Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@20:37:36 GMT

ورود ۷۷ هزار معلم جدید به مدارس در مهر ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۵۲۳۰

ورود ۷۷ هزار معلم جدید به مدارس در مهر ۱۴۰۰

رئیس دانشگاه فرهنگیان، گفت: در مهرماه سال ۱۴۰۰،  حدود ۷۷ هزار نفرمعلم فارغ التحصیل از دانشگاه فرهنگیان، به کلاس درس خواهند رفت.

به گزارش ایسنا، حسین خنیفر، در نشست با اعضای هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان که با حضور وزیر آموزش و پرورش در ساختمان شهیدرجایی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان تنها در مقام تربیت کننده نیروی انسانی است و برنامه ریزی برای این نیروها، باید لزوما توسط وزارت آموزش و پرورش در قالب های برنامه ریزی رشته ای، جنسیتی و استانی طی بازه های زمانی ۵، ۱۰، ۲۰، ۵۰ و ۱۰۰ ساله صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خانواده ها باید بدانند که گزینش و استخدام  و تغییر روندها در جذب دانشجومعلمان در مواردی مانند نسبت های جنسیتی، تعلقات مذهبی و ... توسط وزارت آموزش و پرورش صورت می گیرد و در اختیار دانشگاه فرهنگیان نیست.

خنیفر با اشاره به تغییرات سن پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان، گفت: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، سن پذیرش دانشجو معلمان در دوره لیسانس ۳۵ سال، کارشناسی ارشد ۴۰ سال و دکتری ۴۵ سال تعریف شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به تفاوت فاحش بین نیروی انسانی بازنشسته یا در آستانه بازنشستگی و نیروی انسانی مورد نیاز این دستگاه، تصریح کرد: ۴ روش برای کاهش فاصله بین نیروی انسانی جذب شده و نیروهای خارج شده، پیشنهاد شده است که عبارتند از؛ تداوم دوره های کارشناسی پیوسته با ظرفیت سالانه ۲ هزار نفر. تداوم دوره های مهارت آموزی با ظرفیت سالانه ۴۰ تا ۵۰ هزار دانشجو تا سال ۱۴۰۳ .  پذیرش دانشجویان با مدرک کارشناسی از سایر دانشگاه ها و ارائه مدرک کارشناسی ارشد رشته ای در دانشگاه فرهنگیان ؛ و راه اندازی دوره های کاردانی آموزش ابتدایی تا سال ۱۴۰۳.

خنیفر  مواجهه شدن با کمبود شدید معلم، محدودیت در فضا و امکانات و رشد مهارت آموزی از ۲۹۰۰ نفر در سال ۹۴ به ۷۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ را از علل تاسیس مراکز آموزشی مهارت آموزی (ماده ۲۸) دانست و بیان کرد: این مراکز به صورت موقتی و برای جلوگیری از تراکم و شلوغی پردیس ها تاسیس شده اند که با رفع نیازهای آموزش و پرورش، این مراکز تعطیل شده یا تغییر کاربری خواهند داد.

وی گفت: خوشبختانه با فعالیت های انجام شده، قادر خواهیم بود در مهرماه  سال ۱۴۰۰،  حدود ۷۷ هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان را به عنوان معلم، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا در کلاس های درس ، مشغول به فعالیت شوند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رییس دانشگاه فرهنگیان در پایان گفت: تا به امروز دو مرتبه موفق به بازنگری در موارد درسی دانشگاه فرهنگیان شده ایم. این بازنگری برای بار اول، در سال ۹۵ و برای بار دوم با فاصله ۳ سال، در سال ۹۸ صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سال تحصیلی 1400 ـ 1401 دانشگاه فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش نیروی انسانی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش

شاهرخ فرهادی در اعتماد نوشت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دو دانشگاه وابسته به آموزش و پرورش هستند که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند‌سازی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارند. دانشجویان این دانشگاه‌ها، جوانان با استعدادی هستند که با علاقه و شور و شوق پس از کسب رتبه علمی در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی با سپردن تعهد خدمت ۸ ساله به آموزش و پرورش در این دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل شده و به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده‌اند.

این روز‌ها آرامش روانی این دانشجویان به جهت کسر مقرری ماه اول از حقوق ناچیز آن‌ها به‌هم ریخته است. وزارت آموزش و پرورش در یک عمل نه چندان قانونی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طی دو ماه تحت عنوان مقرری ماه از حقوق فروردین آن‌ها کسر کرده که این موضوع به استناد مواد ۷۲، ۱۰۰ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف مقررات است، زیرا ماده ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ به صراحت اعلام می‌کند دستگاه‌های مشمول این قانون مکلفند حقوق اولین ماه کسانی را که دوره آزمایشی را طی کرده و به استخدام رسمی پذیرفته می‌شوند را کسر نمایند، در حالی که این دانشجویان در استخدام آزمایشی بوده و هنوز رسمی نشده‌اند.

موضوع دیگر این است که دانشگاه فرهنگیان سال‌هاست در لوای بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی دست در جیب دانشجو معلمان کرده و با همکاری وزارت آموزش و پرورش ماهانه ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان خوابگاهی و ۲۵ درصد از دانشجویان غیر خوابگاهی یا به اصطلاح ترددی در ازای هزینه خوابگاه و شبانه‌روزی به استناد مصوبه هیئت امنا برداشت می‌کند و این بدین معناست که در سال جاری یک دانشجوی ترددی مبلغ دو و نیم میلیون تومان بابت صرف چند وعده ناهار در طول یک ماه پرداخت می‌کند. حال کیفیت ناهار چگونه است یا دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها چه مبلغ اندکی پرداخت می‌کنند، بماند.

آموزش و پرورش پس از گذشت ۶ ماه از صدور رای وحدت رویه شماره ۹۱۲۶ مورخ ۲۵/۷/۱۴۰۲ دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان، با امضای وزیر اقدام به صدور بخشنامه‌ای در این خصوص به شماره ۱۴۰/۱۴۰ مورخ ۲۷/۱/۱۴۰۳ نموده که دانشگاه فرهنگیان با تحت فشار قرار دادن وزیر مانع ارسال بخشنامه به استان‌ها و دیگر دوایر ذی‌ربط شده است.

حال در اذهان عمومی این سؤال‌ها ایجاد شده، دانشگاه فرهنگیان که خود زیر‌مجموعه این وزارت است، چگونه بر سر وزارت آموزش و پرورش سایه افکنده و وزیر را در تصمیمات گرفته شده مردد کرده است. وزیر آموزش و پرورش چگونه پس از مطالعه و امضای بخشنامه راضی به عدم ارسال بخشنامه شده است؟ چه جریانی این وزارتخانه را راهبری می‌کند که بالاترین مقام آن پس از تصمیم، از حقوق قانونی ذی‌نفعان منصرف می‌شود. جا دارد دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی و از تضییع حقوق دانشجو معلمان ممانعت به عمل آورند.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • این افراد معلم می‌شوند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش