Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@23:08:43 GMT

کارگران و بازنشستگان، سهامدار اصلی تامین اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۵۳۰۰

کارگران و بازنشستگان، سهامدار اصلی تامین اجتماعی

یک فعال حوزه کار برنامه ایجاد اشتغال میلیونی در کشور را به شرط همراهی همه دستگاههای متولی قابل اجرا دانست و گفت: برای ترغیب سرمایه های خارجی و داخلی به سرمایه گذاری در کشور باید نظام بانکی و مالیاتی اصلاح شود.

رحمت اله پورموسی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص وعده پرداخت سهام شستا به بازنشستگان که در اظهارات برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری مطرح شد، اظهار کرد: این موضوع در قانون پیش‌بینی شده و ما همواره تاکید داشته ایم که کارگران و بازنشستگان باید در سهام شرکتهای تامین اجتماعی سهیم باشند؛ مگر می‌شود کسی صاحب خانه باشد ولی از خانه هیچ سهمی نداشته باشد؟ ما معتقدیم که کارگران و بازنشستگان باید سهام دار شستا و شرکتهای تامین اجتماعی شوند و هرگونه واگذاری سهام با اولویت آنها صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص برنامه ایجاد اشتغال میلیونی که در برنامه های کاندیداها بیان شد، گفت: رسیدن به ایجاد اشتغال چند میلیون نفری امکان پذیر است به شرط آنکه همه دستگاههای متولی پای کار بیایند، اشتغال را جدی بگیرند و با همدلی و همراهی برنامه‌های اشتغال را به نتیجه برساند.

این فعال حوزه کارخاطر نشان کرد : اگر زیرساختها اصلاح و شرایط مهیا شود،   بسیاری از سرمایه های داخلی و خارجی تمایل دارند که در داخل کشور سرمایه گذاری کنند. وقتی سرمایه ها وارد کشور شود و امنیت سرمایه گذاری به وجود آید، خود به خود تولید ثروت می شود و چرخ محرکه اقتصاد به گردش در می آید.

پورموسی با طرح این پرسش که چرا کشور آلمان با جمعیتی مشابه ایران به رشد و توسعه و تولید چند برابری رسیده است؟ اظهار کرد: دلیلش این است که در آلمان و کشورهای اروپایی وقتی کارآفرین سرمایه گذاری می کند و به بانکی درخواست وام می دهد آن بانک در سود و زیان تولید و کارآفرین شریک است و اگر کارخانه ای زمین خورد بانک خود را در زیان آن شریک می داند ولی در ایران بانک آن وام را با سود ۳۰ درصد می دهد و چنانچه کارخانه دچار مشکل شد و توان پرداخت اقساط را نداشت بلافاصله به مصادره اموال کارخانه می پردازد و آن را به مزایده می گذارد حال با چنین شرایطی کدام سرمایه گذار داخلی و خارجی احساس امنیت می‌کند که سرمایه اش را به کشور بیاورد؟

وی در پایان اصلاح سیستم بانکی، اصلاح قانون مالیات ها و جلوگیری از واردات بی رویه کالا را در رونق تولید موثر دانست و تاکید کرد: اگر این مسایل رعایت شود و تولید داخلی رونق بگیرد، مشکل اشتغال در کشور نیز حل خواهد شد.

 انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمایه خارجی سازمان تامین اجتماعی بازنشستگان کارگران آلمان سود بانكي اشتغال بیکاری واردات کالا انتخابات رياست جمهوري شستا سهام توليد داخلي کارآفرین اصلاح نظام مالیاتی سیستم بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی افزود: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، اظهار داشت: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.

به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.

وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.

فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.

به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.

مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.

وی با بیان اینکه باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.

فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.

مجری طرح کشت فراسرزمینی گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • دومین جلسه برای بررسی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • تغییر رقم افزایش حقوق بازنشستگان کلید خورد/ سورپرایز ویژه سازمان بازرسی برای بازنشستگان