارد