Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@23:20:55 GMT

رأی اولی‌ها و بانوان درانتخابات پرشور ظاهر شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۳۹۲۶

رأی اولی‌ها و بانوان درانتخابات پرشور ظاهر شوند

سالار قاسمی روز یکشنبه درآیین افتتاح باشگاه کارآفرین کشوری و بزرگداشت روز ملی دختران که درکانون شهید فهمیده کرج که دربستر شبکه شاد برگزار شد، افزود: رای اولی ها با حضور پرشور و حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ جشن تکلیف سیاسی خود را به نمایش خواهند گذاشت.

وی بیان داشت: انتخابات ۲۸ خرداد ،مهم ترین رخداد سال ۱۴۰۰ به شمار می رود که دارای ابعاد داخلی و بین المللی زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش البرز  با اشاره به اینکه رای اولی ها برای اولین بار موفق به مشارکت در سرنوشت سیاسی کشور می شوند، خاطرنشان کرد: این دوره از انتخابات شاهد حضور دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم در پای صندوق های رای خواهیم بود.

وی تصریح کرد: نقش و جایگاه رای اولی ها در انتخابات به طور قطع برای این قشر تجربه ای بسیار جذاب خواهد بود و خاطره ای به یادماندنی برای آنان به یادگار خواهد گذاشت.

قاسمی ادامه داد: مشارکت بانوان در همه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی یک ضرورت است و این مشارکت نقش تعیین کننده و اثرگذاری در انقلاب اسلامی دارد چراکه بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب همواره به حضور بانوان تاکید داشته و دارند.

وی درادامه به نقش مهم و موثر همه اقشار درانتخابات پرداخت و یادآورشد: درانتخابات ۲۸ خرداد ماه همه باید درپای صندوق های رأی حاضرشویم و فرد اصلح را انتخاب کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز به بیان اینکه مهم‌ترین اقدام وزارت آموزش و پرورش در راستای توانمندی دانش‌آموزان است، یادآورشد: درکنار مسائل آموزش و تربیتی دانش آموزان باید به مهارت آموزی آنها توجه کرد.

وی گفت: توانمند سازی دانش‌آموزان نیازبه آیتم‌های مختلفی مانند یادگیری دارد زیرا به میزان یادگیری که در جامعه اتفاق می‌افتد، انسان‌ها توانمند می‌شوند.

قاسمی افزود: برای توانمندسازی دانش آموزان باید به مهارت آموزی توجه کرد چراکه این دو لازم و ملزوم یکدیگرهستند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز  ادامه داد: اگر دانش‌آموزان مهارت های زندگی، تفکر انتزاعی، نقد کردن، گفت‌وگو، نه گفتن، مهارت حل مسئله و برخورد با چالش‌ها را آموزش ببینند، در واقع دانش‌آموزان توانمندی خواهند شد.

وی از کارآفرینی به عنوان یک مهارت مهم برای دانش آموزان درجامعه امروز یاد کرد وافزود: در دنیای کنونی باید بتوانیم در حوزه کسب و کار و تجارت آموزش ببینیم زیرا کارآفرینی محور برای توسعه‌یافتگی هر کشوری است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه به هدف و فلسفه باشگاه کارآفرینی و فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری، فرهنگی تربیتی و پرورشی و فرهنگی در راستای توانمندی دانش‌آموزان پرداخت و گفت: امیدواریم باشگاه کارآفرینی در آموزش و پرورش‌های کشور توسعه یابد.

وی تاکید کرد:دختران سرمایه‌های اصلی کشور هستند و در آینده از دامن پاک آنان فرزندان پاک، شجاع، برومند و همچنین فرزندانی که آینده کشور در دست توانمند آنها خواهد بود،تربیت می‌شوند.
استان البرز ۴۷۳ هزار دانش آموز دارد.

در این آیین۲۳ نفر از دختران برتر و منتخب آموزش و پرورش استان البرز که در جشنواره آفرین دخت، المپیادهای علمی، ورزشی و مسابقات فرهنگی هنری کشور تجلیل و از پوستر باشگاه کارآفرینی نیز رونمایی شد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ البرز مشارکت انتخاباتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ البرز مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ البرز مشارکت انتخاباتی مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز دانش آموزان رای اولی اولی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۳۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند

سال گذشته بود که انتشار نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی با موجی از واکنش‌ها مواجه شد.

برای نخستین بار قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از اُفت دو نمره‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وضعیت نامناسب قبولی‌ها در امتحانات نهایی و افت شدید نمرات انتقادهایی را برای وزارت آموزش و پرورش به همراه داشت و عده‌ای مجدداً از نبود عدالت آموزشی نوشته و گفتند.

اواخر سال گذشته محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگویی از تغییرات در برگزاری امتحانات نهایی و تسهیل در فارغ‌التحصیلی دانش آموزان خبر داد. او این موضوع را مطرح کرد که شورای عالی آموزش و پرورش هم این پیشنهاد معاونت آموزش متوسطه را تأیید کرده است.

بر اساس این مصوبه، دانش‌آموزان می‌توانند برای چهار عنوان درس نهایی که نصاب قبولی را کسب نکرده‌اند از «تبصره»، استفاده کنند.

در گذشته، اگر دانش‌آموزی معدل بالای ده گرفته بود؛ حتی اگر دو عنوان درس نهایی و دو درس غیر نهایی را نمره زیر ۱۰ و بالای ۷ (بین ۷ تا ۱۰) کسب می‌کرد، با شرط داشتن معدل بالای ۱۰ می‌توانست با استفاده از تبصره، فارغ‌التحصیل شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص دلایل تأیید این موضوع گفته بود؛ با توجه به اینکه عمده دروس پایه‌های دهم و یازدهم نیز نهایی شده، معاونت آموزش متوسطه پیشنهاد داد تا ۲ عنوان دروس «غیرنهایی» هم «نهایی» منظور شود؛ بدین ترتیب با موافقت کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، مقرر شد دانش‌آموزان بتوانند جهت فارغ‌التحصیلی، برای ۴ عنوان درس نهایی از این تبصره استفاده نمایند.

در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش باید توجه خود را بر ارتقای کیفیت آموزشی قرار دهد؛ شورای عالی آموزش و پرورش به دنبال فارغ‌التحصیلی محصلان است تا به هر ترفندی و علی رغم کیفیت پایین آموزش ارائه شده در استان‌های محروم یا کمتر برخوردار، این افراد از مدرسه خارج شوند؛ به امید اینکه در بازار کار یا جای دیگری آینده خود را جست‌وجو کنند.

در حقیقت عمده این تغییرات ناشی از همان تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی است که ارزش نمرات امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی را در پذیرش دانشگاه‌ها تا ۶۰ درصد افزایش داد.

امانی دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگویی هم همین موضوع را مطرح کرد و گفت: بسیاری از مصوبات اخیر درباره ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است.

پیشنهاد اخیر این است که طبق تک‌ماده؛ اگر دانش‌آموزی حداکثر در چهار عنوان درسی نمره ۷ و بیشتر کسب کند و معدل کل وی نیز حداقل ۱۰ باشد، فارغ‌التحصیل شناخته می‌شود.

سال گذشته در اولین سال محاسبه معدل امتحانات نهایی در پذیرش دانشگاه‌ها، متأسفانه شاهد اُفت نمرات دانش‌آموزان بودیم، کیفیت سوالات امتحانات نهایی و نبود عدالت آموزشی شد تا سال گذشته میانگین نمرات در شاخه نظری ۱۱.۶۲ و امسال به ۱۰.۰۲ رسید.

حالا آموزش و پرورش که در مسیر خود باید وضعیت امتحانات نهایی را بهبود بخشد و سوالات امتحانات نهایی را به نوعی طراحی کند که تنها دانش آموزان برتر قادر به پاسخگویی صحیح و کامل به سوالات باشند؛ شاهد افت نمرات و مردودی بسیاری از دانش آموزان خصوصاً در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده است. برای همین هم آموزش و پرورش به جای ارتقای وضع عدالت آموزشی و رشد وضعیت نمرات امتحانات نهایی در همه مناطق، اقدام به تغییر شرایط فارغ‌التحصیلی و محاسبه چهار درس زیر ده کرده است تا نوجوانان و محصلان بدون بهبود وضعیت تحصیلی از مدرسه خارج شوند و جای دیگری به دنبال آینده خود بگردند.

باید منتظر ماند و دید تصمیم جدید شورای عالی آموزش و پرورش تا چه میزان در افت نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی اثر گذار خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • بازديد معاون تربيت بدنى و سلامت وزارت آموزش و پرورش از طرح مهارت آموزى شنا
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی