Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@14:28:07 GMT

فهم ظاهری، انسان را در خسارت قرار می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۹۳۶۴

فهم ظاهری، انسان را در خسارت قرار می‌دهد

ایسنا/آذربایجان شرقی کارشناس مذهبی با بیان این‌که کسانی که بیشتر می‌فهمند با افرادی که کمتر می‌فهمند، مساوی نیستند، افزود: فهم و عقل ما در دنیای مادی، بیشتر به ظاهر و چشم است که در نهایت باعث می‌شود انسان در خسارت قرار بگیرد و زیان ببیند.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی ماندگاری در مراسم روز ولادت حضرت معصومه (س) با عنوان "همایش دختران آفتاب" با مشارکت جامعه بسیج زنان در امامزاده سید حمزه تبریز، با اشاره به مصرع شعری "توانا بود هر که دانا بود" افزود: این شعر را می‌توان به گونه‌ای دیگر با عنوان " هرچه فهم ما بیشتر، سهم ما بیشتر و خسارت ما کمتر است" تعبیر کرد که به زندگی کنونی و آخرت ما ربط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: بر این اساس هرچقدر در این عالم دنیوی، بیشتر بفهمیم، برداشت و استفاده ما از هر چیزی در این عالم نیز بیشتر بوده و خسارت ما کمتر می‌شود.

وی ادامه داد: انجام فریضه نماز، برای ما کار بسیار سختی است و کسی هم نمی‌تواند آن را انکار کند، دلیل این سختی هم ظاهر بینی است. اگر به باطن نماز پی ببریم و معلومات خود را در این خصوص ارتقا دهیم، آن موقع نماز خواندن کار آسانی می‌شود.

حجت الاسلام ماندگاری با اشاره به این‌که ما اغلب برای عکس گرفتن با افراد مشهور هیجان زده می‌شویم، گفت: مشهورتر از خدا در دنیا وجود ندارد و باطن نماز هم به نوعی عکس گرفتن با خدا است. کسانی که بدانند باطن نماز چیست و از ماهیت آن باخبر شوند، هیچ گاه از نماز دست نخواهند کشید.

وی افزود: در روایات داریم که باطن روزه هم به عنوان لباسی است که انسان را از آتش جهنم حفظ می‌کند، در حالی که ظاهر آن فقط امتناع از خوردن و آشامیدن است. در نتیجه با پی بردن به باطن روزه هست که سختی نخوردن غذا و نیاشامیدن آب، شیرین می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمید مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم بیشتر کار کنم
  • مطهری: باید کمتر حرف‌بزنیم و بیشتر عمل کنیم
  • دستگیری سارق خودرو در کمتر از ۲۴ ساعت
  • واکنش مطهری به حضور یحیی در تراکتور / اینجا سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم و بیشتر کار کنم!
  • مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم بیشتر کار کنم!
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • جاری شدن سیل در استان یزد / واژگونی چندین کامیون در جاده‌های استان
  • برخورد پلیس راهور اصفهان با تغییر وضعیت ظاهری خودرو‌ها
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است