Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-28@14:09:21 GMT

تمام دانشجویان تا پایان شهریور واکسینه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۰۲۶۳

علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران،درباره  مشکلات اساسی که در آموزش پزشکی به دلیل وجود کرونا وجود دارد، اظهار کرد: گروهی که امسال در دانشگاه شهید بهشتی جزو برترین قرار گرفتند گروه بیهوشی و مراقبت های ویژه بودند زیرا بیشترین بار و فشار کاری روی این افراد قرار داشته و دارد.

او افزود: تعداد زیادی از کارکنان این بخش شهید شدند و علی‌رغم تمام این مشکلات، همکاران ما توانستند کار آموزش را به خوبی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل اصلی که ما داریم  موضوع گره خوردن بحث آموزش و درمان بوده که مدت‌هاست با هم برخورد کرده  است و ما امیدواریم که در آینده برای بهتر شدن شرایط همکاران این گره کور باز شود. 

زالی ادامه داد: آموزش به شیوه های آنلاین و مجازی در کل دنیا رخ داده است و تصور می‌شود این نوع روش ادامه پیدا کند. در حال حاضر آموزش مجازی در دانشگاه شهید بهشتی نهادینه شده و از این به بعد دستاوردهای آموزشی و شیوه های آموزش به روش های غیر حضوری را خواهیم داشت.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: در حال حاضر مشکلات ما مربوط به رشته های تخصصی و بالینی است، وقتی که حرف از آموزش مجازی می‌شود تنها جایی که ما خیلی ضعف داریم و توانایی انطباق آن با آموزش مجازی را نداریم، به دستیاران و رزیدنت ها مربوط می شود. این افراد باید جراحی یا بیهوشی را یاد بگیرند که قسمتی از آموزش آنها باید به صورت حضوری انجام شود و این همان بخشی است که در آن نقص وجود دارد.

او گفت: مشکل دیگر درآمد کم دستیاران بالینی است که با توجه به درگیری زیاد آنها در بخش های مختلف، باعث شده فارغ‌التحصیلان کمتر گرایش به ماندن در این بخش داشته باشند. رشته هایی مثل داخلی، اطفال، طب اورژانس، برخی رشته های جراحی مانند جراحی اطفال و بخصوص رشته بیهوشی کمتر از سایر رشته ها شاهد تقاضای دستیاری در آن‌ها هستیم و این موضوعی است که باید درباره آن تحقیق و چاره ای برای حل آن اندیشیده شود.

زالی بیان کرد: مشکلات آموزش مجازی به صورت عام و تخصصی برای دانشجویان به مسائل زیر ساختی مربوط می شود. ممکن است مشکلات زیر ساختی در سایر کشورها هم وجود داشته باشد که مهم ترین آن ها در ایران به پهنای باند و خلل های هزینه ها مربوط می شود. اما بر اساس گزارش های منتشر شده از سراسر کشور و به خصوص دانشگاه شهید بهشتی، این روند به سرعت در بخش آموزش های آنلاین، آفلاین و تعاملی رشد کرده است.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران افزود: موضوع زیر ساخت تا حدی پیگیری شده و مشکل هزینه ها را نیز باید در جای دیگری پیگیری کرد تا با کاهش هزینه ها همه افراد بتوانند از این آموزش ها بهره مند شوند.

واکسینه شدن دانشگاهیان کافی نیست

او  گفت: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد، یعنی حتی ما دانشجویان ترم اول که دروس آن ها تئوری بوده را نیز فراخوان کردیم و این افراد نیز تا انتهای تابستان واکسینه خواهند شد، اما برای حضوری شدن کلاس ها لازم است واکسیناسیون همه جانبه اتفاق بیفتد یعنی  فقط واکسینه شدن دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه کافی نیست.

زالی بیان کرد: به طور قطعی نمی توان گفت که از اول مهر کلاس حضوری خواهیم داشت یا خیر. عمده آموزش های بالینی که وابسته به حضور است در دوران شیوع ویروس کرونا با فراز و نشیب هایی همراه بود و با افزایش شیوع شاهد کاهش حضور دانشجویان بودیم.

او ادامه داد: در حال حاضر دستیاران و انترن‌ها به طور کامل در بالین حضور دارند. ما روند آموزش را در شرایط قرمز به طور کامل متوقف کردیم و حالا  که وضعیت زرد یا نارنجی است دانشجویان ما وارد عرصه آموزش خواهند شد.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران تصریح کرد: دانشجویان بالینی ما در حال حاضر به صورت حضوری در حال آموزش دیدن هستند. در تلاشیم تا با پوشش کامل واکسیناسیون ، شاهد حضور مابقی دانشجویانی که دروس پایه دارند، باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران آموزش مجازی حال حاضر رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورکنسرت علیرضا قربانی در تهران به پایان رسید / قدردانی از تمام اعضای گروه

۷ فروردین ۱۴۰۲ مصادف با آخرین شب اجرای کنسرت علیرضا قربانی در تهران بود که با حضور ۲۵۰۰ نفر در هتل اسپیناس برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، ۷ فروردین ۱۴۰۲ مصادف با آخرین شب اجرای کنسرت علیرضا قربانی در تهران بود که با حضور ۲۵۰۰ نفر در هتل اسپیناس برگزار شد.

پس از اجرای دو سانس کنسرت و در پایان سانس دوم، محسن خباز تهیه‌کننده این مجموعه کنسرت‌ها روی صحنه حاضر شد و خطاب به حاضران در سالن گفت:  از همه شما بزرگواران سپاسگزارم و امیدوارم سال نو برای شما مبارک و سال پیش‌رو سال خوشدلی، برکت و تندرستی برای همه مردم این سرزمین باشد و همچنین امیدوارم طاعات‌تان مورد قبول حضرت حق واقع شود. 

وی ادامه داد: خدمتگزاری برای فرهنگ این سرزمین برای بنده و همکارانم بسیار مایه مباهات و سربلندی بوده است، آن هم در کنار مردی که برای موسیقی و فرهنگ این سرزمین مایه افتخار است. مردی که سراسر شرافت و  اخلاق است و بسیار عزیز؛ علیرضا قربانی بزرگوار.

خباز اظهار کرد: امشب هشتادوچهارمین اجرای تهران به پایان رسید. با حضور پر خیر و برکت شما بیش از 230هزار نفر در تهران توانستند این کنسرت را در سه دوره زمانی ببینند که واقعا مایه دلگرمی و افتخار همه ما بوده است. از تک تک شما برای حمایت‌هایی که از فرهنگ این سرزمین می‌کنید، سپاسگزارم.

به گفته وی،  نزدیک به 200 اجرا در ایران و خارج از ایران برگزار شده و بالغ بر 400هزار نفر در این ماه‌هایی که از آغاز این پروژه گذشته است، این رپرتوار را دیده‌اند. 

مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری شهرآفتاب افزود: این اتفاق مرهون حضور بسیار گرانقدر اعضای ارکستر بزرگ و درجه یک ما است؛ حسام ناصری عزیز و اعضای گروه. همینطور باید قدر بگذاریم تلاش همه کسانی را که در خدمت فرهنگ این سرزمین هستند. می‌خواهم از تک تک همراهانی که باعث شدند این برنامه با این قوت و قدرت برگزار شود، تشکر کنم.

تهیه‌کننده مجموعه تورکنسرت‌های علیرضا قربانی در ادامه از تک تک اعضای گروه برگزاری و پشت صحنه اعم از مدیر اجرایی، مجریان طرح، طراحی و مهندسی صدا، کارگردانی و طراحی صحنه، گروه صدا و نور، گروه روابط عمومی، گروه محتوای تصویری، تبلیغات، دکور، مدیریت گروه، مدیریت صحنه، تولید، مجموعه استودیو ایفا، تشریفات، پذیرایی و... دعوت کرد روی صحنه بیایند.

سپس علیرضا قربانی به رسم سپاس شاخه گلی به هر یک از اعضای گروه تقدیم کرد.

در ادامه و همزمان با اهدای گل توسط علیرضا قربانی به اعضای گروه، خباز تاکید کرد: علیرضا قربانی با مناجات‌ها و عاشقانه‌هایش، با تمام دغدغه‌های اجتماعی‌اش که این سال‌ها از خودش به ظهور رسانده در حافظه تاریخی فرهنگ این سرزمین جاودانه است.

پس از آن علیرضا قربانی به دعوت محسن خباز پشت میکروفون قرار گرفت و گفت: من هم قدری در این بخش شگفت‌زده شدم. به هر حال بدون این کار تیمی بزرگ واقعا امکان‌پذیر نبود. تعداد دوستانی که به روش‌های مختلف در این کار دخیل هستند بسیار زیاد است و الان هم تعدادی از آنها را می‌بینید. برخی از دوستان همچنان پشت صحنه هستند. بدون حضور این افراد این حجم از اجرا امکان‌پذیر نبود و من به عنوان برادر بزرگ‌تر آنها دستشان را می‌بوسم. در تمام این مدت مانند یک خانواده بدون کوچک‌ترین حاشیه و با تمام انرژی در کنار هم بودیم.

دیگر خبرها

  • کمیسیون‌های مجلس به آموزش و پرورش توجه کنند
  • انجام پایان‌نامه‌های ارزان‌قیمت و مشکلات دانشجویان
  • افزایش میزان استفاده از فضای مجازی در نوروز و ضرورت حفظ امنیت کودکان
  • تور کنسرت‌های علیرضا قربانی در تهران به پایان رسید
  • پروژه های نیمه تمام خیرساز در اولویت تکمیل
  • تورکنسرت علیرضا قربانی در تهران به پایان رسید / قدردانی از تمام اعضای گروه
  • تورکنسرت علیرضا قربانی در تهران به پایان رسید/ قدردانی از تمام اعضای گروه
  • طراحی شبیه‌ساز آموزش پزشکی با قابلیت ویزیت مجازی بیماران
  • اسکان بیش از ۳۲۰ هزار مسافر نوروزی در مراکز آموزشی اصفهان
  • انتخاب سگ‌های امدادی بر چه اساس است؟