Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@16:36:28 GMT

اعلام زمان پایان واکسیناسیون تمام دانشجویان

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۹۰۷۲

اعلام زمان پایان واکسیناسیون تمام دانشجویان

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفت: پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران، درباره  مشکلات اساسی که در آموزش پزشکی به دلیل وجود کرونا وجود دارد، اظهار کرد: گروهی که امسال در دانشگاه شهید بهشتی جزو برترین قرار گرفتند گروه بیهوشی و مراقبت های ویژه بودند زیرا بیشترین بار و فشار کاری روی این افراد قرار داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: خبر خوش درباره واکسیناسیون ۷۰ درصد جمعیت کشور

او افزود: تعداد زیادی از کارکنان این بخش شهید شدند و علی‌رغم تمام این مشکلات، همکاران ما توانستند کار آموزش را به خوبی انجام دهند. مشکل اصلی که ما داریم  موضوع گره خوردن بحث آموزش و درمان بوده که مدت‌هاست با هم برخورد کرده  است و ما امیدواریم که در آینده برای بهتر شدن شرایط همکاران این گره کور باز شود. 

زالی ادامه داد: آموزش به شیوه های آنلاین و مجازی در کل دنیا رخ داده است و تصور می‌شود این نوع روش ادامه پیدا کند. در حال حاضر آموزش مجازی در دانشگاه شهید بهشتی نهادینه شده و از این به بعد دستاوردهای آموزشی و شیوه های آموزش به روش های غیر حضوری را خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: کدام واکسن‌های کرونا در جهان مجوز اورژانسی گرفته‌اند؟

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: در حال حاضر مشکلات ما مربوط به رشته های تخصصی و بالینی است، وقتی که حرف از آموزش مجازی می‌شود تنها جایی که ما خیلی ضعف داریم و توانایی انطباق آن با آموزش مجازی را نداریم، به دستیاران و رزیدنت ها مربوط می شود. این افراد باید جراحی یا بیهوشی را یاد بگیرند که قسمتی از آموزش آنها باید به صورت حضوری انجام شود و این همان بخشی است که در آن نقص وجود دارد.

او گفت: مشکل دیگر درآمد کم دستیاران بالینی است که با توجه به درگیری زیاد آنها در بخش های مختلف، باعث شده فارغ‌التحصیلان کمتر گرایش به ماندن در این بخش داشته باشند. رشته هایی مثل داخلی، اطفال، طب اورژانس، برخی رشته های جراحی مانند جراحی اطفال و بخصوص رشته بیهوشی کمتر از سایر رشته ها شاهد تقاضای دستیاری در آن‌ها هستیم و این موضوعی است که باید درباره آن تحقیق و چاره ای برای حل آن اندیشیده شود.

زالی بیان کرد: مشکلات آموزش مجازی به صورت عام و تخصصی برای دانشجویان به مسائل زیر ساختی مربوط می شود. ممکن است مشکلات زیر ساختی در سایر کشورها هم وجود داشته باشد که مهم ترین آن ها در ایران به پهنای باند و خلل های هزینه ها مربوط می شود. اما بر اساس گزارش های منتشر شده از سراسر کشور و به خصوص دانشگاه شهید بهشتی، این روند به سرعت در بخش آموزش های آنلاین، آفلاین و تعاملی رشد کرده است.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران افزود: موضوع زیر ساخت تا حدی پیگیری شده و مشکل هزینه ها را نیز باید در جای دیگری پیگیری کرد تا با کاهش هزینه ها همه افراد بتوانند از این آموزش ها بهره مند شوند.

واکسینه شدن دانشگاهیان کافی نیست

او  گفت: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد، یعنی حتی ما دانشجویان ترم اول که دروس آن ها تئوری بوده را نیز فراخوان کردیم و این افراد نیز تا انتهای تابستان واکسینه خواهند شد، اما برای حضوری شدن کلاس ها لازم است واکسیناسیون همه جانبه اتفاق بیفتد یعنی  فقط واکسینه شدن دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه کافی نیست.

زالی بیان کرد: به طور قطعی نمی توان گفت که از اول مهر کلاس حضوری خواهیم داشت یا خیر. عمده آموزش های بالینی که وابسته به حضور است در دوران شیوع ویروس کرونا با فراز و نشیب هایی همراه بود و با افزایش شیوع شاهد کاهش حضور دانشجویان بودیم.

او ادامه داد: در حال حاضر دستیاران و انترن‌ها به طور کامل در بالین حضور دارند. ما روند آموزش را در شرایط قرمز به طور کامل متوقف کردیم و حالا  که وضعیت زرد یا نارنجی است دانشجویان ما وارد عرصه آموزش خواهند شد.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران تصریح کرد: دانشجویان بالینی ما در حال حاضر به صورت حضوری در حال آموزش دیدن هستند. در تلاشیم تا با پوشش کامل واکسیناسیون ، شاهد حضور مابقی دانشجویانی که دروس پایه دارند، باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین بهشتی سلامت دانشگاه شهید بهشتی ستاد مقابله با کرونا علیرضا زالی واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران آموزش مجازی حال حاضر رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۸۰ آموزشگاه آزاد هنری برای حضور در المپیاد ملی آموزش هنر

شهرام فرجی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به انتشار فراخوان نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در ایران گفت: هنرجویان ۸۰ آموزشگاه آزاد هنری این استان برای حضور در این المپیاد آماده می‌شوند.

وی افزود: نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در ایران به منظور کشف استعداد‌های برتر و هدایت آنان برای حضور اجتماعی متعهدانه، در قالب مسابقات گروهی و با شرکت تیم‌های تخصصی هنرجویان مراکز آموزش هنر سراسر کشور و در رشته‌های مختلف هنری در سه سطح آموزشگاهی، استانی و ملی برگزار می‌شود.

فرجی با بیان اینکه هم‌اکنون ۸۰ آموزشگاه آزاد هنری در استان در حوزه‌های مختلف هنری مشغول به فعالیت است، اضافه کرد: با تشکیل ستاد اجرایی این المپیاد در چهارمحال و بختیاری، مرحله اطلاع‌رسانی شرایط و جزئیات این رویداد آغاز شده است و هنرجویان این آموزشگاه‌ها در حال آماده شدن برای رقابت در این المپیاد هستند.

بیشتر بخوانید

پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ به اصناف واجد شرایط

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها یک هنرستان با این عنوان در استان در حال فعالیت است که هماهنگی برای تشکیل تیم رقابتی در رشته‌های در حال تدریس در این هنرستان نیز انجام شده است.

فرجی، نقاشی، گرافیک، پویانمایی، نمایش، سینما و نوازندگی ساز‌های جهانی و ایرانی را از رشته‌های در نظرگرفته شده برای رقابت هنرجویان هنرستان‌های هنر‌های زیبا در المپیاد ملی آموزش هنر برشمرد و افزود: در بخش آموزشگاه‌های آزاد هنری هم رشته‌های رقابتی شامل نقاشی، طراحی، گرافیک، خوشنویسی نستعلیق و شکسته‌نستعلیق، تئاتر صحنه‌ای و موسیقی ایرانی و جهانی است.

وی با بیان اینکه هدایای نقدی ۱۰ و پنج میلیون تومانی برای هر یک از اعضای تیم قهرمان و شایسته تقدیر در سطح ملی این المپیاد در نظر گرفته شده است، گفت: مهلت ثبت نام تیم‌ها و بارگذاری آثار برای شرکت در این رویداد ملی برای آموزشگاه‌های آزاد هنری ۳۱ خرداد و برای هنرستان‌های هنر‌های زیبا ۲۰ اردیبهشت تعیین‌شده است که علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نخستین المپیاد ملی آموزش هنر به نشانی اینترنتی http://olympiart.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بررسی موانع پیش روی پژوهشگران برای انجام پژوهش
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • افزایش ظرفیت دانشجویان دندانپزشکی در مشهد نیازمند تامین زیرساخت است
  • ۱۳ مرکز متخلف در اردستان به مراجع قضایی معرفی شد
  • بازدید سرزده استاندار از دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی
  • جزئیات آزمون پذیرش در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آمادگی ۸۰ آموزشگاه آزاد هنری برای حضور در المپیاد ملی آموزش هنر
  • کسر ۴۵ درصد از حقوق تمام دانشجومعلمان لغو شد
  • بازدید از شرکت ایران خودرو برای دانشجویان رشته مکانیک و صنایع
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی