Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیر تحریم کنندگان سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری با نامزدی حضرت آیت الله خامنه‌ای که با اقبال گسترده مردم مواجه شد به سنگ خورد و میزان مشارکت ۹۵ درصدی مردم برای هیچ دوره ریاست جمهوری دیگر تکرار نشد.

خبرگزاری میزان - فارس نوشت: سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از سه ماه از عزل ابوالحسن بنی‌صدر و شهادت «محمدعلی رجایی» دومین رییس جمهور منتخب مردم به دست منافقین و شرایطی که ایران در جنگ تحمیلی به سر می‌برد، روز دهم مهرماه ۱۳۶۰ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام در سومین انتخابات ریاست جمهوری پذیرفت که یکی از روحانیون نامزد انتخابات شود و آیت‌الله خامنه‌ای، امام جمعه تهران، نماینده مجلس شورای اسلامی و نماینده امام خمینی (ره) در شورای عالی دفاع، روز یکشنبه ۲۲ شهریورماه ۱۳۶۰ برای انتخابات ریاست جمهوری سوم نام‌نویسی کرد.

برای اولین بار بود که یک روحانی، کاندیدای ریاست جمهوری می‌شد. نامزد‌های دیگر انتخابات به ترتیب مرحوم «علی‌اکبر پرورش» نماینده وقت مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، مرحوم «سیدرضا زواره‌ای» معاون اسبق وزارت کشور و «حسن غفوری‌فرد» وزیر نیروی دولت دوم بودند.


آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای به رغم به سر بردن در شرایط پس از ترور، درخواست‌های گسترده نیرو‌های انقلاب را برای پذیرش کاندیداتوری پذیرفت

فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات

فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات دور سوم ریاست‌جمهوری نه تنها آرام‌تر نشد، بلکه با ورود سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ به فاز مسلحانه متشنج‌تر از دو دوره قبل شد. با مشخص شدن خط‌کشی‌های سیاسی جریان‌های معاند با نظام مقدس جمهوری اسلامی با همه توان خود در پی آن بودند که مردم را از شرکت در انتخابات باز دارند. در این میان سازمانی که پا را فراتر از فعالیت سیاسی گذاشت و با ترور و ایجاد رعب و وحشت سعی داشت روز انتخابات مردم در خانه‌ها بمانند و از حضور در پای صندوق رای خودداری کنند، مجاهدین خلق بودند که مردم به حق نام منافقین بر آن‌ها گذاشتند.

اما مردم با رهبری هدایتگر امام امت، بیدی نبودند که با این باد‌ها بلرزند و حضرت امام با پیش بینی هدف شوم منافقین در پیامی خطاب به ملت ایران فرمودند: «این شرارت‌ها برای آن است که شما را از رفتن پای صندوق‌ها بترسانند.»

گزینه دیگری که تیر تحریم‌کنندگان سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری را به سنگ زد، نامزدی آیت‌الله خامنه‌ای بود که با اقبال گسترده مردم مواجه شد. مردم نه از ترور منافقین خوفی به دل راه دادند و نه گوش به سیاسیون تحریم‌کننده انتخابات سپردند. میزان مشارکت مردم نسبت به دو دوره گذشته بیشتر شد. به عنوان مثال درصد مشارکت در تهران ۱۲ درصد، در آذربایجان شرقی ۱۴ درصد، در هرمزگان ۱۱ درصد و در سیستان و بلوچستان ۱۶ درصد نسبت به دوره دوم انتخابات ریاست جمهوری رشد داشت.


۱۰ مهر ۱۳۶۰ امام خمینی در سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری، رای خود را به صندوق انداخت

پس از برگزاری انتخابات نتایج زیر حاصل شد:

تعداد واجدین شرایط: ۲۲ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۱۷ نفر
تعداد رای‌دهندگان: ۱۶ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۷۱۷ نفر
درصد مشارکت: ۷۴.۲ درصد

رئیس‌جمهوری منتخب: آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای با ۱۵ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۹۰۵ هزار و ۹۸۷ رای معادل ۹۵ درصد کل آرا

نفر دوم: سیداکبر پرورش

بیشتر بخوانید: ۱۱۵ سال انتخابات ایران در قاب دوربین

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: انتخابات منافقین

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخابات منافقین سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری خامنه ای آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ثبت نام از کاندیدا‌های فدراسیون شطرنج که از روز ۱۵ فروردین آغاز شد، سرانجام روز چهارشنبه ۲۹ فروردین به پایان رسید. در حالیکه تا روز گذشته تنها ۳ نفر ثبت نام کرده بودند که مهمترین آنها کمال جوانمرد دبیر سابق کمیته پارالمپیک بود، روز چهارشنبه و در آخرین روز ثبت نام ۱۲ نفر دیگر نام نویسی کردند تا تعداد کاندیدا‌های ثبت نامی فدراسسون شطرنج به ۱۵ نفر برسد. 

مهمترین اتفاق روز آخر عدم ثبت نام شادی پریدر سرپرست فدراسیون بود. پریدر که در روز آخر برای حضور در انتخابات استعفای خود را اعلام کرده بود، پس از دیدار با وزیر ورزش و مذاکره با وی از تصمیم خود منصرف شد و استعفای خود را پس گرفت تا در انتخابات حضور نداشته باشد. با منتفی شدن حضور پریدر ۱۲ کاندیدای دیگر به فدراسیون مراجعه کرده و برای حضور در انتخابات ثبت نام کردند. 

بدین ترتیب با وجود حمایت جامعه شطرنج از وی، شادی پریدر که در زمان ریاست حسن تامینی به عنوان نایب رییس فعالیت داشت و از ۲۷ آذر پارسال با حکم وزیر ورزش به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد، در انتخابات شطرنج حضور نخواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل: آماده برگزاری دور دوم انتخابات هستیم
  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • امسال رشد اقتصادی روسیه سریع‌تر از کشور‌های پیشرفته خواهد بود
  • ثبت‌نام ۱۵ نفر در انتخابات فدراسیون شطرنج/ پریدر نیامد
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • دلیرمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوره‏‌های مختلف انقلاب اسلامی نقش آفرینی کردند
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • استفتاء از امام خامنه‌ای؛ برخورد شیء پاک با نجس احتمالی