Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- پرورش و تولید بلدرچین یکی از عرصه‌های بسیار سودآور و منطبق بر الگوی اقتصاد مقاومتی است که امروز افراد زیادی در استان فارس برای تولید و کسب درآمد به این عرصه وارد شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مقام معظم رهبری تقریباً 10 سال پیش در دیداری که با کارآفرینان کشور داشتند، فرمودند  امروز کشور بیش از گذشته به کارآفرینی احتیاج دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوعی است که رهبر معظم انقلاب در سال 89 مطرح فرمودند؛ از آن سال تاکنون پیشرفت‌های زیادی در عرصه کارآفرینی صورت گرفته است اما شرایط اقتصادی کنونی و فشار بیشتر دشمن در زمینه اقتصادی ایجاب می‌کند که موضوع کارآفرینی با همت بیشتری دنبال شود، این در حالی است که گوشه و کنار استان فارس کارآفرینان جوان زیادی مشغول به فعالیت هستند تا با خلق ایده‌‌های جدید نه‌ تنها برای خود بلکه برای عده‌ زیادی از هموطنانشان  نیز اشتغال‌زایی کنند.

پرورش و تولید بلدرچین یکی از عرصه‌های بسیار سودآور و منطبق بر الگوی اقتصاد مقاومتی است که امروز افراد زیادی در استان فارس برای تولید و کسب درآمد به این عرصه وارد شدند. قباد کیانی یکی از کارآفرینان برتر استان فارس است که شغل قبلی خود را رها کرده و به تولید و پرورش بلدرچین روی آورده است. 

وی در گفت‌وگو با تسنیم شروع کارش را 94 اعلام کرد که در منطقه کوهمره سرخی شیراز پرورش بلدرچین را شروع کرده و زمینه اشتغال تعدادی را فراهم کرده است. 

این کارآفرین که پیش از این شغلی با درآمد ماهیانه ثابت داشته از انگیزه‌اش برای تولید چنین می‌گوید: شغل قبلی من با وجود اینکه به دید بسیاری موجه بود اما علاقه‌ای که به تولید داشتم سبب شد از آن دست بکشم و تولید بلدرچین را شروع کنم. 

کیانی درباره پرورش بلدرچین می‌افزاید: پرورش بلدرچین به علت اینکه شرایط محیطی خاصی می‌خواهد سخت است چون یک محیط پوشیده و ایمن نیاز دارد و به تناسب تعداد بلدرچین‌ها باید مکان را آماده کرد چرا که بلدرچین بیشترین حساسیت را به دما دارد.

به گفته این کارآفرین برای اینکه پرورش بلدرچین به سوددهی برسد 9 ماه زمان نیاز دارد و اگر تولیدکنندگان این عرصه کار را کامل در دست داشته باشند، مقرون به صرفه است. چون محال است کسی دست به تولید بزند و سود نکند اما آن میزان سود به تخصص و تجربه  و ابتکار عمل تولیدکننده بازمی‌گردد.

وی که حاضر است تجربه‌های خود را در اختیار دیگر کارآفرینان قرار دهد، می‌گوید: بسیاری از افراد برای ورود به این حیطه آمده‌اند و با مشاوره گرفتن موفق شدند کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند و من نیز آنچه را واقعیت ماجرا است، بیان می‌کنم. 

آوای خوش امید و تلاش در سایه تولید و پشتیبانی؛ صدای کارآفرینی از میان چرخ‌های دوزندگی شنیده می‌شودانتخاب کارآفرینی به‌جای مهندسی؛ کسب سود یک تا 1.5 میلیونی از هر شترمرغکارآفرینی با عطر گل‌های محمدی؛ موانع صادرات عرقیات گیاهی برطرف شود

کیانی کم کاری دولت در حمایت از تولید را از مهم‌ترین موانع کار می‌داند و معتقد است در بسیاری از ادارات شعار حمایت از تولید می‌دهند اما در واقعیت امر متفاوت عمل می‌کنند و عدم حمایت از تولید درد مشترک تمام کارآفرینان و تولیدکنندگان است. 

وی بازار فروش بلدرچین تولیدی خود را شهرستان شیراز و از طریق ارتباط مستقیم با مصرف‌کننده قرار داده و همچنین فروش آنلاین را نیز در برنامه خود گذاشته که با این امر کار خود را توسعه دهد. 

این کارآفرین برتر استان فارس به مشتری مداری در امر تولید و فروش موفق اعتقاد راسخ دارد و برای همین امر امکانی برای تفریح همراه با خانواده برای مشتریان خود در مزرعه پرورش بلدرچین فراهم کرده است. 

کارآفرینی واژه‌ای بسیط و ساده اما در عین حال بسیار پیچیده است و مسیری پر پیچ و خم دارد و آنان که این مسیر را طی کردند الگوهای خوبی برای کسانی هستند که می‌خواهند در این مسیر گام بردارند. قطعا معرفی آنها سهمی کوچک در اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمایت از تولید پرورش بلدرچین استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توانیم در خانه‌های خلاق ایرانی یک ایده را به محصول تبدیل کنیم؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ «خانه خلاق» پلتفرمی برای استقرار و رشد شتاب‌دهنده‌های تخصصی، شرکت‌های خلاق و استارت‌آپ‌های فعال در حوزه‌های صنایع فرهنگی، علوم انسانی، هنر و فناوری‌های نرم و هویت‌ساز است. به بیان ساده، خانه خلاق مکانی فیزیکی یا مجازی است که از افراد و کارآفرینان خلاق پشتیبانی می‌کند تا مشاغل در کنار هم و با کمک یکدیگر رشد کنند.

این مراکز با ایجاد فضایی مناسب از کارآفرینان و سرمایه‌گذارهای نوپا در حوزه‌های گوناگون حمایت کرده و با ارائه خدمات مشاوره، آموزش و منابع مالی به کارآفرینان خلاق مسیر آن‌ها را هموار می‌کند.

بر همین اساس در این مراکز افراد می توانند علاوه بر شبکه سازی، ایده های جدیدی را اجرا کنند که در نهایت باعث توانمندسازی گروه های مختلف اجتماعی، تجاری سازی ایده ها و افزایش آگاهی در موضوعات مختلف می شود.

در همین راستا، یکی از پرسش‌های اصلی برای بسیاری از فناوران، جوانان و افراد خلاق در ایران این است که «چگونه می‌توانیم ایده‌ها و طرح‌های فناورانه خود را در خانه‌های خلاق به مرحله تجاری‌سازی برسانیم؟»

براساس اعلام ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق برای تکمیل زنجیره ایده تا محصول در خانه‌های خلاق و نوآوری، فردی که در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی ایده‌ای دارد، در خانه خلاق از مرحله ایده تا تولید محصول راهنمایی می‌‌شود.

راهنمایی‌ها به این صورت است که فرد پس از ورود به خانه خلاق، دارای همکار و تیم می‌شود و سپس می‌تواند با سرمایه‌گذار، بازاریاب و مشاورهای حاضر در این خانه‌ها ارتباط برقرار کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • اشک چند سبزپوش در فولادشهر درآمد(عکس)
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • توسعه پرورش دام سبک در گلستان با حمایت سازمان اوقاف
  • کارگروه مشترک همکاری اتاق بازرگانی و وزارت کار تشکیل می‌شود
  • چگونه می‌توانیم در خانه‌های خلاق ایرانی یک ایده را به محصول تبدیل کنیم؟