Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» فاطمه محمدبیگی در رشد ناباروری در کشور گفت: فاصله زمانی ۵ سال از شروع زندگی مشترک زوجین تا تولد فرزند اول بسیار زیاد است، به تاخیر انداختن تولد فرزند یک عامل ثانویه برای رشد ناباروری در کشور است. متاسفانه سالانه شاهد رشد ۸۸ هزار نَفَر از زوج های نابارور در کشور هستیم که این رقم به تعداد زوج‌های نابارور قبلی اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برتری ایران در درمان ناباروری

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی افزود: ایران به لحاظ درمان ناباوری جزو کشورهای برتر جهان محسوب می‌شود اما بیشتر زیر ساخت مربوط به بخش خصوصی و مراکز درمان ناباروری دولتی در کشور بسیار کم است، هزینه درمان ناباروری برای خانواده ها اغلب بسیار سنگین است، بر همین اساس  بسیاری از خانواده ها به دلیل هزینه های زیاد از ادامه درمان سرباز می‌زنند.

وی ادامه داد: حدود ۲۰ الی ۲۱ درصد زوج نابارور در کشور داریم که متاسفانه به دلیل روش زندگی ناسالم و ازدواج در سن بالا و حتی تصمیم به باروری در سنین بالا به سمت ناباروری پیش می‌روند.

محمدبیگی گفت: بهترین زمان بارداری برای مادران با سبک درست زندگی تداوم پیدا می‌کند و با اصلاح این موضوع بدون شک شاهد کاهش ناباروری در کشور خواهیم بود، روش زندگی نادرست از جمله عواملی است که در رشد ناباروری تاثیر بسیاری دارد برای کاهش آن باید از طرف مراکز بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف کشور بسته آموزش بارداری در اختیار زوجین قرار دهند.

سردرگمی بیماران در درمان ناباروری

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سردرگمی بیماران در زمان مراجعه درمان ناباروری گاهی بیماران را درمسیر اشتباه پیش می‌برد که در همین پروسه مراکز درمانی متفاوتی را جابجا می‌کنند و راهکارهای متفاوت درمانی با هزینه‌های مختلف را متحمل می‌شوند. گاهی همین مسیر پر هزینه زوجین را از ادامه درمان خسته می‌کند.

۹۰ درصد هزینه درمانی ناباروری در طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفت

دبیر فراکسیون گام دوم انقلاب تاکید کرد: گرانی دارو و عدم پوشش بیمه‌ای درمان ناباروری زوجین را از ادامه مسیر درمان خسته کرده است، برای جبران این کمبود حدود ۹۰ درصد هزینه درمانی ناباروری در طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفت که با اجرایی شدن این قانون شاهد کاهش ناباروری در کشور خواهیم بود.

وی در ادامه تاکید کرد: در حوزه درمان ناباروری تاکنون دولت اقدام مثبتی نداشته است حتی در حوزه نیروهای متخصص درمان ناباروری و جنین شناسی و موضوعات مربوط به سلامت مادر و کودک؛ انتظار داشتیم؛ دولت گام‌های موثری در این راستا بردارد که متاسفانه به این اهم نپرداخته و بیشتر موضوعات مربوط به درمان ناباروری در طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در قالب بند و تبصره عنوان شده است. امیدوارم وزارت بهداشت اهتمام لازم در این راستا را داشته باشد، یکی از مطالبات اصلی ما از وزارت بهداشت در حوزه فرزند آوری  کمک به زوجین در مسیر باروری و حمایت از آنها است.

نادیده گرفتن طب سنتی اصیل راه را برای دلالی گروه شیادان

عضو فراکسیون زنان مجلس یازدهم ادامه داد: در حال حاضر کشور هم به جهت طب مدرن و هم سنتی در جهت درمان ناباروری پیشرفت بسیاری داشته است، باید در مسیر درمان ناباروری زوجین تمام تلاش خود را انجام دهند چرا برای پیشگیری و درمان ناباروری از تمام مسیرها در راستای بهبود فرزند آوری استفاده نمی‌شود، و با نادیده گرفتن طب سنتی اصیل راه را برای دلالی گروه شیادان باز می‌کنند.

نایب رئیس دوم کمیسیون طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در پایان خاطر نشان کرد: عدم وجود امنیت غذایی و تغذیه نامناسب از جمله عواملی هستندکه می‌تواند در ایجاد ناباروری موثر باشد، تحقیقات نشان می‌دهد درصد بسیاری از ناباروری نشات گرفته از سبک زندگی، نبود تغذیه مدون در کنار ضعف مکمل‌های غذایی و هرم غذایی جوامع، افزایش وزن و عدم تحرک، استرس، اضطراب و…. هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حمایت درمان ناباروری فاطمه محمدبيگي مجلس طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ناباروری در کشور درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است

مرجع تقلید شیعیان گفت: هزینه سفر حج بسیار سنگین شده و این مساله باعث شده تا کسانی که سالیان درازی در نوبت بوده اند، نتوانند به حج مشرف شوند.

به گزارش مهر، آیت الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین نواب نماینده، ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت، مشکلات حج را زیاد، ولی قابل حل دانسته و بیان کرد: حج سفر بسیار پربرکتی است، اما متأسفانه سال به سال مشکل‌تر می‌شود، که لازم است با تدبیر، آن را برطرف کرد.

وی یکی از مشکلات را طولانی شدن سفر حج عنوان و افزود: طولانی شدن سفر حج تا چهل روز و یا بیشتر باعث بروز مشکلاتی می‌شود که باید به آن توجه کرد.

آیت الله مکارم شیرازی با تأکید بر کاهش هزینه‌های حج ابراز کرد: هزینه سفر حج بسیار سنگین شده و این مسأله باعث شده تا کسانی که سالیان درازی در نوبت بوده‌اند، اکنون به علت گرانی متأسفانه از استطاعت خارج شده و نتوانند به حج مشرف شوند.

وی فلسفه حضور بعثه‌های مراجع در حج را خدمت رسانی به حجاج دانسته و اظهار کرد: چنانچه بعثه‌های مراجع نباشند، حاجیان در مناسک حج دچار مشکل می‌شوند، لذا شایسته است زمینه حضور آنان تسهیل شود.

این مرجع تقلید با تأکید بر انتخاب روحانیون آموزش دیده برای کاروان‌ها تاکید کرد: روحانیون کاروان‌ها وظیفه راهنمایی و آموزش معارف و مناسک حج را بر عهده دارند و باید برای این امر توانا باشند و حجاج را به درستی راهنمایی کنند.

گفتنی است در ابتدای این دیدار نماینده، ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت، گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای حج ۱۴۰۳ ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است
  • آیت‌الله مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است
  • آیت الله مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است
  • هزینه سفر حج بسیار سنگین شده است
  • هزینه سفر حج بسیار سنگین است / مشکلات حج با تدبیر رفع شود
  • پرداخت ۹۶ فقره تسهیلات برای درمان زوج‌های نابارور
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت