Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-18@09:45:57 GMT

وقت خرید طلا چه زمانی است؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۹۷۷۴

وقت خرید طلا چه زمانی است؟

ایران اکونومیست- در این هفته، ۱۵ تحلیلگر در نظرسنجی طلای کیتکو نیوز شرکت کردند. در یک نتیجه بی سابقه، سه تساوی حاصل شد و هر سناریو پنج رای به دست آورد.

بر اساس جدیدترین نظرسنجی طلای هفتگی کیتکو نیوز، بازار طلا بار دیگر ثبات پیدا کرد و در محدوده معین معامله می شود، تحلیلگران وال استریت در کوتاه مدت هیچ جهت مشخصی نمی بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیلگران خاطرنشان می کنند که بازار طلا با افزایش فشارهای تورمی از حمایت اساسی خوبی برخوردار است. با این حال، آنها همچنین افزودند که به نظر می رسد چشم انداز فنی این فلز گرانبها نزولی باشد زیرا قیمت ها با وجود افت در بازده واقعی و ضعیف شدن دلار آمریکا، قادر به نگه داشتن سود بالای ۱۹۰۰ دلار در هر اونس نبودند.

گرچه در هفته گذشته میزان احساسات در بین تحلیلگران وال استریت به طرز چشمگیری تغییر کرده است، اما سرمایه گذاران خرده فروشی همچنان وضعیت طلا را صعودی می بینند.

در این هفته، ۱۵ تحلیلگر در نظرسنجی پیش بینی قیمت طلای کیتکو نیوز شرکت کردند. در یک نتیجه بی سابقه، سه تساوی حاصل شد و هر سناریو پنج رای به دست آورد.

در همین حال، در مجموع ۱۰۵۶ رای در نظرسنجی های آنلاین خرده فروش ها به دست آمد. از این تعداد، ۶۹۵ پاسخ دهنده یا ۶۶٪ افزایش قیمت طلا در هفته را پیش بینی کردند. ۱۸۱ پاسخ دهنده دیگر، یا ۱۷٪، روند نزولی را اظهار داشتند، در حالی که ۱۸۰ رای دهنده، یا ۱۷٪، نیز بی طرف بودند.

هفته گذشته هم سرمایه گذاران خرده فروشی و هم تحلیلگران وال استریت در مورد قیمت طلا صعودی بودند. با این حال، هفته گذشته قیمت ها به زیر ۱۹۰۰ دلار بسته شد.

بازار طلا بار دیگر خود را برای ضرر هفتگی دیگر آماده می کند. معاملات آتی طلای آگوست (شهریور) آخرین قیمت هر اونس ۱۸۸۸۱.۸۰ دلار معامله شد که نسبت به هفته گذشته ۰.۵ درصد افت داشت.

سه تساوی عجیب در پیش بینی قیمت طلا

با نگاه به جلو، تحلیلگران گفتند که کوتاه مدت طلای کوتاه چالش برانگیز است وقتی که ماه گذشته تورم ۵ درصد افزایش یافت که مهمترین افزایش از آگوست (شهریور) سال ۲۰۰۸ را تجربه کرد. افزایش تورم همراه با نرخ بهره پایین تر به این معنی است که بازده واقعی بیشتر منفی شده است.

بسیاری از تحلیلگران می گویند گرچه قیمت طلا در حال تثبیت است، اما روند و حرکت همچنان صعودی ادامه دارد، زیرا قیمت اونس بالای ۱۸۸۵ دلار است.

اوله هانسن، رئیس استراتژی کالای بانک ساکسو، گفت که اگرچه از نظر فنی طلا را نزولی پیش بینی می کند، اما دلیل کوتاه مدتی در بازار نمی بیند. او افزود که بازار در حال از دست دادن حرکت است و باید یک کاتالیزور جدید برای روند صعودی پیدا کند.

او گفت: من معتقدم بانک فدرال اشتباه می کند، اما بازار این دیدگاه را قبول کرده است که تورم تأثیر عمده ای بر اقتصاد نخواهد گذاشت. من می توانم برخی از دلایل کوتاه مدت منفی بودن طلا را پیش بینی کنم.

دارین نیوسوم، رئیس Darin Newsom Analysis، گفت که او در کوتاه مدت نزول طلا را تحمل می کند. او افزود که منتظر اصلاح عمیق تر است در بازار است.

او گفت: ما پشتیبانی اولیه را ۱۸۷۱ دلار و ۸۰ سنت قرار داده ایم. من فکر می کنم که این هدف را از بین ببریم و هدف بعدی ۱۸۲۷ دلار خواهد بود. در اینجا خریداران دوباره وارد بازار می شوند. من فروش زیادی نمی بینم، ارزش فروش ندارد، اما یک منطقه جذاب برای خرید خواهد بود.

اقتصادنیوز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هفته گذشته کوتاه مدت قیمت طلا پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده واردات ۶۰۰ هزار لپ‌تاپ به ایران

فرارو- آمار واردات لپ‌تاپ به‌کشور در سال گذشته مشخص می‌کند عمده مدل‌های موجود در بازار از مبدا امارات متحده عربی روانه بازار شده است. آمار واردات لپ‌تاپ به‌کشور از سهم ۲۰ برابری امارات در سال گذشته نسبت به کشور چین حکایت دارد و در فهرست پنج مبدا اصلی برای واردات لپ‌تاپ به کشور اسم آلمان، استرالیا و ترکیه نیز به‌چشم می‌خورد. بااینکه ارزش دلاری حجم محموله‌های وارداتی لپ‌تاپ به کشور در سال گذشته، تفاوت محسوسی با سال ۱۴۰۱ ندارد اما به‌خاطر تفاوت نرخ ارز شاهد افزایش هزینه مورد نیاز برای خرید لپ‌تاپ بودیم.

