Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-24@05:08:14 GMT

وداع رستم و سهراب با المپیک

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۹۲۸۹

وداع رستم و سهراب با المپیک

فدراسیون جهانی وزنه‌برداری رنکینگ نهایی وزنه برداران را اعلام کرد و براساس آن نفراتی که سهمیه المپیک توکیو را گرفتند، مشخص شدند. براساس سیستم کسب سهمیه، هشت نفر اول هر وزن به همراه بهترین وزنه‌برداران هر قاره مجوز حضور در المپیک را گرفتند.از ایران علی هاشمی در دسته ۱۰۹ کیلوگرم و علی داوودی در دسته فوق سنگین سهمیه گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی و رستمی پشت خط

 به گزارش سرویس ورزش، در دسته ۹۶ کیلوگرم،  المپیک برای  سهراب مرادی و کیانوش رستمی تمام شده است. رستمی درخواست داده بود امتیازات مسابقه سوئیس برای او محاسبه شود که مورد موافقت فدراسیون جهانی قرار نگرفته است.رستمی در پایان مهلت مقرر برای ثبت‌نام، اقدام به شرکت در مسابقات کرد از این رو فدراسیون جهانی هیچ امتیازی برای این وزنه بردار لحاظ نکرد.مرادی نیز جهت کسب سهمیه نیاز داشت که حتماً وزنه‌بردار قرقیزستان وارد رنکینگ شود.

چون کلمبیا و بلاروس در رنکینگ هشت نفره باقی ماندند، قرقیزستان وارد رنکینگ هشت نفره نشد و سهمیه  بهترین وزنه بردار قاره آسیا به این کشور رسید.نکته این است حتی اگر بعداً کلمبیا به دلیل  داشتن سه  وزنه بردار دوپینگی در یک سال، محروم هم شود، چون کشور بلاروس برای یک سهمیه خود، در دسته ۹۶ کیلوگرم نماینده داده است، بنابراین وزنه بردار کوبا که جلوتر از نماینده قرقیزستان است، جایگزین کلمبیا می‌شود و باز هم سهراب مرادی شانسی ندارد.

ورود هاشمی و داوودی به المپیک

در دسته ۱۰۹ کیلوگرم، علی هاشمی به عنوان نفر چهارم  رنکینگ سهمیه گرفت. در دسته ۱۰۹+ کیلوگرم، علی داوودی به عنوان نفر دوم به سهمیه رسید.ارمنستان یک سهمیه المپیک داشت که در دسته ۱۰۹ کیلوگرم سیمون مارتیروسیان شانس مدال طلا را اعزام می‌کند و نام نماینده خود در دسته فوق سنگین را حذف کرد.

سلیمی: داوودی و هاشمی شایسته بودند

بهداد سلیمی که خود مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن در دسته فوق سنگین را در اختیار دارد، می‌گوید ناکامی کیانوش رستمی و سهراب مرادی در کسب سهمیه کاملاً قابل پیش بینی بود. وی همچنین امیدوار است که دو نماینده جوان وزنه برداری ایران که تجربه‌ای از المپیک ندارند، بتوانند در توکیو موفق ظاهر شده و از آبروی وزنه‌برداری ایران دفاع کنند.سلیمی در مورد علی هاشمی و علی داوودی که نمایندگان ایران در المپیک توکیو خواهند بود نیز خاطرنشان کرد: علی هاشمی وزنه بردار درجه یکی است که دو مدال جهانی و چند مدال آسیایی دارد. علی داوودی هم وزنه‌بردار جوانی است که مدال‌های با ارزشی در کارنامه دارد. او به دنبال این است که بتواند توانایی‌هایش را در رده سنی بزرگسالان هم ثابت کند. به نظرم با توجه به حذف کیانوش رستمی و سهراب مرادی، شایسته‌ترین وزنه برداران ایران برای حضور در المپیک علی هاشمی و علی داوودی هستند.

وزنه‌برداری ایران سالیان سال است که در المپیک مدال آور بوده است. امیدواریم این دو نفر بتوانند از آبروی وزنه‌برداری ایران در توکیو دفاع کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فدراسیون جهانی وزنه برداری سهراب مرادی و کیانوش رستمی وزنه برداری ایران سهراب مرادی دسته ۱۰۹ علی داوودی وزنه بردار علی هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۹۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الفتی، سومین ژیمناست تاریخ ایران در المپیک

مهدی الفتی پس از ۶۰ سال ژیمناستیک ایران را به سهمیه المپیک رساند؛ سهمیه‌ای که در سال‌های بسیار دور فقط توسط دو ورزشکار دیگر کسب شده بود. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران پس از چند مرحله تلاش برای کسب سهمیه المپیک که از سال 1402 آغاز شده بود، سرانجام به این سهمیه ارزشمند دست یافت. او که با کسب مدال نقره در بازی‌های آسیایی هانگژو تاریخ‌ساز شده و اولین مدال تاریخ این رشته در بازی‌های آسیایی را کسب کرده بود، به فاصله چند ماه به دومین موفقیت بزرگ خود رسید.

تاریخ‌سازی بزرگ در ژیمناستیک ایران؛ الفتی سهمیه المپیک گرفت

 

ارزش سهمیه کسب شده از آن جهت است که او تنها ژیمناست ایرانی حاضر در المپیک طی 60 سال گذشته خواهد بود.

پیش از الفتی، دو ژیمناست ایرانی سابقه حضور در المپیک را داشتند که این موضوع مربوط به سال‌های دور می‌شود. در المپیک 1964 که به میزبانی توکیو برگزار شد، کاروان ایران با 63 ورزشکار شرکت کرد که سهم رشته ژیمناستیک دو نفر بود. جلال بازرگان و جمیله سروری دو ورزشکار ایرانی در این رویداد بودند که در نخستین تجربه خود رتبه خوبی را هم کسب نکردند.

بازرگان در 6 اسباب در رده 118 قرار گرفت و در ماده‌های مختلف نیز فرصت حضور در فینال را پیدا نکرد و به کارش در همان مرحله مقدماتی پایان داد.

جمیله سروری نیز در 6 اسباب به مقام 82 بسنده کرد و در 4 ماده‌ای هم که در آنها شرکت کردند بود، جواز حضور در فینال را به دست نیاورد.

بدون شک سهمیه کسب شده توسط الفتی بسیار ارزشمند است و حتی این امیدواری وجود دارد که به فینال نیز برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۴ اردیبهشت
  • الفتی، سومین ژیمناست تاریخ ایران در المپیک
  • فیلم/وداع مادر با فرزندی که در گور دسته جمعی پیدا شد
  • مهدی الفتی سهمیه المپیک را کسب کرد
  • ژیمناستیک ایران برای اولین بار المپیکی شد
  • کسب سهمیه المپیک پاریس توسط مهدی الفتی
  • تاریخ‌سازی الفتی با کسب سهمیه ژیمناستیک المپیک پاریس
  • حامی اقتصاد اسلامی
  • سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد؛ مهمدی به المپیک رسید
  • هاشمی:قایقرانی روز‌های خوشی در پیش خواهد داشت