Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-20@01:24:45 GMT

عباس عبدی: دوره عوام‌ بازی گذشته

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۰۶۷۱

عباس عبدی: دوره عوام‌ بازی گذشته

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: در انتخابات گذشته یکی از نامزدهای مهم اصول‌گرا که انصراف داد و رفت، جمله مهمی را هنگام ثبت‌نام برای نامزدی ریاست جمهوری گفت. گفت درآمد کشور را در ۴ سال ریاست جمهوری خود دو و نیم برابر می‌کنم. این به معنای رشد اقتصادی سالانه ۲۵ درصد بود آن هم در کشوری که به طور کلی همیشه نیمی از اهداف رشد ۸ درصدی خودش را محقق نکرده بود! به علاوه تاریخ سراغ ندارد که کشوری چنین رشدی را در ۴ سال تجربه کند، مگر با پیدا کردن نفت، آن هم فقط یکی دو سال!    حالا آن اظهار نظر عجیب گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در انتخابات اخیر یکی دیگر از آنان وعده ایجاد ۱۶ میلیون شغل طی دوره ریاست جمهوری اول خود را می‌دهد!! البته از این نوع مشاغل قبلاً هم داشته‌ایم. زمان احمدی‌نژاد خیلی به او گفته شد که چرا شغلی ایجاد نمی‌کنید، از استانداران خود آمار گرفت و گفت در یک سال ۱٫۶ میلیون شغل ایجاد کرده است. از همین شغل‌های سرِ کاری! در حالی که تعداد خالص مشاغل کشور (ایجاد شده منهای از میان رفته) در دوره اصول‌گرایی احمدی‌نژاد پس از ۸ سال حدود صفر هزار! شغل بود تازه با آن صدها میلیارد دلار درآمدهای نفتی.حالا وعده ۱۶ میلیون شغل را فقط در یک دوره می‌دهند.    بیایید فرض کنیم که چنین کاری را انجام دهند. کسی که بتواند این تعداد شغل ایجاد کند، قطعاً می‌تواند بهره‌وری را هم بیش‌تر کند، ولی فعلاً فرض می‌کنیم که آقایان با بهره‌وری ثابت این سراب را اجرایی کنند. در این صورت تعداد شاغلین فعلی که حول و حوش ۲۴ تا ۲۵ میلیون نفر است در پایان دوره اول ریاست جمهوری ایشان به ۴۰ میلیون نفر خواهد رسید. اگر بهره‌وری ثابت باشد، این امر به معنای رشد ۶۶ درصدی تولید ناخالص داخلی است. که به طور متوسط سالانه ۱۴ درصد رشد اقتصادی خواهد شد.   منابع لازم سرمایه‌گذاری برای انجام چنین کاری مطلقاً در داخل کشور وجود ندارد. شاید باید حدود نیمی از تولید ناخالص داخلی را سرمایه‌گذاری کرد تا این حد از اشتغال و رشد ایجاد شود. و این برای ایران فعلی غیر ممکن است و باید از طریق خارج تأمین شود. آن هم از سوی کسانی که می‌خواهند تجارت را به صورت تهاتری مرزنشینان انجام دهند!    کشوری که ۶ برنامه توسعه داشته است و در تمام آنها رشد اقتصادی ۸ درصد را هدف قرار داده و هیچ گاه نتوانسته در هیچ برنامه‌ای به این رقم نزدیک شود، حتی در زمان خاتمی که بهترین عملکرد را داشته نتوانست چنین کند، حالا چگونه باید رشد ۱۴ درصدی داشته باشد؟    تنها راه برای این کار اضافه کردن زنان خانه‌دار به عنوان شغل است و یک مستمری هم که دیگر نامزد اصولگرا برای زنان تعیین کرده از طریق استقراض از بانک مرکزی تهیه و پرداخت کنند، که در این صورت می‌توان طی یک سال تعداد شاغلین را میلیون‌ها نفر اضافه کرد، بدون آنکه ذره‌ای به تولید ناخالص داخلی کشور اضافه شود، سهل است که کمتر هم خواهد شد.    این شعارها در تاریخ این مملکت باقی می‌ماند و آیندگان به ما خواهند خندید که چه جامعه‌ای داشتیم که چنین افرادی با القاب دهان‌پرکن دکترا حتی درک روشنی از عدد ندارند.    مدیریت عصر پیشاصنعتی را می‌خواهند اجرا کنند، و با نشستن جلوی مردم و گوش دادن به درد دل‌های آنان مسایل را حل کنند. یک لحظه هم فکر نمی‌کنند، اگر چین بزرگ‌ترین دستاوردهای توسعه و پیشرفت را دارد، از طریق حضور رهبرانش در مزارع و کارخانجات و شنیدن حرف کشاورز و کارگر توسعه نیافته‌ است.   امروز دنیا مدرن شده است، هر صنف و گروهی باید نهادهای خود را داشته باشد. آن پیرمرد روستایی که وضع خوبی ندارد چه می‌داند که راه‌حل مشکلات چیست؟ ولی سندیکاهای کشاورزی، انجمن‌های صنفی کارگری و حرفه‌ای، نهادهای مدنی قدرتمند، و نهادهای علمی و پژوهشی، آزادی اعتراضات، حق دسترسی به اخبار و اطلاعات و رسانه‌های موثر و حاکمیت قانون به راحتی می‌توانند مشکلات را نشان داده و راه‌حل‌ها را ارایه دهند و نیازی نیست چون چند صد سال پیش به اطراف و اکناف رفت و هر هفته سفری داشت تا درد مردم را متوجه شد. دوره این عوام‌بازی‌ها گذشته است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور داوران چهارمحال و بختیاری در دوره رفرشینگ داوری اسکواش

آقای سلیمی اظهار داشت: سه نفر از داوران اسکواش استان محمد محمدی فارسانی، آرمان محمدی نافچی و شقایق مولایی کوچکی به دوره رفشینگ داوران فدراسیون راه یافتند.

وی افزود: هرساله دوره‌های رفرشینگ داوران از سوی فدراسیون برگزار می‌شود و تعدادی از داوران رسمی منتخب امکان حضور در این دوره‌ها را دارند تا مجوز داوری را در سال جاری دریافت کنند.

بیشتر بخوانید

داوران چهارمحالی مسابقات بین المللی اسکواش را سوت می زنند

سلیمی اضافه کرد: استان چهارمحال و بختیاری سه داور در سال گذشته داشت و در سال جدید نیز با تأیید فدراسیون سه داور مجوز حضور در دوره رفرشینگ ۱۴۰۳ را با توجه به قضاوت‌های خود کسب کردند.

وی ادامه داد: شرکت کنندگان در دوره آموزشی رفرشینگ داوری پس از کسب حد نصاب امتیازات لازم می‌توانند مانند سال گذشته در رویداد‌های ملی و بین المللی قضاوت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تراکتور مغلوب نساجی شد
  • سه امتیاز برای حفظ تار و پود نساجی/ تراکتور بازهم شکست خورد
  • عباس‌زاده گره نساجی مقابل تراکتور را باز کرد
  • آموزش و پرورش و فرهنگ در تربیت انسان بسیار تأثیرگذار هستند
  • عباس عبدی: انجام کار غیرقانونی با تذکر حل نخواهد شد
  • حضور داوران چهارمحال و بختیاری در دوره رفرشینگ داوری اسکواش
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی