Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قتل و برخی جرایم مثل سوءاستفاده از دختران سال‌هاست در صفحه‌های حوادث روزنامه‌ها جا خوش کرده و گاهی برخی از آن‌ها به دلیل نحوه ارتکاب جرم، شخصیت مرتکب یا قربانی جنجالی می‌شوند؛ جنجالی که تا چند روز فضای رسانه‌ای جامعه را با خود همراه می‌کند و ناگهان فراموش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی نجفی (شهردار اسبق تهران)، حمیدرضا صفت (خواننده رپ) و تبعه چینی سه متهمی هستند که پرونده‌شان در رسانه‌ها جنجال به‌پا کردند. برای بررسی آخرین وضعیت این سه متهم سراغ وکلای آن‌ها رفته و آخرین وضعیت پرونده‌شان را مرور کرده‌ایم.

شهردار در انتظار آزادی مشروط

ظهر هفتم خرداد ۹۸، نام محمدعلی نجفی، سیاستمدار کهنه‌کار و شهردار پیشین تهران با ماجرای قتل همسر دومش در فضای مجازی جنجالی شد. محمدعلی و میترا که چند ماه قبل با خبر ازدواج خود و عکس‌هایشان جنجالی شده بودند این‌بار در نقش قاتل و مقتول خبرساز شدند. نجفی در حمام خانه با شلیک گلوله همسرش را کشت و با حکم دادگاه به قصاص محکوم شد، اما توانست رضایت اولیای دم را کسب کند و پس از رسیدگی از جنبه عمومی جرم به شش‌سال‌ونیم حبس محکوم شد.

حمیدرضا گودرزی، وکیل نجفی دیروز درباره آخرین وضعیت موکلش گفت: موکلم ابتدای امسال به مرخصی نوروزی آمد که یک روز بعد تب‌و‌لرز کرد و تست کرونا داد و نتیجه آن مثبت شد. در تعطیلات در قرنطینه بود که ۱۸ فروردین بعد از بهبود حالش و منفی شدن نتیجه آزمایش به زندان بازگشت. بر اساس رای دادگاه، نجفی به شش‌سال‌ونیم حبس محکوم شد که با اجرای قانون کاهش حبس میزان حبس در شعبه دهم دادگاه کیفری به پنج سال کاهش پیدا کرد. بر اساس قانون، اگر محکومی یک‌سوم زمان محکومیت خود را سپری کند، می‌تواند تقاضای آزادی مشروط داشته باشد. موکلم تا به حال ۲۴ ماه حبس تحمل کرده که از یک‌سوم بیشتر است. ما درخواست آزادی مشروط را مطرح کرده‌ایم که زندان با آن موافقت‌کرده و در انتظار نظر دادستان هستیم. در صورت موافقت دادستان، پرونده برای تصمیم‌گیری به شعبه صادرکننده حکم می‌رود.

وی افزود: موکلم در زندان اوین در حال سپری کردن دوره حبس است. او به بیماری قلبی، دیابت و سرطان پروستات مبتلاست. امیدواریم زودتر با درخواست آزادی مشروط موکلم موافقت شود تا بیرون از زندان به درمانش ادامه دهد.

خواننده رپ در انتظار محاکمه

حمید صفت با سبک خاص آهنگ‌هایش به خواننده محبوب برخی جوانان تبدیل شده بود که دستگیری او در آخرین روز‌های مرداد سال ۹۶ این خواننده را به چهره‌ای جنجالی تبدیل کرد. او متهم به قتل همسر مادرش شده بود. اسفند سال‌گذشته، حمیدرضا در دادگاه کیفری محاکمه و در آخرین جلسه دادگاه بازداشت شد. قضات دادگاه پس از بررسی پرونده‌اش او را به قصاص محکوم کردند که با اعتراض او و وکلایش به این حکم، پرونده به دیوان‌عالی کشور ارسال شد.

دکتر ایوب میلکی، یکی از وکلای حمید صفت در خصوص آخرین وضعیت موکلش گفت: پس از صدور حکم قصاص برای موکل در مرحله بدوی، با پذیرش وکالت حمیدرضا در مرحله فرجام‌خواهی و در تعامل و همفکری کامل با همکارم حسین شاهرخی، به اتفاق از حکم صادره فرجام‌خواهی کردیم که قضات دیوان‌عالی کشور با بررسی حکم و پذیرش اعتراض و دفاعیات مطرح‌شده، آن را نقض کرده و برای رسیدگی دوباره به شعبه هم‌عرض ارسال کردند. پرونده به شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شده و قرار است اوایل مردادماه جلسه رسیدگی برگزار شود.

وی درباره وضعیت موکلش هم گفت: حمید درحال‌حاضر تحت قرار تامین بوده و در زندان شرایط روحی مناسبی دارد.این وکیل دادگستری در پایان در خصوص نقش مادر حمید در پرونده گفت: بر اساس رای قطعی صادره، مادر حمید تبرئه شده و پرونده دراین‌باره مختومه شده است.

تبعه چینی در زندان

انتشار عکس‌هایش در کنار دختران ایرانی، او را به چهره‌ای جنجالی در فضای مجازی تبدیل کرد. خیلی زود مشخص شد تبعه چین است و در ایران حضور دارد. با افزایش واکنش‌ها به این ماجرا و بر اساس گفته دادستان کاشان، با شکایت شاکی خصوصی، برای متهم در دادسرای ارشاد تهران پرونده‌ای تشکیل شد و او تحت تعقیب قرار گرفت و در عوارضی کاشان دستگیر شد.

بیشتربخوانید

آخرین جزئیات درباره پرونده تبعه چینی/ متهم به زندان رفت

مهدی عزیززاده، وکیل تبعه چینی درباره آخرین وضعیت موکلانش در این پرونده اظهار کرد: پرونده در شعبه بازپرسی است و موکلانم با قرار قانونی به زندان منتقل شده و در زندان هستند. رسیدگی به پرونده موکلانم طبق قانون آیین دادرسی کیفری در جریان است و به دلیل این‌که پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است نمی‌توانم درباره آن اطلاع‌رسانی بیشتری کنم. درحالی‌که در این پرونده فقط از تبعه چینی نام برده شده، وکیل او اشاره به موکلان دارد و مشخص نیست دیگر متهم پرونده کیست و چه نقشی در ماجرا داشته است.

این وکیل دادگستری با اشاره به این‌که هنوز کیفرخواست متهمان صادر نشده، از رسانه‌ها گلایه کرد و گفت: بر اساس قانون متهم حقوقی دارد و با توجه به این‌که پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است رسانه‌ها نباید عکس او را بدون پوشش منتشر کنند و اگر این رویه ادامه داشته باشد، حق پیگیری قضایی برای موکلم وجود دارد.

منبع: روزنامه جام جم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قتل حمیدصفت پرونده قضایی تبعه خارجی نجفی آزادی مشروط آخرین وضعیت تبعه چینی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین

دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی فردا آغاز می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، فردا سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار می‌شود.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۰ جلسه از دادگاه متهمان این پرونده برگزار و کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شده است.

تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان حاضر در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رویا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزائی، حسین دادخواه، فاطمه داوران، حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیائی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی‌آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان این پرونده هستند.

دیگر خبرها

  • یازدهمین جلسه دادگاه منافقین آغاز شد
  • حکم اعدام آقای کارگردان شکسته شد / در جلسات دادگاه چه گذشت؟
  • پسران معاون سابق قوه قضائیه مازراتی، پورشه و بنز داشتند | جزئیات تکان دهنده دادگاه رسیدگی به اتهامات آقازاده‌های جنجالی | ماجرای ماده مخدر گُل چه بود؟
  • محاکمه بزرگ منافقین؛ داعشی‌های دهه ۶۰
  • دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین برگزار می‌شود
  • آغاز دور جدید دادگاه سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
  • آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
  • آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • نجفی: سرانه سلامت شهر تهران نسبت به برخی از استان‌ها مناسب نیست
  • گره کور در پرونده عروس فراری که پدرشوهرش را کتک زد