افزایش هزینه خرید لپ‌تاپ در سال ۱۴۰۲

خرید لپ‌تاپ در کشور ظرف ۱۲ ماه سال گذشته حدود هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بیشتر از ۱۴۰۱ برای کل خریداران هزینه داشته است.

آمار واردات لپ‌تاپ به کشور که اخیرا توسط گمرک در دسترس عموم مردم قرار گرفته، نشان می‌دهد ارزش دلاری حجم واردات لپ‌تاپ در سال گذشته تفاوت محسوسی با سال ۱۴۰۱ ندارد، اما به‌خاطر تغییر نرخ ارز در ماه‌های سال قبل شاهد افزایش هزینه مورد نیاز برای خرید لپ‌تاپ بودیم. با اینکه ارزش دلاری حجم واردات لپ‌تاپ به کشور در سال گذشته فقط ۱۳ میلیون دلار نسبت به ۱۴۰۱ ارتقا پیدا کرده، اما به‌خاطر تغییر نرخ ارز در کشورمان همین میزان رشد، معادل افزایش ۸.۵ همتی برای خرید لپ‌تاپ در کشور بوده است.

آمار واردات لپ‌تاپ به‌کشور در سال ۱۴۰۱ از رقم تقریبا ۲۴۸ میلیون دلاری حکایت دارد و این عدد در سال گذشته با رشد ناچیز پنج‌درصدی پرده‌برداری می‌کند.

قیمت پرفروش‌ترین لپ‌تاپ بازار

آمار واردات لپ‌تاپ به کشور در سال گذشته که توسط گمرک منتشر شده، به‌شکلی است که نمی‌توانیم از آن برای پی‌بردن از تعداد دقیق لپ‌تاپ ‌های وارداتی به کشور استفاده کنیم، اما با رصد بازار متوجه می‌شویم عمده گزینه‌های پرفروش در کشور قیمتی نزدیک ۲۷ میلیون تومان دارند.

قیمت لپ‌تاپ ۲۷ میلیونی با احتساب متوسط نرخ سال گذشته ارز، چیزی معادل ۵۵۰ دلار به‌دست می‌آید. محدوده‌ای که نشان‌دهنده لپ‌تاپ ‌های اصطلاحا اقتصادی است و نشان می‌دهد، ایرانی‌ها موقع خرید لپ‌تاپ بیشتر از هر چیز دیگری نگران لحظه کارت کشیدن هستند. حالا اگر همین اعداد را به‌عنوان پیش‌فرض درنظر بگیریم، آنوقت به تعداد تقریبی ۶۰۰ هزار دلار لپ‌تاپ وارداتی در سال ۱۴۰۲ می‌رسیم.

لپ‌تاپ ‌های وارداتی از کجا روانه بازار می‌شوند؟

آمار واردات لپ‌تاپ به کشور مشخص می‌کند عمده مدل‌هایی که در مغازه‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی موجود هستند، از مبدا امارات راهی بازار می‌شوند. ارزش دلاری لپ‌تاپ ‌های وارداتی از مبدا امارات متحده عربی در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۴۷ میلیون دلار بوده که نسبت به ارزش دلاری لپ‌تاپ ‌های وارداتی از چین تقریبا ۲۰ برابر است.

لپ‌تاپ ‌های وارداتی از چین ارزشی نزدیک ۱۲ میلیون دلار داشته و از این حیث سومین کشوری که بیشترین لپ‌تاپ ‌های واردتی از آن به کشور رسیده، ترکیه معرفی شده است. طوریکه حجم ۸۶۳ هزار میلیاردی واردات لپ‌تاپ از این کشور، آن را در جایگاه سوم قرار داده است. ۱۸۳ هزار دلار بابت خرید لپ‌تاپ از استرالیا شده و آلمان با وارد کردن حجمی معادل تقریبا شش هزار دلار در رتبه پنجم قرار دارد.

نقاط ورودی از کجا به بازار تزریق می‌شوند؟

فرودگاه امام خمینی تهران مهمترین نقطه وارداتی کشور در حوزه لپ‌تاپ درسال گذشته بوده است. تقریبا ۱۹۵ میلیون دلار از حجم وارداتی لپ‌تاپ در سال گذشته از طریق فرودگاه امام خمینی انجام شده و رتبه بعدی با واردات نزدیک ۴۰ میلیون دلار به منطقه ویژه اقتصادی پیام در استان البزر تعلق دارد.

واردات لپ‌تاپ به کشور در سال ۱۴۰۲ از مسیر منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی شامل ارزشی معادل سه میلیون دلار بوده و این عدد در مناطق ویژه اقتصادی بوشهر و سیرجان به‌ترتیب ۳۲۶ هزار و ۶۷ هزار دلار تخمین زده می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
  • بازار رمزارز‌ها / صعود اندک بیت‌کوین
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ / تتر کاهشی شد
  • بازار رمزارز‌ها / پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
  • پیش‌بینی قیمت مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳ | برای خرید مسکن در ارزان‌ترین نقظه تهران باید این مقدار هزینه کنید
  • پشت‌پرده واردات ۶۰۰ هزار لپ‌تاپ به ایران
  • پیش‌بینی قیمت میلگرد آجدار در سال 1403
  • پیش‌بینی نرخ ارز در ۲۸ فروردین /دلار به فاز استراحت رفت؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ / ارزهای مهم با افت تنش سقوط کرد