Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه «مرز دوغارون و گمرک اسلام‌قلعه روزانه ظرفیت فعالیت حدود ۱۰۰۰ کامیون در خروجی و ١٠٠٠ کامیون ورودی را دارد»، گفت: هرقدر روان‌سازی بیشتری در تردد مرزی انجام شود به همان میزان شاهد پویایی، رشد و توسعه محموله‌های صادراتی، ترانزیتی و روابط تجاری در دو کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین محمود امتی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص چگونگی وضعیت فعالیت‌های صادراتی در مرز دوغارون اظهار کرد: تا قبل از حادثه آتش‌سوزی اسلام قلعه در بهمن ماه سال ۹۹، در گمرک اسلام‌قلعه تقریبا ورودی و خروجی‌های قابل قبولی جریان داشت و فعالیت‌ها روان صورت می‌گرفت. در آن زمان حدودا روزانه ۵۰۰ دستگاه ورودی و  ۵۰۰ دستگاه خروجی از پایانه دوغارون، منطقه ویژه و بازارچه وجود داشت.

وی افزود: پس از حادثه آتش سوزی اسلام قلعه، برای مدتی فعالیت‌ها در مرز کاهش یافت و محموله‌ها در پشت مرز متوقف شد. 

نائب رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان‌رضوی دلیل توقف و کندی فعالیت‌های اخیر در مرز دوغارون را محدودیت ستاد ملی کرونا در خصوص کرونای هندی بیان کرد و خاطر نشان کرد: از چندوقت قبل ستاد ملی کرونا به دلیل مبارزه با کرونای هندی، مرزها را محدود کرد و در مرز از رانندگان افغان که وارد ایران می‌شدند تست کرونا می‌گرفتند به همین دلیل شاهد کاهش ورود کامیون‌ها از کشور افغانستان به ایران شدیم که البته پس از مدتی با انجام مکاتبات و مذاکرات این مشکل حل شد. ازحدود یک ماه قبل، فعالیت‌ها دوباره شروع شده است و ورود کامیون‌ها تقریبا به ۲۰۰ الی ۳۰۰  مورد رسیده است. 

امتی با ارائه آمار کامیون‌های ورودی و خروجی افزود: در شرایط فعلی، با آماری که از گمرک و سازمان‌حمل‌ونقل دریافت کرده‌ایم، حدود ۴۰۰ خروجی از مرز دوغارون داریم و ۴۰۰ الی ۴۵۰ ورودی کامیون‌ها به مرز دوغارون از سمت افغانستان است. روند فعالیت‌ها نسبت به روزهای گذشته بهتر شده است و همکاری چشم‌گیر کنسولگری ایران در هرات، ناظر گمرکات استان، مدیر گمرک و سازمان حمل‌ونقل مستقر در مرز دوغارون در بهبود عملکرد فعالیت‌های مرزی موثر بود. اما با پتانسیل موجود و توافقنامه حمل و نقلی دو کشور که حداقل ٦٠٠ کامیون ورودی و ٦٠٠ کامیون خروجی تعریف شده همچنان فاصله دارد.

وی عنوان کرد: اگر ساعت کاری در مرز افزایش یافته و به این مسئله اهمیت بیشتری داده شود و برنامه‌های دیگر از جمله ایجاد آسفالت میان دو مرز صورت بگیرد، دروازه پایانه مرزی به چندین گیت با تفکیک محمولات صادراتی، ترانزیتی، سوختی و مسافری تفکیک و تعریض گردد شاهد افزایش خروجی و ورودی‌ها کامیون‌ها در مرز خواهیم بود. 

نائب رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان‌رضوی گفت: مسئولین در هر دو طرف باید این نکته را در نظر داشته باشند که مرز دوغارون و گمرک اسلام‌قلعه روزانه  ظرفیت فعالیت حدود ۱۰۰۰ کامیون در خروجی و ١٠٠٠ کامیون ورودی را دارد. هرچقدر  روان سازی بیشتری در تردد مرزی انجام شود به همان میزان شاهد پویایی، رشد و توسعه محموله‌های صادراتی، ترانزیتی و روابط تجاری در دو کشور خواهیم بود. 

امتی بیان کرد: در مرز دوغارون شاهد مزیت‌های برجسته و اساسی هستیم و به همان نسبت نیز  موانع و مشکلات پیچیده‌ای پیش رو داریم. اگر بتوانیم موانع و مشکلات حاضر در این مرز را کاهش دهیم، به همان میزان به مقدار مزیت‌ها خواهیم افزود. طبیعتا با افزایش ساعت کاری، تسریع در کنترل اسناد و مدارک، تفکیک محموله های تجاری و مسیر مسافری ، شاهد کاهش توقف مرزی و کاهش سرمایه تجار، شرکت‌ها و رانندگان  و به تبع آن کاهش هزینه‌ها و کاهش کرایه حمل خواهیم بود که نهایتاً افزایش مبادلات تجاری و ارتقای تراز  تجاری دو کشور را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گمرک دوغارون دوغارون مرز دوغارون اسلام قلعه کامیون ها محموله ها فعالیت ها حمل ونقل دو کشور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برای حجم مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان

رئیس‌جمهوری گفت: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است.

‌به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) در نشست مطبوعاتی مشترک با شهباز شریف، نخستوزیر پاکستان ضمن قدردانی از میزبانی دولت این کشور از هیئت همراه جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: از طرف رهبری معظم انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران به مردم پاکستان که همواره از اسلام، ارزش‌های اسلامی، مظلومان فلسطین و حق و عدالت دفاع کردند، سلام عرض می‌کنم.

وی با بیان اینکه روابط دو کشور ایران و پاکستان به صرف روابط همسایگی نیست، بلکه مبتنی بر رابطه تاریخی، تمدنی و اشتراکات عمیق اعتقادی و دینی است، افزود: آنچه دو ملت بزرگ ایران و پاکستان را پیوند داده، همین اشتراکات اعتقادی و دینی است و چنین پیوندهایی ناگسستنی است.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه تبادل ظرفیت‌های قابل توجه موجود در دو کشور به‌طور حتم سبب انتفاع ملت‌های ایران و پاکستان خواهد شد، افزود: در نشست هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور تصمیم گرفتیم ضمن به‌کارگیری این ظرفیت‌ها روابط ایران و پاکستان را در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی در همه سطوح ارتقا بخشیم.

رئیسی گفت: ممکن است برخی تعمیق همکاری‌ها و روابط دو کشور را نپسندند، اما آنچه برای ما اهمیت دارد تداوم همکاری‌های دو کشور با هدف تأمین منافع دو ملت است. از این رو در نشست‌ هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان تصمیم گرفتیم برای ارتقای سطح همکاری‌های تجاری و اقتصادی در گام نخست مبادلات تجاری را ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران تحریم‌های ظالمانه را به فرصتی برای پیشرفت کشور تبدیل کرده‌ است، نسبت به انتقال تجربیات و تبادل ظرفیت‌ها در این زمینه با ملت پاکستان به‌ویژه در بخش‌های مختلف علم و فناوری، تکنولوژی، حمل‌ونقل و ترانزیت اعلام آمادگی کرد.

رئیس‌جمهوری در پایان ابراز امیدواری کرد این سفر نقطه عطفی در روابط ایران و پاکستان در همه زمینه‌ها باشد. ‌

جواد اوجی، وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری عازم اسلام‌آباد شده است و پس از پایان سفر به پاکستان راهی سریلانکا می‌شود.

دیگر خبرها

  • بارش‌های روز گذشته هیچ آسیبی به روستاهای دلیجان وارد نکرد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • عبور سنگ ترانزیتی افغانستان به ترکیه از گمرک دوغارون
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • ایران به زودی به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه می‌پیوندد
  • مواد توهم‌زا موجب تسریع در روند مرگ سلولی می‌شود
  • هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برای حجم مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان
  • راه‌آهن: به‌تازگی قطار تجاری از افغانستان وارد ایران نشده است
  • هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و پاکستان
  • اطلاعیه روابط عمومی راه آهن؛ هیچ قطار تجاری ترانزیتی از سوی کشور افغانستان وارد محدوده ریلی ایران نشده است